Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım
- Konu Sahibi nisanur22
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalabilme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2020
- 2.976
- 7.438
- 108
Ben çocuk istiyorum boş gebelik geçirdim zaten bendemi sorun var anlamadımLütfen 18yaşında çocuk yapma hayatını yaşa.
- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.073
- 128
Evet bi sorun var, bu yaşta çocuk yapmak istemen. Biraz daha olgunlaşmayı bekle lütfen. Zamanı gelince olur, olmazsa çare ararsın o zamanBen çocuk istiyorum boş gebelik geçirdim zaten bendemi sorun var anlamadım
Zamanla alakası yok hastalığım var zatenEvet bi sorun var, bu yaşta çocuk yapmak istemen. Biraz daha olgunlaşmayı bekle lütfen. Zamanı gelince olur, olmazsa çare ararsın o zaman
Hem yaşıma bu kadar niye taktınız anlamadım çocuk sahibi olmak istemek yaşlamı ilgiliEvet bi sorun var, bu yaşta çocuk yapmak istemen. Biraz daha olgunlaşmayı bekle lütfen. Zamanı gelince olur, olmazsa çare ararsın o zaman
- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.073
- 128
Nasıl istersen sen bilirsin, ilerde pişman olma diye ufak bi uyarı. Çok gençsin çünküHem yaşıma bu kadar niye taktınız anlamadım çocuk sahibi olmak istemek yaşlamı ilgili
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Daha gençsin hemen bu kadar strese girme ..doktorun verdiği ilaçları kullan kendi başına kullanma..çünkü bilinçsiz kullanılırsa kistler de oluyor bazen. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinMerhabalar 18 yaşındayım evliyim çocuğum olsun istiyorum boş gebelik yaşadım doktor bana yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi ne yapmam lazım bilmiyorum duphaston ilacını kullansam işe yararmı lütfen yardım edin.
İnşallah kistlerimde var zaten doktora çıkıyorum bisey yapmadan yolluyor beni ben anlamadım ne ilaç veriyolar ne bişeyDaha gençsin hemen bu kadar strese girme ..doktorun verdiği ilaçları kullan kendi başına kullanma..çünkü bilinçsiz kullanılırsa kistler de oluyor bazen. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Kistler de engel olablir .. doktorunu degistiril dewam et..çünkü ilaçlari yuumrta kalitene göre verirler ..İnşallah kistlerimde var zaten doktora çıkıyorum bisey yapmadan yolluyor beni ben anlamadım ne ilaç veriyolar ne bişey
Valla ne doktorlara çıkmadım yumurta tembelliği var dediler kilo vermem lazimmış 92 kiloyum Yasmin ilacını verdi bide duphaston ilacını o arada hamile kaldım ama boş gebelik geçirdim sigara kullanıyorum acaba o mu etkiledi hiç bilmiyorumKistler de engel olablir .. doktorunu degistiril dewam et..çünkü ilaçlari yuumrta kalitene göre verirler ..
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Sigara sağlıksız tabi ama bir çok insan kullandığı halde hamile kalıyor ..ama gene de düşünüyorsaniz azaltabirsinjz ..kilo yuumrta tebbelligi yapıyor ..Valla ne doktorlara çıkmadım yumurta tembelliği var dediler kilo vermem lazimmış 92 kiloyum Yasmin ilacını verdi bide duphaston ilacını o arada hamile kaldım ama boş gebelik geçirdim sigara kullanıyorum acaba o mu etkiledi hiç bilmiyorum
- 30 Mart 2022
- 5.299
- 3.003
- 103
Duphaston adet söktürücüdürMerhabalar 18 yaşındayım evliyim çocuğum olsun istiyorum boş gebelik yaşadım doktor bana yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi ne yapmam lazım bilmiyorum duphaston ilacını kullansam işe yararmı lütfen yardım edin.
Döllenme varsa da tutunmasına yardım eder
Ama yumurta tembelliği ile pek ilgisi yok.
Tembellik yüzünden Adet düzensizliği varsa ilgisi olur.
Kilo verdikten sonra hamile kalabilcem heraldeSigara sağlıksız tabi ama bir çok insan kullandığı halde hamile kalıyor ..ama gene de düşünüyorsaniz azaltabirsinjz ..kilo yuumrta tebbelligi yapıyor ..
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Yasmin ve dushaston adet düzenleyici değil mi..genelde klomen ve ya vitamin veriyorlarValla ne doktorlara çıkmadım yumurta tembelliği var dediler kilo vermem lazimmış 92 kiloyum Yasmin ilacını verdi bide duphaston ilacını o arada hamile kaldım ama boş gebelik geçirdim sigara kullanıyorum acaba o mu etkiledi hiç bilmiyorum
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Hyr o kesin çözüm değil ..kilolu insanlar da hamile kalabilir ..sadece daha çok sağlıklı bir gebelik de geçirirsinKilo verdikten sonra hamile kalabilcem heralde
Evet adet düzensizliği var zaten adet oluyom diyelim 1 buçuk ay sonra oluyom eğer kullanmaya başlarsam ilacı düzene giriyorDuphaston adet söktürücüdür
Döllenme varsa da tutunmasına yardım eder
Ama yumurta tembelliği ile pek ilgisi yok.
Tembellik yüzünden Adet düzensizliği varsa ilgisi olur.
Bilmiyorum inşallah kalırım başladım işte sogan suyuna inşallah faydadı olur bazılarına olmuş amaHyr o kesin çözüm değil ..kilolu insanlar da hamile kalabilir ..sadece daha çok sağlıklı bir gebelik de geçirirsin
- 30 Mart 2022
- 5.299
- 3.003
- 103
Düzenleyiciliği yok sanırımEvet adet düzensizliği var zaten adet oluyom diyelim 1 buçuk ay sonra oluyom eğer kullanmaya başlarsam ilacı düzene giriyor