Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasil doktor o oyle korkutuyor aksine ihtimalleri açıklayıp sakinlestirmeai lazim benimde ilk kese göründü bir iki hafta sonra bebek göründü bence farkli doktora gitmelisin. Hic hoslanmiyorum hastaları tedirgin eden doktorlardan hele bir de hamile ise. Aksine hamilelere daha ilgili yaklaşmaları lazim
Gebeligimi öğrendim 94 beta ile. Sonra 1 hafta gun asiri test yaptik beta 1000 uzerine cikinca yani yaklaşık 5-6 haftada iken bebekte göründü hatta bazen kalp atışını 7. Haftada alabiliyorlar. Bende düşük yaptim malsef umarim sağlıkla gelir
Hayır kuzum korkma. Benim 4haftalıkken kesem de gözükmemişti 5nci haftada kese gözüktü bebek gözükmedi Kanamam oldu doktor düşer kese bozulur tutunmaz dedi Şimdi aslan gibi oğluşum Hiç canını sıkma
Hayır kuzum korkma. Benim 4haftalıkken kesem de gözükmemişti 5nci haftada kese gözüktü bebek gözükmedi Kanamam oldu doktor düşer kese bozulur tutunmaz dedi Şimdi aslan gibi oğluşum Hiç canını sıkma