• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacim var

Bu durumu aşmal için neler yaptınız mesela? Hanımefendi cinsellik hayatın sıradan bir parçası. Sizin sorununuz eşinize karşı bir suçluluk hissi değil bence. Toplumsal baskıyı o kadar içselleştirmişsiniz ki kendinizi tüm dünyaya karşı suçlu hissediyorsunuz. Anne olmaya kayık olmamak ne demek? Söz gelimi çocuğunun istismarına bile bile göz yuman Sıla bebeğin annesi sizden daha mı layıktı anne olmaya? İstemişsiniz, yaşamışsınız. Karşılıklı rızaya dayanan, kimsenin incinmediği ve asla üçüncü şahısları ilgilendirmeyen, geçmişte kalmış şeyler için hayatı kendinize dar ediyorsanız acil psikolojik destek almalısınız.
Psikologa gidiyorum ve ilac kullaniyorum kiyap okuyorum kurslara gidiyorum birseylerler ilgileniyorum

Psikolojik olarak tedavi işe yarar umarım layık değilim nedir tek layık olma motivasyonunuz bu olmasın bence.Gecmisten utanmak olmaz çünkü eşinizle evleneceğinizi bilemezdiniz.Zaten süreceğini de bilemezsiniz.Onunlada uzun süre birlikte olup evlenmissiniz oda sizinle evlenmese ne olacaktı o zaman onudami böyle kafaya takacaktiniz.Bakin çok çok özür dilerim lütfen çok özür dilerim şimdiki kelime için kendinize mal muamelesi yapmayın yaptığınız tam olarak bu sanki duyguları olmayan hisleri olmayan tek birşeyden ibaret bir insan gibi .Siz ne yaşarsanız yaşayın dibin dibini görün isterseniz bu sizi seven insana fark etmez sizi seviyorsa yanınızdadir zaten.Kendinizi kendiniz küçük düşürüyor ve çok küçük düşünüyorsunuz.Kendine bunu söyleyen insana kim neler demez.Ve farkında olmadan böyle evlilik öncesi ilişki yaşayan insanlara kirli pisi ima ederek bazı şakşakçı insanlara kapı açıyorsunuz.Tedavi ile duzelmenizi dilerim Allah beyin fikir sağlığı versin
Inşallah biranönce algım düzelir yuvam tekrardan huzur bulur cocugum olur ve mentali saglikli bir anne olurum

Bakış açınızı degistirin hanımefendi sadece vücut değilsiniz siz kadın değilsiniz ruhunuz zekaniz duygularinizda var.Dunyaya çıplak geldiniz çıplak gideceksiniz bu dediğiniz olaylar namus bilmemne bize zimmetli değil bir tek namus dediğin beyinde başlar yalancı olmamakla hak yememekle iftira atmamakla doğru insan olmakla devam eder Çok basit bakıyorsunuz siz . Şifa dilerim.

Kendine bu hayatı niye zindan ediyorsun? Kocan unut hayatımıza bakalım diyor sen geçmişin çöplüğünde boğuluyorsun. Temiz bir tövbe et. Geçmişi kurcalamaktan vazgeç. İlaçlarını kullan bırakma. Hepimizin günahları var, biz kuluz melek değiliz.

10dan fazladir seansim emdr de yapiyor
10 dan fazla seans aldın ama hala bu konuya intihar derecesine takıntılı mısın ?
Bence psikoloğunu değiştir.
Ayrıca dini anlamda ben sana yorum yapayım. Allah’u teala tövbe eden kulunu çok sever.

“Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı.” (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11).

“Bütün âdemoğulları günahkârdır, günahkârların en hayırlıları ise tövbe edenlerdir.” (İbn Mâce, Zühd, 30)
Bu hadiselerden anlaşıldığı üzere günahlar ve hatalar insanalar için pişmanlık insanlar için affetmek Allah a mahsus. Eğer içini rahatlatacaksa tövbe et Allah affediyorsa tövbe eden kulu kul kendini hayli hayli affeder

Kendine bu hayatı niye zindan ediyorsun? Kocan unut hayatımıza bakalım diyor sen geçmişin çöplüğünde boğuluyorsun. Temiz bir tövbe et. Geçmişi kurcalamaktan vazgeç. İlaçlarını kullan bırakma. Hepimizin günahları var, biz kuluz melek değiliz.
Psikologumda neden kendini neden cezalandiriyorsun diye soruyo. Ne tövbeler ettim gözyaşları içinde

Psikologumda neden kendini neden cezalandiriyorsun diye soruyo. Ne tövbeler ettim gözyaşları içinde
Tamam aklına gelince bi euzu besmele çek. Takıntı hastalığı var sende. Bende de var ordan biliyorum. Aile saadetin bozuluyor bak. Dinen takılıyorsan eğer şeytan en çok aileyi yıktığında sevinirmiş. Hem eşine hem kendine eziyet ediyorsun. Zaman zaman aklına gelecek affet Allahım de. Vesveseler içinde boğulmayı bırak. Aklını hemen başka bir şeye yönlendir.

İlk öncelikle psikolojik desteğe devam et. Terapiyi bırakma.
Geçmişte gençtin bilemedin yaşadın olabilir, herkes hata yapabilir. Pişmansin bu da gayet normal.
Eşinin sana destek olması da çok güzel.
Fakat ne yaşandıysa yaşandı. Geçmişte cinsel birliktelik yaşadın diye neden kendini kirli görüyorsun. Utanmayın kendinizden. O zamanın gençlik aklıyla yaşanmış bitmiş gitmiş.

Kusura bakmayin icimde asamiyorum keske o yaşlarda daha bilincli olsaydim
Bak ne yazık ki bir çoğumuz o yaşlarda tam olarak bazı şeyleri idrak edemeden, akıldan mantıktan yoksun hatalar yapıyoruz.
Sen kirlenmedin, sen sadece gençliğin de bilinçsiz bir şekilde cinsel beraberlik yaşadın o kadar.
Cinsellikte kirlilik, temizlik bir şey yok ki. Şu an sen kendini aşağılık gördüğün için böyle düşünüyorsun, terapi sana iyi geldikçe bakış açında değişecektir. Kendini bu kadar suçlama

Hic tanımadıgım insanların bana bu kadar destek olmasi beni çok mutlu etti Allah hepinizden razı olsun hayırlı saglıklı ömürleriniz olur inşallah

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmistım ben 21-23 yaşlari arasinsa 3 sevgilimle cinsel yakinlasma yasadim yani ciplak sevistik anal oral yada vajinal birlesme olmadi bunlari romantik ve normal görüyordum o zamanlar cevremdeki herkeste yasiyordu belki etkilendim bilmiyorum sonra esimle tanistim uzun birliktelik sonrasi evlendik sonra ben bunlari kafaya taktim kendimi esime layik hissetmiyorum vicdan yapiyorum suclulugum hic gecmiyor esime anlattim oda bana unutmami onunda oldugunu mutlu olmak istedigini söyledi ama vicdanim kirlilik hissim bitmiyor hekw yorumlarda bazilarini görünce kwndimi dipte hissediyorum anne olmaya bile layik degilmisim gibi geliyo bu durumdan nasil kurtulabilirim lütfen yardim edin psikolojik destekte aliyorum
Neden bunu eşine anlatıyorsunki? Neyseki eşin takıntılı birisi değilmiş bu konuda şanslısın. Terapi işe yaramıyorsa psikoloğunu değiştir bence. Bir an evvel bu kirlilik düşüncesinden kurtulmalısın. Ben eşime ve anne olmaya layık değilim düşünceleri normal değil.

Kendinize niye bunu yapıyorsunuz yahu? Eşinize layık olmak ne? O size layık mı peki? Sütten çıkma ak kaşık mı sanki, onunda illaki geçmişte yaşadığı bazı şeyler olmuştur. Geçmişte yaşamak istemişsiniz, yaşamışsınız ve bitmiş. Dini açıdan rahatsızlık hissediyorsanız tövbe edin, af dileyin kapatın mevzuyu. Kula değil, Allah'a layık olmaya bakın. O bile affediyorken kulunu eşiniz kim? Belki bu düşünceler sizi rahatlatır.
Bu arada eşinize de bu kadar mahcubiyetinizi belli edip karşısında ezilip büzülmeyin. Yarın bir gün kötü olursanız patır patır yüzünüze vurur o zaman canınız daha çok yanar. Eşiniz dahi olsa her şeyi bilmek zorunda değil.

Ah be cnm kendine bu kadar niye dert ediyorsun bide eşine anlatmış. Anlatman bence iyi olmamış.
Ama kafanada bu kadar takacak şey değil
Hem ne güzel evlenmişsin daha ne olsun yuvanı kurmuşsun.
Kendini daha fazla sıkma ve eşinle güzel yuvana bak huzurlu ol.

Kocam sıkılsın, bıksın, beni terketsin, gidip ondan önce çatır çatır sevişmiş bir hatunla mutlu olsun diye uğraşıyorsun gibi anladım.

Acilen toparlanmalısın, kimse çekmez bu ruh halini uzun süre.

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmistım ben 21-23 yaşlari arasinsa 3 sevgilimle cinsel yakinlasma yasadim yani ciplak sevistik anal oral yada vajinal birlesme olmadi bunlari romantik ve normal görüyordum o zamanlar cevremdeki herkeste yasiyordu belki etkilendim bilmiyorum sonra esimle tanistim uzun birliktelik sonrasi evlendik sonra ben bunlari kafaya taktim kendimi esime layik hissetmiyorum vicdan yapiyorum suclulugum hic gecmiyor esime anlattim oda bana unutmami onunda oldugunu mutlu olmak istedigini söyledi ama vicdanim kirlilik hissim bitmiyor hekw yorumlarda bazilarini görünce kwndimi dipte hissediyorum anne olmaya bile layik degilmisim gibi geliyo bu durumdan nasil kurtulabilirim lütfen yardim edin psikolojik destekte aliyorum
Eşinden başka birileriyle seviştiğin için kendini anne olmaya layık görmüyorsun yani,hmmm.Geçmişte kocasından başka birileriyle beraber olan anne olamaz zaten haklısın hayatım❤️ anne olursun olmasına da bu kafa yapınla çocuklarını büyütme bence

Kamu spotu: Sorumluluğunu kaldıramayacağınız işlere girişmeyin!

Back