Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 3 aylık bir kızım var en başlardaki aşırı koliğimiz yüzünden çarşafta sallamaya alıştı son 15-20 gündür neredeyse çarşafı bıraktık ama beşiğinde sallayarak uyuyor ancak.. beşikte uyumasına razıyım ama her uyku öncesinde mutlaka bir ağlama krizimiz var uykudan gözlrini açamıyor ama yinede ağlıyor uykusu gelmeden yatırmayıda deniyorum ama sonuç yine aynı haliyle huzursuz uyuyunca az uyuyor az uyanık kalıyor şaşırmış durumdayızz
sizlerdede bebeği böyle yapanlar varmıydı nasıl çözüm yolu buldunuz kuzucuguma kıyamıyorum fikri olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirimm
kızlar 3 aylık bir kızım var en başlardaki aşırı koliğimiz yüzünden çarşafta sallamaya alıştı son 15-20 gündür neredeyse çarşafı bıraktık ama beşiğinde sallayarak uyuyor ancak.. beşikte uyumasına razıyım ama her uyku öncesinde mutlaka bir ağlama krizimiz var uykudan gözlrini açamıyor ama yinede ağlıyor uykusu gelmeden yatırmayıda deniyorum ama sonuç yine aynı haliyle huzursuz uyuyunca az uyuyor az uyanık kalıyor şaşırmış durumdayızz
sizlerdede bebeği böyle yapanlar varmıydı nasıl çözüm yolu buldunuz kuzucuguma kıyamıyorum fikri olan varsa ve yardımcı olursanız sevinirimm
koliğimiz akşam 6 ile 8 arası bizimki gündüzleri uyurken ağlıyor canım gaz için sap simpleks kullanıyoruz zincodan daha iyi geldi ama gündüzki ağlamalar gaz değil kiii offf bilmiyorum melekyavrumm senin bir fikrin var mıı???
Benim bebeğim de uykusu geldiğinde huysuzlanıyor, ağlıyor. Biz de babasıyla ayakları açık kalacak şekilde kundak yapıyoruz(çünkü elini oynatıp kendini uyandırıyor) dizimize yatırıp yarı oturur pozisyonda hafif hafif sallıyoruz. En fazla 10-15 dakika içinde uyuyor. Yatağına alıyoruz. Hafif dalınca kundağı açıyoruz. Bazen işe yaramıyor tabii, o zaman emziriyorum aç olup olmadığından emin olamadığım için. Aç değilse zaten memeyi çıkarıp duruyor ağzından. Her çocuk farklıdır. Zorluyor sıpa genelde. Bu aralar büyüme atağı da geçiriyoruz sanırım. Kucaktan inmek ve memeden ayrılmak istemiyor.
Bu arada benim de bebeğim 3 aylık. Eğer kızın son zamanlarda ağlıyorsa büyüme atağı olabilir.
büyüme atağını ilk kez duyuyorum sanırım ondan ağlıyor çünkü ilk 2 ay sallamaya başlayınca susup ölee uyumayı bekliyordu
sizin yöntemi yarın bizde deneyelim bakalım inşallah işe yarar.. dediğin gibi hep kucakta olmak dolaşmak istiyor oturduğumuz anda anlıyor mızmızlanmaya başlıyor o zaman zaten uykusu çoktann gelmiş oluyor.. biraz netten baktım 2. esnemeyi yatırmadan önce gördüyseniz bebeğinizi uyutmak için geç kaldınız yazıyor erkenden uyutmaya çalışmayıda denedim ama salla salla yavrumun başı dönüyor bu kezde
neyse öle böle büyüyoruz çok şükürr
cevap verdiğin için teşekkürler
yavrucuğunuda öpüyorumm:)
büyüme atağını ilk kez duyuyorum sanırım ondan ağlıyor çünkü ilk 2 ay sallamaya başlayınca susup ölee uyumayı bekliyordu
sizin yöntemi yarın bizde deneyelim bakalım inşallah işe yarar.. dediğin gibi hep kucakta olmak dolaşmak istiyor oturduğumuz anda anlıyor mızmızlanmaya başlıyor o zaman zaten uykusu çoktann gelmiş oluyor.. biraz netten baktım 2. esnemeyi yatırmadan önce gördüyseniz bebeğinizi uyutmak için geç kaldınız yazıyor erkenden uyutmaya çalışmayıda denedim ama salla salla yavrumun başı dönüyor bu kezde
neyse öle böle büyüyoruz çok şükürr
cevap verdiğin için teşekkürler
yavrucuğunuda öpüyorumm:)