• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza İhtiyacım Var Kızlar 😞

bluefish12

Obsesif kişilik 🧽🫧🧹
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
271
188
33
Arkadaşlar herkese merhaba. Büyük bir çıkmazdayım. Pcos hastasıyım. Hamile kalmak istediğimdne beri Doktorumun kontrolü Progestan fitil kullanarak düzenli adet görüyor ve korunmasız ilişki yaşıyorum. 6 aydan beri günü gününe Progestan ile adet görüyorum. 26 mayıs perşembe günü adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. Cuma günü idrar testi yaptım negatif, kan testimde < 1.20 çıktı. Hala adet olmadım fakat bata 1 hafta kaladan itibaren karın ağrım var. Mide bulantısı göğüs hassasiyeti de cabası. Aylardır fitil bittikten 3 gün sonra adet oluyordum, bebek tutmuyordu. Geç döllenme ile hamile kalmış olabilir miyim? Kanda çıkmamış olabilir mi geç döllenme olduğu için? Pcos olduğu için adet gününe kadar ilişkiye devam ediyoruz. Yumurtlama takip etmiyorum ama 21. Gün değelerime göre yumurtluyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Fikirlere, desteklere ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden

En iyisi bir kaç gün bekleyip testi yenilemek birde mide bulantısı dizilerdeki gibi ilk belirtiler arasında değil canım min. 6.haftadan sonra başlıyor

En iyisi bir kaç gün bekleyip testi yenilemek birde mide bulantısı dizilerdeki gibi ilk belirtiler arasında değil canım min. 6.haftadan sonra başlıyor
Yorumun için teşekkür ederim canım. Psikolojik muhtemelen bulantı :) Pazartesi doktor randevum var ama adet söktürücü verirse kullanmayacağım. İçim içimi yiyiyor bu sorulardan :/

Yorumun için teşekkür ederim canım. Psikolojik muhtemelen bulantı :) Pazartesi doktor randevum var ama adet söktürücü verirse kullanmayacağım. İçim içimi yiyiyor bu sorulardan :/
Kullanma kendi reglini bekle ve regl olursan eğer soğan suyunu denemeni tavsiye ederim canım kadınlar için bir mucize

Selam adet gectikten bir hafta sonra testi tekrarlamanı tavsiye ederim bu platformda genel okuduğum kadarı ile bu belirtileri yaşayanlar ya bir hafta sonra hamile çıkıyor ya bir hafta sonra afet olmuş oluyor zaten kesinlikle ve kesinlikte vucudun hiç bir belirtisine inanma ben sekiz aydır tüm belirtileri yaşıyorum beta da 2 yi gördüm en son ama iki gün gecikmeli oldum adet yani adet zamanindan bir hafta sonra direk beta HCG ne baktır bazen bazı arkadaşların bir hafta sonra bile cikmiyip iki üç hafta sonra geç döllenme ilen çıkanları okudum ben burda yani demem o ki vücut belirtileri boş canım umarım her şey istediğin gibi olur

Zaten haftalar geçtikçe de bebek iyice yerleşiyor bir bakıyorsun sen onun varlığını duyduğunda o 2 küsür aylık oluyor yani allahim bana da nasip etsin inşallah bir an önce

Beta HCG 5 ve üzeri pozitif diyorlar ya 2 haftalıkta 50 ve üzeri çıkıyor aslında 50 den sonrası ve 48 saatte bir artması önemli olan yani bırak 1 leri 50 seviyeyi görene kadar umut bağlama bende adet oldum yinede göğüslerim inmedi karnım ağrıyor adet bittiği halde hala bir umut acaba diyorum yani bazen bazı şeyler tamamen psikolojik sevgiler

Selam adet gectikten bir hafta sonra testi tekrarlamanı tavsiye ederim bu platformda genel okuduğum kadarı ile bu belirtileri yaşayanlar ya bir hafta sonra hamile çıkıyor ya bir hafta sonra afet olmuş oluyor zaten kesinlikle ve kesinlikte vucudun hiç bir belirtisine inanma ben sekiz aydır tüm belirtileri yaşıyorum beta da 2 yi gördüm en son ama iki gün gecikmeli oldum adet yani adet zamanindan bir hafta sonra direk beta HCG ne baktır bazen bazı arkadaşların bir hafta sonra bile cikmiyip iki üç hafta sonra geç döllenme ilen çıkanları okudum ben burda yani demem o ki vücut belirtileri boş canım umarım her şey istediğin gibi olur
Merhaba iki gün gecikmeli regl oldum demissiniz regl olduktan sonra sonuç ne çıktı acab bende erken oldum fakat doktor normal kanama değil bu dedi fasit testler negatif ve kanamam var acaba geç döllenme olsa adete denk gelse yinede kanama olurmuki kafam çok karışık bilgisi an varmı birde sizin durum nasıldı merak ettim

Merhaba iki gün gecikmeli regl oldum demissiniz regl olduktan sonra sonuç ne çıktı acab bende erken oldum fakat doktor normal kanama değil bu dedi fasit testler negatif ve kanamam var acaba geç döllenme olsa adete denk gelse yinede kanama olurmuki kafam çok karışık bilgisi an varmı birde sizin durum nasıldı merak ettim
Valla benim bildiğim kadari ile adete iki gün kala bile hamile kalsan adet olmuyorsun iki gün sonra yani benimde bu ay kanamam oldu adetimden 14 gün sonra yumurtlama kanaması dedi doktor ve iki hafta sonra da normal adetim olması gerekti olmadı testler negatif yani hamile olsan asla regl olmuyorsun ben bu platformda okudum çok adete bir kac gün kala hamile kaldım adetim çok gecikti öyle öğrendim diyen geç döllenme de adetin de çok gecikiyor yani kanama olmuyor yerleşme kanaması da çok az damla şeklinde pembe veya kahverengi oluyor hamile olmak istiyorsan inşallah kalırsın tez vakitte bende şu an artık testler negatif çıktığı için umudumu regl olmadığım halde kaybettim yumurtlama kanaması dediler ama ben sanırım aynı ayda iki kez adet oldum sanırım yani doktor da anlamadı bunu yumurtlama kanaması dedi geçti şimdi anlıyorum ki ben Haziran ayunda 15 gün arayla adet olmuşum meğer hayırlısı inşallah senin içinde

Kısacası geç döllenme de adet görmüyorsun 20 gün sonra öğrenenler gördüm ben kanama olduğu anda ped i dolduruyorsa yani miktarı damla şeklinde değilde dolu ose o ayı es geç önündeki aylara artık yani regline bir gün kala bile hamile kalabilirsin yumurtlama iki adet arasında diyorlar ama her kadında öyle değil o benim ablam adetinin hemen ardından yumurtluyor mesela bende takvim 15 i gosteriyor ama ovulasyon da 18 inde pik gördüm hiç belli olmuyor kısacası biz ne yaparsak yapalım Allah ol demeyince denk getirmeyince olmuyor ben eşimle adet günlerim toplamda 4 gün ayda o günler hariç sürekli gün aşırı iki kez birlikte oluyoruz hangi güne denk gelirse diye vallahi 8 aydır evliyim sekiz aydır her ay adet hariç gün aşırı iki kez ama olmadı işte kısmet insallah bu ay olur

Valla benim bildiğim kadari ile adete iki gün kala bile hamile kalsan adet olmuyorsun iki gün sonra yani benimde bu ay kanamam oldu adetimden 14 gün sonra yumurtlama kanaması dedi doktor ve iki hafta sonra da normal adetim olması gerekti olmadı testler negatif yani hamile olsan asla regl olmuyorsun ben bu platformda okudum çok adete bir kac gün kala hamile kaldım adetim çok gecikti öyle öğrendim diyen geç döllenme de adetin de çok gecikiyor yani kanama olmuyor yerleşme kanaması da çok az damla şeklinde pembe veya kahverengi oluyor hamile olmak istiyorsan inşallah kalırsın tez vakitte bende şu an artık testler negatif çıktığı için umudumu regl olmadığım halde kaybettim yumurtlama kanaması dediler ama ben sanırım aynı ayda iki kez adet oldum sanırım yani doktor da anlamadı bunu yumurtlama kanaması dedi geçti şimdi anlıyorum ki ben Haziran ayunda 15 gün arayla adet olmuşum meğer hayırlısı inşallah senin içinde
Sagolun gittiğim doktoe rahim 12 m dedi çok kalın o yüzüden normal adet kanaması değil dedi hamilelik olabilirmi dedim olabilir dedi şaka gibi sonra kan testi istedi fiyat çok yüksek geldi bizde yaptırmadım açıkçası bugün sağlık ocağına kan verdim hafta ici sonucu alıp başka bir doktora gidicem buarada rahimde yuvarlak bir görüntü var bende sonradan farkettim doktor farklı kanma diyince benim kafa gitti şimdi eklicem sizde görürsünüz ici işaretlenmiş yuvarlak bisey var rahimde 12 m normalde ader olunca 3-4 m olması gerekiyormus benim baya kalın yani inşallah kötü bisey yoktur acaba soğan kürünü mü denesem bi yandan diyorum ya varsa bilmiyorum kafam çok karışık ama hamlelik olsa kanama olmazdı bende bilmiyorum keşke su soruları cevaplayacak bir doktorumuz çıksa şansa ne güzel olurdu aydınlanırdık en azından şimdi pazaretsiye kadar beklicem sabırsızlıkla

Eklentiler

• 20220630_105547.jpg
    20220630_105547.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 45
Bak bazen kese oluşuyor ama icine bebek giremiyor belki de öyledir kese boş oluyor bebeğimiz içine girmeyi başaramiyor

Kısacası geç döllenme de adet görmüyorsun 20 gün sonra öğrenenler gördüm ben kanama olduğu anda ped i dolduruyorsa yani miktarı damla şeklinde değilde dolu ose o ayı es geç önündeki aylara artık yani regline bir gün kala bile hamile kalabilirsin yumurtlama iki adet arasında diyorlar ama her kadında öyle değil o benim ablam adetinin hemen ardından yumurtluyor mesela bende takvim 15 i gosteriyor ama ovulasyon da 18 inde pik gördüm hiç belli olmuyor kısacası biz ne yaparsak yapalım Allah ol demeyince denk getirmeyince olmuyor ben eşimle adet günlerim toplamda 4 gün ayda o günler hariç sürekli gün aşırı iki kez birlikte oluyoruz hangi güne denk gelirse diye vallahi 8 aydır evliyim sekiz aydır her ay adet hariç gün aşırı iki kez ama olmadı işte kısmet insallah bu ay olur
Ay inşallah bu ay olur ya hayırlısıyla bizde ilk defa bu ay denedik çocuk istiyoruz artık 9 ay olucak bizde evleneli ilk defa boşalma oldu acaba onunki etkisi var diyede düşünmüyor değilim vücut alışık degilse diye

İyi düşün inan kafaya cok takıyoruz bende kayınvalidem israr etti test yaptım bu akşam test bozuk çıktı sansa yani

Back
X