- 3 Aralık 2024
- 35
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Tuba Aktas
Merhaba kızlar ben salı günü test verdim beta hcg 5.35 çıktı bu pazarda tekrar test vermeye gittim 0.34 çıktı niye böyle oluyor anlamadım yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinMerhaba kızlar ben salı günü test verdim beta hcg 5.35 çıktı bu pazarda tekrar test vermeye gittim 0.34 çıktı niye böyle oluyor anlamadım yardımcı olur musunuz
Hmm ama hayla adet olmadım bide leke falanda gelmiyorKimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin
Kimyasal gebelik maalesef.Merhaba kızlar ben salı günü test verdim beta hcg 5.35 çıktı bu pazarda tekrar test vermeye gittim 0.34 çıktı niye böyle oluyor anlamadım yardımcı olur musunuz
Kimyasal gebelik belirtileri ne acabaKimyasal gebelik maalesef.
Birkaç güne regl olursunuz.
Bir kaç güne başlar reglinHmm ama hayla adet olmadım bide leke falanda gelmiyor
Hayırlısı olsunBir kaç güne başlar reglin
Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik hızla gercekleşiyormuş endişelenme cnmHayırlısı olsun
Muhtemelen kimyasal olmuş canım inşalah sağlıklı bir gebeliğin olurMerhaba kızlar ben salı günü test verdim beta hcg 5.35 çıktı bu pazarda tekrar test vermeye gittim 0.34 çıktı niye böyle oluyor anlamadım yardımcı olur musunuz
İnşallahMuhtemelen kimyasal olmuş canım inşalah sağlıklı bir gebeliğin olur
Kimyasal gebelik belirtileri ne acaba
Peki ne zaman adet oldunuz bide beta hcg niz kaçtıBen belirti yasamamistim. Beta düşüşe geçmişti oradan anlamıştım kimyasal olduğunu. Birkaç ay sonra tekrar hamile kalmıştım.
Peki ne zamn adet olmustunuz bide beta HCG kaç olmuştuBen belirti yasamamistim. Beta düşüşe geçmişti oradan anlamıştım kimyasal olduğunu. Birkaç ay sonra tekrar hamile kalmıştım.
Peki ne zamn adet olmustunuz bide beta HCG kaç olmuştu
Kimyasal gebeliğin kaç gün sürmüştü bnm 10 gün sürüyor12-5-1 şeklinde düşüş sonrası birkaç güne regl olmuştum.
Hayır biri polikliniği gidip yaptım biride acilde yaptim2 testi aynı yerde mi yaptırdınız?
Aynı yer olmayınca değerlerde sapmalar olabiliyor. Eğer adetiniz geçtiyse yaptırdığınız yerlerden birisine tekrar kan vermenizi öneririm. En azından kimyasalsa da emin olursunuzHayır biri polikliniği gidip yaptım biride acilde yaptim
6 gündür adet olmadım randevu yakalamaya çalışıyorum ama bulamıyorum eğer adet olmazsam tekrar giderimAynı yer olmayınca değerlerde sapmalar olabiliyor. Eğer adetiniz geçtiyse yaptırdığınız yerlerden birisine tekrar kan vermenizi öneririm. En azından kimyasalsa da emin olursunuz