Merhaba arkadaşlar ben bundan 3 ay önce normal doğum yaptım doğumdan sonra uzunca bi süre kabızlık problemi çektim kabızlıgım geçti fakat yaklaşık üç haftadır büyük tuvaletimi yaparken makat kısmından kan geliyor ve çok zorlanıyorum canım çok yanıyor ilk başlarda çok ağrı olmuyordu sadece kan geliyordu fakat ağrıda başladı yaptıktan sonra uzun bi süre çok acı çekiyorum dün hastaneye gittim doktor anal fissür dedi krem fitil verdi ama dayanılacak gibi değil bu nasıl geçecek başına gelen ve iyileşenler varsa bana yardım edin lütfen ((
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım lütfen :((
- Konu Sahibi eda kurt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
Bol su icin emziriyorsaniz o da etkiliyor. Posali yiyin. Kabak haslama, kuru kayisi, kuru incir. Belki hosaf. Baklagiller. Zamanla duzelir. Gecmis olsun.Merhaba arkadaşlar ben bundan 3 ay önce normal doğum yaptım doğumdan sonra uzunca bi süre kabızlık problemi çektim kabızlıgım geçti fakat yaklaşık üç haftadır büyük tuvaletimi yaparken makat kısmından kan geliyor ve çok zorlanıyorum canım çok yanıyor ilk başlarda çok ağrı olmuyordu sadece kan geliyordu fakat ağrıda başladı yaptıktan sonra uzun bi süre çok acı çekiyorum dün hastaneye gittim doktor anal fissür dedi krem fitil verdi ama dayanılacak gibi değil bu nasıl geçecek başına gelen ve iyileşenler varsa bana yardım edin lütfen ((
Geçmez diye korkuyorum açıkçası makatımda küçük bir çıkıntı da var mercimek kadarBol su icin emziriyorsaniz o da etkiliyor. Posali yiyin. Kabak haslama, kuru kayisi, kuru incir. Belki hosaf. Baklagiller. Zamanla duzelir. Gecmis olsun.
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.243
- 268
Geçmiş olsun. Sıcak suya oturmayı denediniz mi ?Merhaba arkadaşlar ben bundan 3 ay önce normal doğum yaptım doğumdan sonra uzunca bi süre kabızlık problemi çektim kabızlıgım geçti fakat yaklaşık üç haftadır büyük tuvaletimi yaparken makat kısmından kan geliyor ve çok zorlanıyorum canım çok yanıyor ilk başlarda çok ağrı olmuyordu sadece kan geliyordu fakat ağrıda başladı yaptıktan sonra uzun bi süre çok acı çekiyorum dün hastaneye gittim doktor anal fissür dedi krem fitil verdi ama dayanılacak gibi değil bu nasıl geçecek başına gelen ve iyileşenler varsa bana yardım edin lütfen ((
Evet dün ve bu gün oturdum çok zor gerçekten napıcam bilmiyorumGeçmiş olsun. Sıcak suya oturmayı denediniz mi ?
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.243
- 268
Eniştem sarı bir krem kullaniyordu ,sizde pişik kremi gibi içeriği temiz bir krem varsa ya da zeytinyağı temiz ellerinizle o bölgeye masaj yapıp basuru içeriye doğru itin. Doğumda bende de oldu.Evet dün ve bu gün oturdum çok zor gerçekten napıcam bilmiyorum
Geçti mi sizin kiEniştem sarı bir krem kullaniyordu ,sizde pişik kremi gibi içeriği temiz bir krem varsa ya da zeytinyağı temiz ellerinizle o bölgeye masaj yapıp basuru içeriye doğru itin. Doğumda bende de oldu.
- 5 Ekim 2022
- 1.019
- 1.169
- 63
- 31
Evet benmde başıma geldi çok kötüydü doktora gittim bnde bişi yapamadi bol su bol meyve sebze tüket dedi sulu yemekler önerdi sıcak duş önerdi başka da ilaç yazmadi emzirdiğm için sonra ılık su içmeye basladm her sabah aç karnına sonra sulugumu doldurup gün içinde ılık su denedm inanirmsn baya etkili oldu ve iki hafta da iyi oldum geçti çok şükür şuan bir yıl oldu doğumu atlayalı ve tekrardan hamileyim inşallah tekrarlanmaz doğumdan sonraMerhaba arkadaşlar ben bundan 3 ay önce normal doğum yaptım doğumdan sonra uzunca bi süre kabızlık problemi çektim kabızlıgım geçti fakat yaklaşık üç haftadır büyük tuvaletimi yaparken makat kısmından kan geliyor ve çok zorlanıyorum canım çok yanıyor ilk başlarda çok ağrı olmuyordu sadece kan geliyordu fakat ağrıda başladı yaptıktan sonra uzun bi süre çok acı çekiyorum dün hastaneye gittim doktor anal fissür dedi krem fitil verdi ama dayanılacak gibi değil bu nasıl geçecek başına gelen ve iyileşenler varsa bana yardım edin lütfen ((
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.243
- 268
Evet çok şükür üstelik fındık tanesi gibi kocamandı. Yavaş yavaş masaj yapa yapa içeri ittirdin, tabi doktor da böyle yapabilirsin dediği için yaptım. Çok çok hafif dokunuşlarla.Geçti mi sizin ki
Deniycem bunu çok saolun inşallah benimde geçer böyle illet bisey yok ya(Evet benmde başıma geldi çok kötüydü doktora gittim bnde bişi yapamadi bol su bol meyve sebze tüket dedi sulu yemekler önerdi sıcak duş önerdi başka da ilaç yazmadi emzirdiğm için sonra ılık su içmeye basladm her sabah aç karnına sonra sulugumu doldurup gün içinde ılık su denedm inanirmsn baya etkili oldu ve iki hafta da iyi oldum geçti çok şükür şuan bir yıl oldu doğumu atlayalı ve tekrardan hamileyim inşallah tekrarlanmaz doğumdan sonra
Sizin kullandığınız kremin ismi ney acabaEvet çok şükür üstelik fındık tanesi gibi kocamandı. Yavaş yavaş masaj yapa yapa içeri ittirdin, tabi doktor da böyle yapabilirsin dediği için yaptım. Çok çok sizi
Evet çok şükür üstelik fındık tanesi gibi kocamandı. Yavaş yavaş masaj yapa yapa içeri ittirdin, tabi doktor da böyle yapabilirsin dediği için yaptım. Çok çok hafif dokunuşlarla.
- 5 Ekim 2022
- 1.019
- 1.169
- 63
- 31
Bilmezmiyim çok iyi anlıyorum düşmanım bile yaşamasın bunu dedim hatta normal doğum yaptım inanirmsn normal doğum bile bunun yanında bişi değil diyodum bnmde çok kötüydü inşallah geçer sizindeDeniycem bunu çok saolun inşallah benimde geçer böyle illet bisey yok ya(
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Bol su, yeşillik tüketmek, karbonhidratı kesmek, bitki çayları ya da probiyotik hepsini yaptığım halde bende yaklaşık 4 ay çektim aynı sıkıntıyı. Krem ve fitil geçirdi.Merhaba arkadaşlar ben bundan 3 ay önce normal doğum yaptım doğumdan sonra uzunca bi süre kabızlık problemi çektim kabızlıgım geçti fakat yaklaşık üç haftadır büyük tuvaletimi yaparken makat kısmından kan geliyor ve çok zorlanıyorum canım çok yanıyor ilk başlarda çok ağrı olmuyordu sadece kan geliyordu fakat ağrıda başladı yaptıktan sonra uzun bi süre çok acı çekiyorum dün hastaneye gittim doktor anal fissür dedi krem fitil verdi ama dayanılacak gibi değil bu nasıl geçecek başına gelen ve iyileşenler varsa bana yardım edin lütfen ((
Kremi içemi sürmek gerekiyor dış tarafa sürersem fayda görurmuyumBol su, yeşillik tüketmek, karbonhidratı kesmek, bitki çayları ya da probiyotik hepsini yaptığım halde bende yaklaşık 4 ay çektim aynı sıkıntıyı. Krem ve fitil geçirdi.
Gerçekten bende aynısını söyledim normal doğum yaptım bende doğum bundan kolaydıBilmezmiyim çok iyi anlıyorum düşmanım bile yaşamasın bunu dedim hatta normal doğum yaptım inanirmsn normal doğum bile bunun yanında bişi değil diyodum bnmde çok kötüydü inşallah geçer sizinde
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Bana yazdığı kremin tüpünün ucu uzundu. Ve makara sokulması için uç kısmı sivri değildi.Kremi içemi sürmek gerekiyor dış tarafa sürersem fayda görurmuyum
Zaten belli yani makara biraz sokulup tüpü sıkınca kenarlardan çıkıyordu kremler.
Ama siz eczacınıza danışın tabi. Bana eczacım nasıl kullanmam gerektiğini söylemişti. Benim de hemen iyileşmedi. 4 kutu fitil kullandım. 1 de o kremi işte. Arada da kantaron yağı sürdüm.
Teşekkür ederim inşallah benimde geçerBana yazdığı kremin tüpünün ucu uzundu. Ve makara sokulması için uç kısmı sivri değildi.
Zaten belli yani makara biraz sokulup tüpü sıkınca kenarlardan çıkıyordu kremler.
Ama siz eczacınıza danışın tabi. Bana eczacım nasıl kullanmam gerektiğini söylemişti. Benim de hemen iyileşmedi. 4 kutu fitil kullandım. 1 de o kremi işte. Arada da kantaron yağı sürdüm.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Geçer geçer. Talimatlara uyun. Benim tamamen düzelmesi 1 ayı buldu. İlk etapta fitili kullansam bile kanamam oluyordu. Bir de duphalac mı ne var . Ondan da yazmıştı 2 kutu ondan içmiştim. Bende sezaryenden sonra böyle oldum. 1 yıl oldu şimdi hala dikkat ediyorum.Teşekkür ederim inşallah benimde geçer