• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin lütfen

gercekbirkismetus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
6
3
1
kalmıs sadakatsiz derinim yani her neyse kızlar bana yardım edin lütfen ben nasıl atlatacağım napacağım bana bişey söyleyin

Son düzenleme:
Konunuz yanlış yerde bence, bdv daha uygun sanki, Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. uygun görürse taşırlar.

Öncelikle her şeyinizi verdiniz olarak görmeyin yaşamak istediğiniz şeyi yaşamışsınız. Bu gayet doğal bir şey..
Aksine o size sadık olamamış zamanında. Geçmişe saplanmak sizi üzer sadece. O hayatına yön vermiş evlenmiş, üzerine dediğiniz gibi şimdi çocuğu olacakmış. Sizin de hayatınıza bakmanız lazım.

Eminim karşınıza sizi seven, hak eden birisi çıkar. Sürekli onu düşünüyorum kimseyi istemiyorum bakış açınız sadece sizi üzer. Başkalarına ve kendinize mutlu olmak için fırsat verin. Her şey zamanla geçer. Kendinizi üzmeyin.🙏🏻

Sizin sorununuz onun hayatına devam ettiğini görmek. Sizi aldatan birini hayatınızda zaten istemezdiniz istememissiniz de zaten. O kazanan siz kaybeden gibi duruyor. Bu canınızı sıkıyor bence. Uzun vadede kazananin siz olduğunu göreceksiniz

Back