• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edermisiniz kızlar 🥰

Yagmur9091

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
330
76
18
25
Kızlar herkese selam.Eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu.Bu ay regl hala olmadım döngüm 26 güne düşmüştü normalde 28 günde bir olurdum bugün regl günüm sag kasık da ve belimde fıtık gibi tutulma var ve ayaklarım sızlıyor özellikle sağ ayağım başka bir belirtim yok acaba hamilemiyimdir çok istiyorum her belirtiyi hamileliğe yoruyorum neredeyse 2 yıl olacak varikosel den dolayı önlüyormuş ameliyat oldu çok şükür geçen ay peki ben ne zaman umut etmeye başlamalıyım🥹🥹🥹

size bişey sorucam eşniz varikosel teşhisinden önce sperm testinde değerleri nasıl çıkmıştı benim eşimin iyi morfolojisi filan yüksek ama acaba mı diyor insan

Benim de eşim varikoselden ameliyat oldu 7 ay oldu morfoloji 0 dı 1 oldu değerleri baya arttı hareketlilik vs ama gebelik olmadı henüz daha önce 2 defa tüp bebek denedik bu ayda olmazsa şubatta tekrar gidicem tüp bebek için

B
Benim de eşim varikoselden ameliyat oldu 7 ay oldu morfoloji 0 dı 1 oldu değerleri baya arttı hareketlilik vs ama gebelik olmadı henüz daha önce 2 defa tüp bebek denedik bu ayda olmazsa şubatta tekrar gidicem tüp bebek için
Bizim tüp bebek için maddi durumumuz yok canım doğal yoldan kalmaya çalışıyorum 😒 Allah yardımcımız olsun

Back
X