• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var :( msjlarınızı bekliyorum

sevgiseLi_88

♥ Eylül'de GeL! ♥
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
797
0
96
Ankara
Slm arkadaşlar ben geçen hafta ayın 20 sinde adet oldum fakat 1 hafta erken oldum ayın 27sinde bitti ama şimdi cumartesi gününden beri kahverengi akıntım var sürekli çok korkuyorum acaba ne olabilir :( bilen varsa yazabilir mi...:a015:

slm arkadaşlar,
Bende uzun zamandır mesajlarınızı okuyorum.Çokta hoşuma gidiyor yazılarınız.Benimde sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.Normal Şartlarda Dün en geçde bugün adet görmem gerekiyordu ama ben olmadım.Her an olacak gibi karnımın içinde yanma var Her an elim kulağımda bekliyorum olacakmı diye gerçi 10 yıldır bekliyorumda ben.Acaba bir hamilelik söz konusu olabilirmi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum hepinize şimdiden teşekkür ederim.

kardeşim keşke sana yardımcı olabilseydim ama inanki benimde bu konuda hiç bir bilgim yok
allah gönlüne göre versin

arkadaşım rahim zarı kalınlaşıyorsa benim bildiğim gebeliğe hazırlıyor bu ay hamiş olabilirsin inşallah :)

Slm arkadaşlar ben geçen hafta ayın 20 sinde adet oldum fakat 1 hafta erken oldum ayın 27sinde bitti ama şimdi cumartesi gününden beri kahverengi akıntım var sürekli çok korkuyorum acaba ne olabilir :( bilen varsa yazabilir mi...:a015:

korkma canım tıpatıp ayynıssıı bendede oluyor,doktora gittim geçen,hormon bozukluğuymuş ilaç verdi önemli bişi deil yani:1hug:

canım konun yanlış yerde
jinekoloji veya gebelik bölümlerinden birine açsaydın keşke
burada sana yardımcı olan pek çıkmayabilir, ilk merhaba bölümü burası

prenses006 aynı sorunu yaşamışsn hormon bozukluğuyla ilgiliyse doktora gitmem gerekir mi benim de, tşk ederm:uhm

regl sonrası bende de kahve rengi akıntı oluyo cnm...vücut kendi kendini temizliyo çnkü....
bnmde bi kaç gün erken geç oluyo ama bi haftayı bilemiycm tatlım...
sürekli mi oluyo arada mı
stresten flandr diycem,hava degişimi vs ama dr a git için rahat etsin

Back
X