F flame85 Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 8 0 16 Eskişehir 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi flame85 #1 selam kızlar hemen konuya giriyorum ben bundan 3 ay önce düşük yapmıştım 3 gün önce adet olmam gerekirken olmadım test yaptım fakat negatif çıktı acaba mevsimsel birşeymidir yoksa kan testi yaptırmalımıyım ?? şimdiden teşekkür ederimm
selam kızlar hemen konuya giriyorum ben bundan 3 ay önce düşük yapmıştım 3 gün önce adet olmam gerekirken olmadım test yaptım fakat negatif çıktı acaba mevsimsel birşeymidir yoksa kan testi yaptırmalımıyım ?? şimdiden teşekkür ederimm
arimayambenim olacak..olacak... Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 583 165 323 37 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi flame85 #2 kesin bir sonuc için eğer idrar testi yaptıysanız en az 7 gün gecmesi lazım ama kanda cıkar hemen.. hamile olabilirsiniz..
kesin bir sonuc için eğer idrar testi yaptıysanız en az 7 gün gecmesi lazım ama kanda cıkar hemen.. hamile olabilirsiniz..
F flame85 Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2013 8 0 16 Eskişehir 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi flame85 #3 arimayambenim .!.: kesin bir sonuc için eğer idrar testi yaptıysanız en az 7 gün gecmesi lazım ama kanda cıkar hemen.. hamile olabilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm ben ozaman kan testi yaptırayım
arimayambenim .!.: kesin bir sonuc için eğer idrar testi yaptıysanız en az 7 gün gecmesi lazım ama kanda cıkar hemen.. hamile olabilirsiniz.. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm ben ozaman kan testi yaptırayım