• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sdklszgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
24
1
1
31
Arkdslar mrb gecen ay evliliğinin ilk ayı idi ama malesef hamile kalamadım bu ay denedik ve bugün ovulasyon günüm İnternete büsürü yazı okudum aklım karıştı bide sze sorayım ilişkiye girdiğimizde yer yatağında yatın daha kolay olur dyolar baza yada yer yatağı arasında fark olurmu ve kaç gündür belim çok ağrıyor arasıra midem bulanır gibi oluyor ama umutlanıp test yapmak istemiyorum negatif sonuç görürsem üzülürüm diye acaba bel ağrısı Bı belirti olablr mi ve kasıklarım da ağrıyor eğer değilsem bugün denize yine dua edin bana lütfen eşim çok istiyor bende istiyorum bana dua edin lütden

Arkdslar mrb gecen ay evliliğinin ilk ayı idi ama malesef hamile kalamadım bu ay denedik ve bugün ovulasyon günüm İnternete büsürü yazı okudum aklım karıştı bide sze sorayım ilişkiye girdiğimizde yer yatağında yatın daha kolay olur dyolar baza yada yer yatağı arasında fark olurmu ve kaç gündür belim çok ağrıyor arasıra midem bulanır gibi oluyor ama umutlanıp test yapmak istemiyorum negatif sonuç görürsem üzülürüm diye acaba bel ağrısı Bı belirti olablr mi ve kasıklarım da ağrıyor eğer değilsem bugün denize yine dua edin bana lütfen eşim çok istiyor bende istiyorum bana dua edin lütden
Öncelikle daha çok Yeni evlisin 2 ay bile olmamış. Çok sabırsız gördüm seni. Eşinde böyleyse hormonlarınız stres yüzünden alt üst olur ve bebek işi iyice zorlaşır. Bi de ovülasyon günüm demişsin. Ovülasyon gününde çıkması mümkün değil. En az 8-9 gün geçmesi lazım. Eğer bir an önce olsun istiyorsunuz stres yapmak yerine doktora gidip ayrıntılı hormon tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. Eşin çok istediğine göre o da söylenmeden sperm tahlili verecektir. Hiç bişey olmadığından emin olduktan sonra sadece yumurtlama takibi yaparsınız akışına bırakırsınız. Ama daha panik yapmak için çoook erken. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bi evlat versin inşallah.
Ayrıca belirtiler yumurtlama belirtisi gibi geldi bana. Şimdiden belirti olmaz. Yer yatağına gelince. Onu bende duydum. Hatta denedim denediğim ay hamile kaldım. Alakası var mı bilemiyorum ama yer de yatınca ayakları dikmesi kolay oluyor. Onla alakalı olacağını düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim inşallah olurum bu ay doktorlara gitmektense Rabbim den medet umuyorum doğu gelini olduğum için buralarda biraz problem oluyo o yüzden bnde bi an önce olsun istiyorum

Çok teşekkür ederim inşallah olurum bu ay doktorlara gitmektense Rabbim den medet umuyorum doğu gelini olduğum için buralarda biraz problem oluyo o yüzden bnde bi an önce olsun istiyorum
Bi bahaneyle eşini al git bi hastaneye. Sonuçlara internetten de bakarsınız. Kimsenin haberi bile olmaz. Ama adet olman lazım hormon tahlili için.

Canm aynıyız bende geçen ay evlendm benmde eşim istyr çok strese grme bence cidden yıpranrsn hayrlısını iste bende atrese grmyrm adetime az kaldı bende beklyrm bakalm benmde şuan hiç belirtim yok bakalm:)takipte kalalım birbirmizi adetn geçtmi bu ara

S Sdklszgl merhaba..
Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Once evliliginize alışsanız, birbirinizi tanısanız keşke..
Daha 2 ay bile olmadan :(
35 yaş altı çiftler için 1 yil deneme ister doktorlar. Sonrasinda arastirmaya başlarlar..
Bunun yer yatağıyla falan da hiçbir alakası yok.. Önemli olan spermin yumurtayla buluşması. Umarım dogru zamanda gelir bebeğiniz.

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini yaşatsın herkese inşallah senin içinde hayırlısıyla olur adetim gecemedi daha bida ki ayın 12 sinde Rabbim inşallah mutlu haberler aldırır bize ❤️

Canm aynıyız bende geçen ay evlendm benmde eşim istyr çok strese grme bence cidden yıpranrsn hayrlısını iste bende atrese grmyrm adetime az kaldı bende beklyrm bakalm benmde şuan hiç belirtim yok bakalm:)takipte kalalım birbirmizi adetn geçtmi bu ara
Yok daha gecemedi ayın 12 sinde inşallah güzel haberler alırız bu ay inşallah

S Sdklszgl merhaba..
Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Once evliliginize alışsanız, birbirinizi tanısanız keşke..
Daha 2 ay bile olmadan :KK43:
35 yaş altı çiftler için 1 yil deneme ister doktorlar. Sonrasinda arastirmaya başlarlar..
Bunun yer yatağıyla falan da hiçbir alakası yok.. Önemli olan spermin yumurtayla buluşması. Umarım dogru zamanda gelir bebeğiniz.
Doğuda öle bakılmıyor işte hele bide aile belli başlı aşiret olunca hemen olsun diyorlar kimsenin ağzı torba değil ki büzelim işte :(

Back