Yaratıcı fikirlere ihtiyacım var

Hodrimeydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.165
2.596
63
Kızlar imdat!
Yurtdisinda yasiyorum. Taşınıyorum. Zar zor hoşuma bir giden apartman buldum. Apartmani gormeye gittigimde o kadar heyecanliydim ve tutmayi o kadar kafama koymustum ki, tuvalette lavabo olmadigini farketmedimBanyo baska bir odada ve orada lavabo var. Ama bir insan neden tuvalete el yikamak icin lavabo koymaz aklim almiyor. El yikamak icin oda degistirmeliyim. Yalnizken neyse de eve misafir geldiginde ya... Boyle birsey hayal bile edemedigimden farketmemisim. Fotolari arkadasa gosterirken o farketti.

Neyse,simdi cozum zamani. Internette arattigimda tasinabilir lavabolar var. Ama onlar sigar mi tuvalete emin degilim. Fotoyu ilistiriyorum. Daha az yer kaplayan nasil bir cozum olabilir? Tasinabilir lavabo linklerini de ilistiriyorum.

Bu arada yabancilari sonra gömeriz. Bana çözüm önerileriyle gelin lutfen. Apartmani degistiremem, anlastim bile. Yeri de guzel.

https://www.amazon.de/-/en/Varile-Station-Dispenser-Camping-Garage/dp/B0BJMXJ5B6/ref=sxin_22_ci_mcx_mi_sr_m_ts?content-id=amzn1.sym.441108b1-af9f-4067-b8fd-50e61f116790:amzn1.sym.441108b1-af9f-4067-b8fd-50e61f116790&crid=1NJC8RWX85GQD&cv_ct_cx=schmaler+wasserspender&keywords=schmaler+wasserspender&pd_rd_i=B0BJMXJ5B6&pd_rd_r=094de77d-3db5-4a58-91ba-891bdd93ee78&pd_rd_w=jfQfr&pd_rd_wg=I8g8v&pf_rd_p=441108b1-af9f-4067-b8fd-50e61f116790&pf_rd_r=7R903VW0E6PATKYGVWZJ&qid=1679776360&sbo=RZvfv//HxDF+O5021pAnSA==&sprefix=narrow+water+dispenser,aps,189&sr=1-1-d6ee4dea-4ae2-4994-995b-e8fd231a6915

https://www.amazon.de/vidaXL-Camping-Washbasin-Portable-Dispenser/dp/B08C7GD4RB/ref=mp_s_a_1_5?crid=3KUPNOFHHPQ8C&keywords=mobiles+waschbecken&qid=1679778589&sprefix=mobile+sink,aps,238&sr=8-5

Eklentiler

• Screenshot_20230325-220233_WhatsApp.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 141

Klozetin olduğu yerden çıkınca, banyo hemen yanında mı ?

Fotoğrafa bakınca; taharet musluğu da ekleme isteği duydum.

Klozetin olduğu yerden çıkınca, banyo hemen yanında mı ?

Fotoğrafa bakınca; taharet musluğu da ekleme isteği duydum.
Ay sormayin. Burada tuvaletlerle ilgili en buyuk sorunum oydu. Meger daha beterleri de varmis. yani ev kucuk.yatak odasinin kapisindan gecip hemen ilisiginde banyo var. Ya da hemen sagda mutfak var.

Ay sormayin. Burada tuvaletlerle ilgili en buyuk sorunum oydu. Meger daha beterleri de varmis. yani ev kucuk.yatak odasinin kapisindan gecip hemen ilisiginde banyo var. Ya da hemen sagda mutfak var.

Banyo ve tuvaletin olduğu yeri, bulunduğunuz ülkede Türk bir usta varsa; ona göstermenizi önerebilirim.

Su tesisatı nerede, su gideri nerede bilmeden yapılacak öneriler; çok yararlı olmayacaktır.

Banyonun açıldığı koridora normal bir lavoba yaptırma şansınız var mı?

Annem yıllarca yurtdışında yaşamış taharet bilmezler, el yıkama bilmezler diye kızardı. Haklıymış

Banyo ve tuvaletin olduğu yeri, bulunduğunuz ülkede Türk bir usta varsa; ona göstermenizi önerebilirim.

Su tesisatı nerede, su gideri nerede bilmeden yapılacak öneriler; çok yararlı olmayacaktır.
Bana tasinabir tesisatçısız öneriler lazim. Duvar fln yiktiramam. Kisa sureli kiraciyim.

Banyonun açıldığı koridora normal bir lavoba yaptırma şansınız var mı?

Annem yıllarca yurtdışında yaşamış taharet bilmezler, el yıkama bilmezler diye kızardı. Haklıymış
Yok. Eve usta fln cagiramam. 1 yillik kira sozlesmesi. Sozlesmede de civi cakmak bile yasak

Bana tasinabir tesisatçısız öneriler lazim. Duvar fln yiktiramam. Kisa sureli kiraciyim.

Duvar yıktırın demedim zaten; su ve gider tesisatını görmek lazım dedim. İmkan varsa Türk bir ustaya gösterip, fikir alın. Daha önce benzer bir evde; çözüm sunmuş olabilirler.

Taşınabilir lavabo ekipmanlarını da gidere doğru şekilde vermek ve lavabo devrilmesin diye sabitlemek gerekmeyecek mi ?

Son düzenleme:
Madem çivi bile çakamayacaksınız o zaman banyodan hortum çekin ayy ne kötü ya alafrangada bile çeşme yok ya ben dışarıda bile ellerim kirlenmiştir deyip restoranda yemek yemeden evvel ilk iş lavaboyu ararım bu nasıl bir şeydir yahu

Linklere baktım da alttaki güzel bir şeymiş ama aklıma şey geldi lavabo kondu ama ya yıkamadan çıkarsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…