slm ben aranıza yeni katıldım dün gece ve bugün olabildiğince bilgi almaya çalıştım ama kafam çok karışık bayanlar bir yıldan fazladır deneme yapıyoruz arada kaçan zamlanlar oldu tabi fakat tutturamadık bitürlü doktorlar herhangi bir sorun olmadığını zamanla olacağını söylediler fakat bu ay geciktim ve tabi gecikmenin ilk günü heyecanla teste gittim ama gitmemin en büyük sebebi şuydu belim karnım ve kasıklarım bir buçuk hafta hiç durmadan ağrıdı ve tabi bu durumda şüpe oluştu kan testi - çıktı yani hamilelik yok sonra sizin sitede bazı yerlerde kesin sonuç için acele etmemek gerektiğini okudum tamda ağlamaktan gözlerim şişmişti ayın 3 de adet görmem gerekliydi fakat düne kadar bişey yoktu dün bir damla geldi gece neredeyse hiç uyuyamadım sancıdan ve şu an hastalandım ama hala inanılmaz bir ağrı yumurtalıklarım belim kanım bu arada sık tuvalete gidiyorum iki buçuk haftadır belirtiler tam annemle konuştum oda bana kardeşimde üstüne kirlendim dedi kafam karıştıda karıştı ya ben napayım umudum bittimi hastalandım diye yoksa hala devammı yoruldum artık arkadaşlar bi el atın bana
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
yardım edin kafam karışık
- Konu Sahibi nillie
- Başlangıç Tarihi