• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım eder misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Adetimin üstüne 22. Günüm bugün adet sancılarım vardı ağrılarım ama daha erken diyordum 2 tane gibi bi leke gelmiş kırmızı mı kahverengi mi anlayamadım karnım ağrımaya devam ediyo hastalığımın devamı gelir mi neden böyle oldu

Adetimin üstüne 22. Günüm bugün adet sancılarım vardı ağrılarım ama daha erken diyordum 2 tane gibi bi leke gelmiş kırmızı mı kahverengi mi anlayamadım karnım ağrımaya devam ediyo hastalığımın devamı gelir mi neden böyle oldu
Kuzum benim acdigim konumda 4 kishi senin gibi oldu ama devami gelmedi etiketliyeceyim seni bakarsin)))

Ortalama 28 günde bir regl oluruz ama 2 regl arası süre 21 ila 35 gün olabilir, 22. günde lekelenme yaşamanız gayet doğal, bir sorun yok, birkaç güne kadar normal regl olursunuz.

Jinekolojik bir sorun olduğunu düşünüyorsanız da lütfen bir kadın doğum uzmanına görününüz.

Gebelik ihtimalinden korkuyorsanız da artık korunmasız ilişki yaşamamalı, tıbbi Doğum kontrol yöntemlerini denemelisiniz yoksa her ay gebelik korkusu yaşamaya devam edeceksiniz.

Back