öncelikle hayırlı olsun benimde hep ekndime ait bir dükkan açma hayalim var ben restorant istiyorum
sattıklarını senmi yapıyorsun ? sen yapıyorsan eğitim adınmı ? bu işte dha önce çalıştınmı yoksaöyle bir deneyelim deyip başladınmı ? veee veee biliyorumki başka yerde çalışmaktan cok daha fedakarlık istiyor erken kalkmak geç eve gitmek gibi ama parasıda ona göre oluyor yani iyi para kazanıyormusun
tavsiyelere gelince bir kere kesinlikle kahvaltı olmalı melemen felan özelliklede krep .. bi yer var sana özel msj atıcam özellikle krebine hayranım ? olurda gidersen kesinlikle denemelisin ... küçük pizzalar.. kesinlikle olmalı
10 dk beklemem gerekiyormuş yeni msj için.
Demek hemşeriyiz çok sevindim.
Ama olmaz böyle yine gelin.
Burası gerçekten güzel bir şehir:)
memleketim diye demiyorum
yapımı çok kolay olan ama albenisini yüksek bir tarif vereceğim sana,hem iyi fiyatada satılır diye tahmin ediyorum
Eki Görüntüle 661601 Eki Görüntüle 661602
bunları internetten de bakabilirsin canım,yapılışları var,çok basit,pasta kekini elinde inceltip kakaolu kremayla vs...yoğurup top haline getiriyorsun,sonra çikolatalı sosa batırıp dışını isteğine göre hindistan cevizi,fındık parçaları,damla çikolata,antep fıstığı parçaları,renkli şeker parçaları,toz kakao vs...batırıyorsun,ister kağıtların içinde sunarsın,istersen saplı yaparsın,benim favorim saplı olup köpüğe çiçek gibi batırılmış olanlar,kasanın yanına koymayı unutma
hayırlı olsun canım ve hayırlı işler olsun...sevgiler.
gelcem canım benımmm allah nasıp kısmet ederse cok ıstıyorum ...özellıkle pidesini cok merak edıyorum :))
Tam çıkıyordum gördüm.
İnşAllah bekleriz.
Evet pide, simit aklıma gelmeyen bir ton şey var:)))
torpil yap bence bi yiyen bidaha yer kesinlikle vazgeçemezz :)
cok sükür öyle oldu zamanla :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?