yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr işyerım ıcınn yardım edersenız sevınırım

Pastane mi:D
gece gece aklıma neler düştü şimdi pastalar böörekler oohhh mis:)
Hayırlı olsun yeni işiniz/yeriniz.
Çeşit olarak bir fikrim yok hijyenik olun yeter.
Bazı pastanelerin mutfağını görmeye gerek yok tezgaha bakınca anlaşılıyor nasıl bir yer olduğu.
Ama sizin gibi ince bir bayanın açtıgı yere gonul rahatlıgıyla gidilir:)
Keşke aynı şehirde olsaydıkk:(

Pastane mi:D
gece gece aklıma neler düştü şimdi pastalar böörekler oohhh mis:)
Hayırlı olsun yeni işiniz/yeriniz.
Çeşit olarak bir fikrim yok hijyenik olun yeter.
Bazı pastanelerin mutfağını görmeye gerek yok tezgaha bakınca anlaşılıyor nasıl bir yer olduğu.
Ama sizin gibi ince bir bayanın açtıgı yere gonul rahatlıgıyla gidilir:)
Keşke aynı şehirde olsaydıkk:(

sagol canım hayırlı olur ınsallah...yolun duserse beklerım canım :) ne istersen var minik dükkanımda :)) benım gıbı temızlık manyagı bırının nasıl dukkanı olur dusun cok bayan musterım var ve hepsı aynı seyı dıyor cok temız gönul rahatlıgıyla alıyoruz ıyıkı actınız dıe.. :) yemedıgın seyı yedırmıceksın en basta ve temız olması sart vicdanım rahat etmez en basta..allah utandırmasın ınsallah bakalım devam edıyoruz hayırlısıyla :)) sen hangı sehırde ysıyorsun ?

Gata nerdeydi :)) bende kalaba taraflarindayim diyim :1:
Ama yurt disindayim simdi :37:

öncelikle hayırlı olsun:nazar::nazar:
benim diyeceğim iki şey var
ekler ve profiterol
eski evim merkeze uzaktı,sırf profiterol yemek için otobüse binip çarşıya geldiğimi hatırlarım =))
ayrıca ekler de ekmek alan,çocuğuna beslenme alan insanın dikkatini çeker,birer ikişer attırır sürümden kazanırsın =))
şahsen ben ne zaman fırına girsem bi denecik ekler almadan çıkmam,artık tanıyo para almıyo adam benden :))

öncelikle hayırlı olsun:nazar::nazar:
benim diyeceğim iki şey var
ekler ve profiterol
eski evim merkeze uzaktı,sırf profiterol yemek için otobüse binip çarşıya geldiğimi hatırlarım =))
ayrıca ekler de ekmek alan,çocuğuna beslenme alan insanın dikkatini çeker,birer ikişer attırır sürümden kazanırsın =))
şahsen ben ne zaman fırına girsem bi denecik ekler almadan çıkmam,artık tanıyo para almıyo adam benden :))

ahahahaha :D ekler cok tutulan sey ve bende cok ıkram ederım eklerı..pastadan cok ekler gıdıyor zaten :)) ya zaten tadını ve kalıtenı yuksek tuttugun surece ınsanlar gelıp senı buluyorlar benımde böyle musterılerım oldu kısa zaman olmasına ragmen :))

Ben karadenizdeyım Ankaraya 6saat uzaklıkta.
Eminim tertemiz olacağına.
Kimbilir birgün Ankaraya yolum düşer ve gelirim:)

Ben karadenizdeyım Ankaraya 6saat uzaklıkta.
Eminim tertemiz olacağına.
Kimbilir birgün Ankaraya yolum düşer ve gelirim:)

inşallah canım beklerım :)) karadenızın neresındesın bır karadenız turu hayalım var da :))

inşallah canım beklerım :)) karadenızın neresındesın bır karadenız turu hayalım var da :))

Şehri özelden atarım,Orta Karadenizdenim.Bekleriz cancazım ne demek bizim buralar çok güzel bir Trabzonun dogası kadar olamasa da burası da harika:)

10 dk beklemem gerekiyormuş yeni msj için.
Demek hemşeriyiz çok sevindim.
Ama olmaz böyle yine gelin.
Burası gerçekten güzel bir şehir:)
memleketim diye demiyorum:D

yapımı çok kolay olan ama albenisini yüksek bir tarif vereceğim sana,hem iyi fiyatada satılır diye tahmin ediyorum:34:

$imagesCA19OI03.jpg$imagesCAPZ9KY4.jpg

bunları internetten de bakabilirsin canım,yapılışları var,çok basit,pasta kekini elinde inceltip kakaolu kremayla vs...yoğurup top haline getiriyorsun,sonra çikolatalı sosa batırıp dışını isteğine göre hindistan cevizi,fındık parçaları,damla çikolata,antep fıstığı parçaları,renkli şeker parçaları,toz kakao vs...batırıyorsun,ister kağıtların içinde sunarsın,istersen saplı yaparsın,benim favorim saplı olup köpüğe çiçek gibi batırılmış olanlar,kasanın yanına koymayı unutma:27:

hayırlı olsun canım ve hayırlı işler olsun...sevgiler.

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun benimde hep ekndime ait bir dükkan açma hayalim var ben restorant istiyorum :D
sattıklarını senmi yapıyorsun ? sen yapıyorsan eğitim adınmı ? bu işte dha önce çalıştınmı yoksaöyle bir deneyelim deyip başladınmı ? veee veee biliyorumki başka yerde çalışmaktan cok daha fedakarlık istiyor erken kalkmak geç eve gitmek gibi ama parasıda ona göre oluyor yani iyi para kazanıyormusun :D
tavsiyelere gelince bir kere kesinlikle kahvaltı olmalı melemen felan özelliklede krep .. bi yer var sana özel msj atıcam özellikle krebine hayranım ? olurda gidersen kesinlikle denemelisin ... küçük pizzalar.. kesinlikle olmalı

Back