• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmmmm :(

Brkf

UnHappiness
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar işten çıkarıldım şuan çalişmiyorum ve acil paraya ihtiyacım var şuan işte bulamadım.acaba 3ooo tl ye yakın bana kredi verir mi bankalar. Bilgisi olan var mı ?

Uzun süre orda çalışırsanız ve onlar sizi işten cikardiysalar size tazminat ödemeleri gerekir, aldınız mı? Kredi hakkında pek fazla bilgim yok ama vermezler sanırım. Arkadaşlarınızdan ailenizden isteme gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
Yada daha önce borç verdiğiniz biri varsa ondan?

Hayır canım eşimden şiddet görüyordum ve boşanma davası açtım ailem elalem ne der derdinde olduğu için beni hep vazgeçirmeye çaliştilar halada aynı düşüncedeler.bende işime güvenerek ev tuttum 3 aylık kontrat imzaladım . Eşim beni çaliştiğim yerde barındırmadı aynı iş yerinde çAlişiyorduk işten ayrılmak zorunda kaldım işsiz kaldım pazartesi günü kira günüm ve bende evime ekmek alacak paradan başka beş kuruş para Yok . Çoçuğum babasında kalıyor 7 yaşında daha. görüştüğümüzde çoçuğum birşeyler istiyor alamıyorum canım çok acıyor. Eşimin amacı beni zor durumda bırakıp beni geri döndürmek ama ben asla tekrar geri dönmeyeceğim kendimi öldürürüm daha iyi

Çok üzüldüm ne olursa olsun iş aramaya devam et geçici olsada bi yerde çalışmaya ise girmeye bak. Ondan sonra kredi işi için bankalarla görüşürsün.
Şu an önceliğin iş olsun ! Ev sahibiyle konus belki anlayışla karşılar biraz geç ödemenin kabul eder belki.
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda herşey duzelir

Bakmazmıyım 8 yıllık evliliğimde hep çaliştim çalişmaktan gocunan biri değilim . Ama size döneceğiz deyip duruyorlar arayan soran Yok . Arkadaşlarım akrabalarım bir anda Yok oluverdiler bu zamanımda anladım ki hiç kimsem Yok Muş . Kafayı yemek üzereyim kadın başına kalmak çok Zor . İnsanlar hep menfaat peşinde . Kaybedecek hiçbirşeyim kalmadı artık

Bakmazmıyım 8 yıllık evliliğimde hep çaliştim çalişmaktan gocunan biri değilim . Ama size döneceğiz deyip duruyorlar arayan soran Yok . Arkadaşlarım akrabalarım bir anda Yok oluverdiler bu zamanımda anladım ki hiç kimsem Yok Muş . Kafayı yemek üzereyim kadın başına kalmak çok Zor . İnsanlar hep menfaat peşinde . Kaybedecek hiçbirşeyim kalmadı artık

Sabredin biraz, geçer gider elbet. Neler neler geçmiyor, unutulmuyor ki. Oğlunuzu düşünün, gelecek güzel günleri düşünün.

Kadın sığınma evine başvurdum benim şartlarim uygun değilmiş ben ne yapıcam sokakta kalıp başıma birşey geldikten sonra mı yardım edecekler . Rabbim bu durumlara kimseyi düşürmesin . Sizleride üzdüysem Kusura bakmayın arkadaşlar

Kadın sığınma evine başvurdum benim şartlarim uygun değilmiş ben ne yapıcam sokakta kalıp başıma birşey geldikten sonra mı yardım edecekler . Rabbim bu durumlara kimseyi düşürmesin . Sizleride üzdüysem Kusura bakmayın arkadaşlar
Üzülme sakın
Dua et inşallah bu kötü günler de geçecek

Hayır canım eşimden şiddet görüyordum ve boşanma davası açtım ailem elalem ne der derdinde olduğu için beni hep vazgeçirmeye çaliştilar halada aynı düşüncedeler.bende işime güvenerek ev tuttum 3 aylık kontrat imzaladım . Eşim beni çaliştiğim yerde barındırmadı aynı iş yerinde çAlişiyorduk işten ayrılmak zorunda kaldım işsiz kaldım pazartesi günü kira günüm ve bende evime ekmek alacak paradan başka beş kuruş para Yok . Çoçuğum babasında kalıyor 7 yaşında daha. görüştüğümüzde çoçuğum birşeyler istiyor alamıyorum canım çok acıyor. Eşimin amacı beni zor durumda bırakıp beni geri döndürmek ama ben asla tekrar geri dönmeyeceğim kendimi öldürürüm daha iyi
Canım işkura başvuru yap bence... İşsizlik maaşı alırsın ama oda ne zaman çıkar bilmiyorum

Allah korusun canim oyle deme...
Arkadaşın yok mu senin gibi tek taşıyan belki teklif etsen ev arkadaşı olmayı kabul eder en azından bir sure için?
Yada ev arkadaşı arayan birilerini belki bulursun.
İnşallah en kısa zamanda herşey duzelir.
Aklıma çözüm geldikce yazarım mutlaka....

Düşenin dostu olmazmış derler. Ben bu kadar acı bir tecrübeyle öğreneceğimi sanmazdım . Yazık .

Back
X