• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacim var

beyaz lale35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
20
-11
1
34
Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmistım ben 21-23 yaşlari arasinsa 3 sevgilimle cinsel yakinlasma yasadim yani ciplak sevistik anal oral yada vajinal birlesme olmadi bunlari romantik ve normal görüyordum o zamanlar cevremdeki herkeste yasiyordu belki etkilendim bilmiyorum sonra esimle tanistim uzun birliktelik sonrasi evlendik sonra ben bunlari kafaya taktim kendimi esime layik hissetmiyorum vicdan yapiyorum suclulugum hic gecmiyor esime anlattim oda bana unutmami onunda oldugunu mutlu olmak istedigini söyledi ama vicdanim kirlilik hissim bitmiyor hekw yorumlarda bazilarini görünce kwndimi dipte hissediyorum anne olmaya bile layik degilmisim gibi geliyo bu durumdan nasil kurtulabilirim lütfen yardim edin psikolojik destekte aliyorum

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmistım ben 21-23 yaşlari arasinsa 3 sevgilimle cinsel yakinlasma yasadim yani ciplak sevistik anal oral yada vajinal birlesme olmadi bunlari romantik ve normal görüyordum o zamanlar cevremdeki herkeste yasiyordu belki etkilendim bilmiyorum sonra esimle tanistim uzun birliktelik sonrasi evlendik sonra ben bunlari kafaya taktim kendimi esime layik hissetmiyorum vicdan yapiyorum suclulugum hic gecmiyor esime anlattim oda bana unutmami onunda oldugunu mutlu olmak istedigini söyledi ama vicdanim kirlilik hissim bitmiyor hekw yorumlarda bazilarini görünce kwndimi dipte hissediyorum anne olmaya bile layik degilmisim gibi geliyo bu durumdan nasil kurtulabilirim lütfen yardim edin psikolojik destekte aliyorum
Kocan iyi bir adam. Önüne bak. Geçmişi karıştırma. Mutlu olmaya bak.

Kac aydir yaşayamiyorum ne yemek ne uyku ne işe adaptasyon intihari düşündügüm zamanlar oluyor sanki eşimin hakkina girmişim gibi

Ya saçmalama, neyin hakkına girmişsin ? Adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın, ne yaptın sevmiş sevişmişsin. En insani şey yahu. Bundan utandıran toplum utansın sen değil.

Kac aydir yaşayamiyorum ne yemek ne uyku ne işe adaptasyon intihari düşündügüm zamanlar oluyor sanki eşimin hakkina girmişim gibi
Eşin senin hakkina girmiş olmuyor mu? O da yaşamış. O niye böyle hissetmiyor. Çünkü toplum erkek yapar eder gözüyle bakıyor. Vala eşin de senin hakkina girmiş. Anlatmişsin adam da sallamamıs. Daha ne istiyorsun?

Eşin senin hakkina girmiş olmuyor mu? O da yaşamış. O niye böyle hissetmiyor. Çünkü toplum erkek yapar eder gözüyle bakıyor. Vala eşin de senin hakkina girmiş. Anlatmişsin adam da sallamamıs. Daha ne istiyorsun?
Aslina bakarsan esim benimlr tanistiktan sonra yasamış benimle konusmadigi zamanlarda ben onunla tanismadan önce yasamiştım ilerse böyle takintım olacagini hic tahmin edemezdim

Bence eski ilişkiler mevzu değil siz direkt kendinizi sevmiyorsunuz psikolojik destek alın, özsaygınızı yükseltin.Hele hele kocanıza vs. kendinizin bu yününü asla göstermemeniz lazımdı resmen adama gel beni ez demişsiniz yazık günah.

Bir kere de şu ülkede erkekler desin ya ben suçluluk hissediyorum seks yaptım diye.Neden hep kadınlar neden ?? Yaptım oh sefam olsun deyin geçin geçmişi bu kadar kurcalama gerek yok kocanız sizi seviyor buna odaklanın bozmayın .
Ben aynı kızla birlikte olup kızı suçlayan erkek arkadaş ikilisi bile gördüm , erkekler gülerek birbirlerine bile paslıyorlar bazıları böylesine iğrenç.Üstüne de kadına orospu derler ama.

Kafayı mı yediniz naptınız? Allah başka dert vermesin.
En kısa sürede psikoloğa gidin lütfen

Kac aydir böyleyim sevdigim sevildigim ve sadik oldugum bir iliskim var bu durumu asmak icin neler yaptim kendimi normal olduguna benimde insan olduguma hatalar yapabilecegime bi türlü ikna edemedim

Birde 10 yil felan oldu bu olaylara aslina bakarsaniz cinsellik felan degil cocukca seylerdi o allahin cezalarida cevremizde degil farkli sehirlerdeler benj unutmuslardir bile

Niye eşin seninle beşikten çıkıp mı evlendi ne bu kaygınız kime

Kac aydir böyleyim sevdigim sevildigim ve sadik oldugum bir iliskim var bu durumu asmak icin neler yaptim kendimi normal olduguna benimde insan olduguma hatalar yapabilecegime bi türlü ikna edemedim
Bu durumu aşmal için neler yaptınız mesela? Hanımefendi cinsellik hayatın sıradan bir parçası. Sizin sorununuz eşinize karşı bir suçluluk hissi değil bence. Toplumsal baskıyı o kadar içselleştirmişsiniz ki kendinizi tüm dünyaya karşı suçlu hissediyorsunuz. Anne olmaya kayık olmamak ne demek? Söz gelimi çocuğunun istismarına bile bile göz yuman Sıla bebeğin annesi sizden daha mı layıktı anne olmaya? İstemişsiniz, yaşamışsınız. Karşılıklı rızaya dayanan, kimsenin incinmediği ve asla üçüncü şahısları ilgilendirmeyen, geçmişte kalmış şeyler için hayatı kendinize dar ediyorsanız acil psikolojik destek almalısınız.

ama bu kadarda değil yani. Olmuşla ölmüşe çare varmı hem bak eşinde dert etmiyor ne hakkından bahsediyorsun adam hakkını helal ediyor demek bu kendi kendine kurulma lütfen...

Psikolojik olarak tedavi işe yarar umarım layık değilim nedir tek layık olma motivasyonunuz bu olmasın bence.Gecmisten utanmak olmaz çünkü eşinizle evleneceğinizi bilemezdiniz.Zaten süreceğini de bilemezsiniz.Onunlada uzun süre birlikte olup evlenmissiniz oda sizinle evlenmese ne olacaktı o zaman onudami böyle kafaya takacaktiniz.Bakin çok çok özür dilerim lütfen çok özür dilerim şimdiki kelime için kendinize mal muamelesi yapmayın yaptığınız tam olarak bu sanki duyguları olmayan hisleri olmayan tek birşeyden ibaret bir insan gibi .Siz ne yaşarsanız yaşayın dibin dibini görün isterseniz bu sizi seven insana fark etmez sizi seviyorsa yanınızdadir zaten.Kendinizi kendiniz küçük düşürüyor ve çok küçük düşünüyorsunuz.Kendine bunu söyleyen insana kim neler demez.Ve farkında olmadan böyle evlilik öncesi ilişki yaşayan insanlara kirli pisi ima ederek bazı şakşakçı insanlara kapı açıyorsunuz.Tedavi ile duzelmenizi dilerim Allah beyin fikir sağlığı versin

Back