• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Yardııııııım. OYUNCAKLARLA MUTLU YÜZLER YARATMAK

Zemestan

Mutluluuuuuk.
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
289
83
43
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ! Arkadaşım okul öncesi öğretmenliği okudu ve bu yol Şırnak'a atanda sınıfında birsürü eksik var tamamlamaya çalışıyor fakat en önemli eksiği oyuncak. Biz ögrenciyken çok yapmıştık eski yeni farketmez ama temiz oyuncaklar toplayıp okullara gönderiyorduk. Şimdi ben de sizlerden iş birligi bekliyorum eski yeni farketmez göndermek istediginiz oyuncak, resimli hikaye kitabı vb eşyalarınız varsa benle iletişime geçebilirsiniz.

İlginiz için teşekkürler.

Günaydın,
Çocuklar 5-6 yaşlarında değil mi? Okulun adını paylaşır mısınız sakıncası yoksa?
Benim çocuklarım henüz küçük ama sanırım az da olsa uygun birşeyler bulabilirim oyuncakları içinden...

Günaydın,
Çocuklar 5-6 yaşlarında değil mi? Okulun adını paylaşır mısınız sakıncası yoksa?
Benim çocuklarım henüz küçük ama sanırım az da olsa uygun birşeyler bulabilirim oyuncakları içinden...

Evet 5-6 yaş aralığındalar.
Ortaköy ilk okulu Silopi/Şırnak
İlginiz için teşekkür ederim

Merhaba, Ben de biraz oyuncak kitap vs göndermek istiyorum. 6 yaşında bir oğlum var. Onun oynamadığı oyuncakları göndermek istiyorum. Fakat kimin adına olacak? Adres: Ortaköy ilkokulu/Silopi-Şırnak ddi mi?
Ayrıca face te filan hesabınız varsa internet ortamında paylaşması için arkadaşlarımıza duyurabiliriz.. Yani oradan ulaşılabilecek bir hesap açılsa..

Merhaba, Ben de biraz oyuncak kitap vs göndermek istiyorum. 6 yaşında bir oğlum var. Onun oynamadığı oyuncakları göndermek istiyorum. Fakat kimin adına olacak? Adres: Ortaköy ilkokulu/Silopi-Şırnak ddi mi?
Ayrıca face te filan hesabınız varsa internet ortamında paylaşması için arkadaşlarımıza duyurabiliriz.. Yani oradan ulaşılabilecek bir hesap açılsa..

Merhaba mesajınızı daha yeni görüyorum evet adres aynı öyle Nazlı Aydoğan adına kargolayabilirsiniz

Back