• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen:) (yüzde ip kullanımı)

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
Merhba bayanlar engin tecrubelerinz sayesinde (minnettarım:Saruboceq:) ip kullanarak dudaküstümü alabiliyorum fakat bayan olmama rağmen saçma sapan bir şekilde favorim var:1closedeyes: evet :1closedeyes: Kurtulmam lazım artık ciddi anlamda başıma bela bunlar yüz bantlarından korkuyorum sivilce yapçak diye çünkü sire ağdaya karşı tepkili bir cilde sahibim malesef :/ Diyrumki iple favorilerimide alsam olur muki?Alınırmı?Alan varmı merak ediyorum:) yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)

ay yok olcak şey değil bu bir tane bile koparamadım çıldırıciiim

cımbızla almayı dene çok sıkmı tüylerin yada hani tüy dökücü krem varya sürüosn biraz bekletip spatulayla alıosn tüyler düşüo falan veet miydi hani

anaam acaba bu veeti bıyık bölgem içinmi kullansam alınca sivilce çıkıo bende hep o yüsden alamıorm makasla kesiorm

ama kalın çıkarmazmıki tüy dökcü jilet gibi sonuçta kökten almıoki

evet bencee iple yada eldivenle al canimm sonraa limonla tuzu sürr incetiormus ve azaltiormus bidee sogan duydum rendelip bir saat birak sonra yikaaa nekadar yardim eder bilemiorum ben denemekteyimmm

ama uzun olduğundan ip koparmıo resmen ya ne yapabilirmki önce kısaltsammı?

kizlar agda bandi deneyebilirisniz.
ama konu sahibiine sir agda alerji yapiyorsa iple almayi dene.
bu arada ciddi anlamda cok degillerse sakin elleme.
cunku bi donem mutlaka kalinlasiyor sonra zamanla azaliyor bu killar.

evet gerçekten önceden bukadar yoktu

Son düzenleme:
evet gerçekten önceden bukadar yoktu...:/ ne kadardırki eldiven pahalı olcağını sanmıyorum

çok sağol canım denicem inş.işe yararsa dualarım seninle :))))))

denedim bunca sene boşuna dert etmişim temiz bi iş oldu:) veee kurtuldummm

Back
X