• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen

Glshsmsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
5
2
1
31
4 haftalık gebeyim kızlar doktora gittim ultrasonda kese gözüktü bebek gözükmedi doktor korkuttu çok korkuyorum boş gebelik olmasından :KK43:(((

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 43
4 haftalık gebeyim kızlar doktora gittim ultrasonda kese gözüktü bebek gözükmedi doktor korkuttu çok korkuyorum boş gebelik olmasından :KK43:(((
Nasil doktor o oyle korkutuyor aksine ihtimalleri açıklayıp sakinlestirmeai lazim benimde ilk kese göründü bir iki hafta sonra bebek göründü bence farkli doktora gitmelisin. Hic hoslanmiyorum hastaları tedirgin eden doktorlardan hele bir de hamile ise. Aksine hamilelere daha ilgili yaklaşmaları lazim

İlk bebeğimi düşük yaptım doktor da öyle diyince korktum biraz bende ins bisey olmaz kızlar dua edin 🙏🏻❤️😘

İlk bebeğimi düşük yaptım doktor da öyle diyince korktum biraz bende ins bisey olmaz kızlar dua edin 🙏🏻😘
Gebeligimi öğrendim 94 beta ile. Sonra 1 hafta gun asiri test yaptik beta 1000 uzerine cikinca yani yaklaşık 5-6 haftada iken bebekte göründü hatta bazen kalp atışını 7. Haftada alabiliyorlar. Bende düşük yaptim malsef umarim sağlıkla gelir

Hayır kuzum korkma. Benim 4haftalıkken kesem de gözükmemişti
5nci haftada kese gözüktü bebek gözükmedi
Kanamam oldu doktor düşer kese bozulur tutunmaz dedi
Şimdi aslan gibi oğluşum
Hiç canını sıkma

Back
X