yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr işyerım ıcınn yardım edersenız sevınırım

06bebe06

Allahın dedıgı olur!!!!!!
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.740
21
88
38
ankarada kardesimle dükkan devraldık kızlar pastane tarzı börek pogaca tarzı seyler satılıyor .ben işletecegim...buraya alternatif ne tarz secenekler koyabılırım yada olmasını ısterdınız ılk defa böyle bırseye kalkısıyorum ve basarılı olmak ıstıyorum yardımlarınızı beklıyorum lutfennnnnn...

evet canım waffle da iyi fikir. bir de menüler hazırlarsanız o da satışı arttırır gibime geliyo, waffle+kola , simit+peynir+çay falan gibi bikaç menü iyi olur :31:

yabancı diliniz varsa , yurtdışından da tarifler bakın ve bence çok aşırı tatlı yapmayın. zaten her yerde yeterince "şeker bombaları" satılıyor.

Peynir,zeytin, domatesten oluşan mini bir tabak olsun şu pastanelerde ne var yani ;))

Son düzenleme:
kagıt helva pamuk şekeri lokum gibi hazır seylerde bulundurabilirsin bunun yanında şöyle pizzadır pidedir ne bilim özellikle canımsuan hashaslı pastalardan çekiyo onlardan filan da ekleyebilirsin.

kagıt helva pamuk şekeri lokum gibi hazır seylerde bulundurabilirsin bunun yanında şöyle pizzadır pidedir ne bilim özellikle canımsuan hashaslı pastalardan çekiyo onlardan filan da ekleyebilirsin.

hashaslı pastalar ıyı fıkır :))saol canım :)

bence internetten bakıp 5 çayı yanına başlığı altında alternatifler sunabilirsiniz hanımlar işten çıktıktan sonra hoşlarına gidecektir

Madem ki sormuşsunuz bende kendi fikrimi söyleyim :)ben bu tarz yerlerde Viyana usulü yani kahve ve yanında gidebilecek her şeyin bulunması taraftarıyım ..

$viyana-aralık 2009 096.jpg

Sadece bir örnek çoğaltabiliriz :)

Madem ki sormuşsunuz bende kendi fikrimi söyleyim :)ben bu tarz yerlerde Viyana usulü yani kahve ve yanında gidebilecek her şeyin bulunması taraftarıyım ..

Eki Görüntüle 653140

Sadece bir örnek çoğaltabiliriz :)

Kahve candır:))yanında küçük pastalar :56:
Kumru olabilir
Taze meyve suları
Salata heryerde olması gerek bence:))sevdiğim hep aradığım şeyler bunlar.

bence internetten bakıp 5 çayı yanına başlığı altında alternatifler sunabilirsiniz hanımlar işten çıktıktan sonra hoşlarına gidecektir

tesekurler fıkırler ıcın :)) vala okadar yere yorum yazıyorum kendı actıgım konuyla ılgılı bıldırım gelmedıgı ıcın hıc bakmadım bıle sımdı gordum :D

Kahve candır:))yanında küçük pastalar :56:
Kumru olabilir
Taze meyve suları
Salata heryerde olması gerek bence:))sevdiğim hep aradığım şeyler bunlar.

tüm bunlar var canım kumru harıc :)) sagol fıkırlerın ıcın ...

Kesinlikle pizza diyorum:)
Kesme veya küçük boy pizza olabilir.Simit evlerinde dikdörtgen pizzalar oluyor,o şekilde de olabilir.
(Yani donmuş değil,müşteriye özel pişirme değil,tepside önceden pişmiş pizzalar.)

Meşhur bir pastanenin tost tabağı var.Tostu üçgen şeklinde ikiye kesiyor,yanına kısır koyuyor,tavsiye ederim.
Veya diyet menü olarak diyet ekmekle tost+yanına garnitür salata olabilir.

Kurabiye tabağı,minik pasta tabağı gibi fiks fiyatlı tabaklar olabilir.
Temel kahvaltılıklardan oluşan ama mutlaka ucuz fiyatlı kahvaltı tabağı olabilir.(ikea'daki gibi)

Ben olsam,pastada çok çeşide dağılmam.Günün pastası veya uzmanlaşabileceğim bir pasta çeşidi yaparım.Mesela buranın elmalı turtası harika denen bir yer:)

Bir de kafelerdeki minik ikramlar herkesin hoşuna gidiyor.Mesela Türk kahvesinin yanında lokum,çay veya neskafenin yanında kurabiye gibi...

Kesinlikle pizza diyorum:)
Kesme veya küçük boy pizza olabilir.Simit evlerinde dikdörtgen pizzalar oluyor,o şekilde de olabilir.
(Yani donmuş değil,müşteriye özel pişirme değil,tepside önceden pişmiş pizzalar.)

Meşhur bir pastanenin tost tabağı var.Tostu üçgen şeklinde ikiye kesiyor,yanına kısır koyuyor,tavsiye ederim.
Veya diyet menü olarak diyet ekmekle tost+yanına garnitür salata olabilir.

Kurabiye tabağı,minik pasta tabağı gibi fiks fiyatlı tabaklar olabilir.
Temel kahvaltılıklardan oluşan ama mutlaka ucuz fiyatlı kahvaltı tabağı olabilir.(ikea'daki gibi)

Ben olsam,pastada çok çeşide dağılmam.Günün pastası veya uzmanlaşabileceğim bir pasta çeşidi yaparım.Mesela buranın elmalı turtası harika denen bir yer:)

Bir de kafelerdeki minik ikramlar herkesin hoşuna gidiyor.Mesela Türk kahvesinin yanında lokum,çay veya neskafenin yanında kurabiye gibi...

hangı pastanenın meshur tost tabagı bana ozelden bır mesaj at bakım :))

Back