yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr işyerım ıcınn yardım edersenız sevınırım

öncelikle hayırlı olsun benimde hep ekndime ait bir dükkan açma hayalim var ben restorant istiyorum :D
sattıklarını senmi yapıyorsun ? sen yapıyorsan eğitim adınmı ? bu işte dha önce çalıştınmı yoksaöyle bir deneyelim deyip başladınmı ? veee veee biliyorumki başka yerde çalışmaktan cok daha fedakarlık istiyor erken kalkmak geç eve gitmek gibi ama parasıda ona göre oluyor yani iyi para kazanıyormusun :D
tavsiyelere gelince bir kere kesinlikle kahvaltı olmalı melemen felan özelliklede krep .. bi yer var sana özel msj atıcam özellikle krebine hayranım ? olurda gidersen kesinlikle denemelisin ... küçük pizzalar.. kesinlikle olmalı

tesekur ederım canımmm darısı basına deyım ozaman maddem dusunuyorsun böyle bısey :)..kendı yaptıklarım var en cok ..hazır olanda var..babam ve annem super ascı oldukları ıcın e halıyle bende becerıklıyımdır bu konuda..daha önce restorant işletmeciligi yaptım oyuzden işletmecilige uzak degılım zaten...iyi kazanıyorum cok sukur ama bu ısı yapacaksan sabır ve emek ısı emın ol tum zamanını vermek zorundasın helekı gıda işi kesınlıkle cok cok hıjyenık olmak zorundasın guleryuzlu olmak zorundasın...cok erken kalkıyorumm gec kapatıyorum ve eve gelıncede bıseyler hazırlamakla gecıyor zamanım...ama ben mutluyum üretiyorum calısıyorum ve kazanıyorum helekı ınsanların memnun ayırlması tum yorgunlugumu alıp goturuyor ınan:) daha yenı gördum mesajını kusura bakma özelden at bakım oranın adresını :) pastalarımın cogu dısardan gelıyor o yuzden butık pasta egıtımı almak ıstıyorum vakıt bulabılırsem eger..ama en cok satılan seyler ev tarzıseyler mesela ev yaprak sarmasıev baklavaı ev böregı falan fılann o yusden hazır seyler bu kadar cok gıtmıyor acıkcası..özel musterılerım var onlarında sıparıslerı oluyor yaptıgım..eger bıkmaz işe asılırsan cok cok guzelde para kazanırsın tamamen sana baglı yanı ....bundan sonra tum hayatım bu işimm sevıyorumda işimi :))

10 dk beklemem gerekiyormuş yeni msj için.
Demek hemşeriyiz çok sevindim.
Ama olmaz böyle yine gelin.
Burası gerçekten güzel bir şehir:)
memleketim diye demiyorum:D

gelcem canım benımmm allah nasıp kısmet ederse cok ıstıyorum ...özellıkle pidesini cok merak edıyorum :))

yapımı çok kolay olan ama albenisini yüksek bir tarif vereceğim sana,hem iyi fiyatada satılır diye tahmin ediyorum:34:

Eki Görüntüle 661601 Eki Görüntüle 661602

bunları internetten de bakabilirsin canım,yapılışları var,çok basit,pasta kekini elinde inceltip kakaolu kremayla vs...yoğurup top haline getiriyorsun,sonra çikolatalı sosa batırıp dışını isteğine göre hindistan cevizi,fındık parçaları,damla çikolata,antep fıstığı parçaları,renkli şeker parçaları,toz kakao vs...batırıyorsun,ister kağıtların içinde sunarsın,istersen saplı yaparsın,benim favorim saplı olup köpüğe çiçek gibi batırılmış olanlar,kasanın yanına koymayı unutma:27:

hayırlı olsun canım ve hayırlı işler olsun...sevgiler.

cok cok cok tesekkur ederım canım benım.... bunlardan bende yapıyorum :) ayrıca ikram ediyorum cok pratık coksevıeln tatlar ...sevgıler..

Tiramisu, çikolatalı brovni ve cheesecake tarzı da koyabilirsin menüne :) Bol çikolatalı pastalar görünce insanın gözü dönüyo atıyo kendini pastaneye :27: Bir de bi tavsiyem bir yerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Waffle için soslarını yanına küçük tabaklarda yollayabilirsin. Benim gibi çikolata ve meyveyi bir arada yiyemeyenler için iyi olabilir :) Hayırlı olsun :40::40:

Back