Benım bebegımın gaz sorunu yok ama ben de 20 dk ya da yarım saat dık tutuyorum emdıkten sonra.
Bır de yenı bısı duydum.Yenıdogan bebeklerın gogus ucları sut topluyormus ınanmadım ama bebegım bır gun cok agladı annem goguslerıne masaj yaptı ve aglamayı kestı.
zederdi gaz sorunu olmaması çok güzel maşallah ama gaz sorunu yok derken çoğu böyle diyor yani gaz için zorlnaıp ağlamıyor mu yoksa gazı var da hemen çıkıyor mu demek isteniyor yani gag yapmamasına rağmen huzursuzlukta mı yapmıyor seninle bebeklermiz çok yakın özel bişey yapıyor musun gaz içinBenım bebegımın gaz sorunu yok ama ben de 20 dk ya da yarım saat dık tutuyorum emdıkten sonra.
Bır de yenı bısı duydum.Yenıdogan bebeklerın gogus ucları sut topluyormus ınanmadım ama bebegım bır gun cok agladı annem goguslerıne masaj yaptı ve aglamayı kestı.
zederdi gaz sorunu olmaması çok güzel maşallah ama gaz sorunu yok derken çoğu böyle diyor yani gaz için zorlnaıp ağlamıyor mu yoksa gazı var da hemen çıkıyor mu demek isteniyor yani gag yapmamasına rağmen huzursuzlukta mı yapmıyor seninle bebeklermiz çok yakın özel bişey yapıyor musun gaz için
Burun tıkanıklıgı ıcın BUĞUSEPTİL
Bebebgımde burun tıkanıklıgı vardı.arkadaslarımdan bırınınde bebegınde daha once olmus.Buguseptıl almıslar.Kaynayan suya koyuyorsunuz ve o kabı odada tutuyorsunuz mentol yogunlugu yayılıyor o da bebegı rahatlatıyor burnunu acıyormus.Bız oturma odasına da yattıgımız odaya da koyduk esımın de burun tıkanıklıgı gectı
dediğin ilginç ama doğru canım,gerçekten yenidoğan bebeklerin göğsünde süt toplanıyor.
oğlumda da olmuştu,biraz ovaladıktan sonra süt çıkmaya başladı ordan ve o sertlik kayboldu.
buda gerçekten bebeği rahatsız eden,ağlatan birşey.ilk zamanlar orayı devamlı ovmak gerekiyormuş.:44:yeni anne olan arkadaşların işine yarar umarım bu bilgi..
Burun tıkanıklıgı ıcın BUĞUSEPTİL
Bebebgımde burun tıkanıklıgı vardı.arkadaslarımdan bırınınde bebegınde daha once olmus.Buguseptıl almıslar.Kaynayan suya koyuyorsunuz ve o kabı odada tutuyorsunuz mentol yogunlugu yayılıyor o da bebegı rahatlatıyor burnunu acıyormus.Bız oturma odasına da yattıgımız odaya da koyduk esımın de burun tıkanıklıgı gectı
benim kızımında iki göğüsündede fındık gibi sertlikler vardı (halada çok az var)
dr umuza sorduğumda anneden bebeğe geçen süt hormonlarından olduğunu ve onları kesinlikle ellememek ve ovalamamak gerektiğini söylemişti.bende hiç dokunmadım.sizlerde drunuza danışmışmıydınız acaba?:44:
benim kızımında iki göğüsündede fındık gibi sertlikler vardı (halada çok az var)
dr umuza sorduğumda anneden bebeğe geçen süt hormonlarından olduğunu ve onları kesinlikle ellememek ve ovalamamak gerektiğini söylemişti.bende hiç dokunmadım.sizlerde drunuza danışmışmıydınız acaba?:44:
dediğin ilginç ama doğru canım,gerçekten yenidoğan bebeklerin göğsünde süt toplanıyor.
oğlumda da olmuştu,biraz ovaladıktan sonra süt çıkmaya başladı ordan ve o sertlik kayboldu.
buda gerçekten bebeği rahatsız eden,ağlatan birşey.ilk zamanlar orayı devamlı ovmak gerekiyormuş.:44:yeni anne olan arkadaşların işine yarar umarım bu bilgi..
benim kızımda da olmuştu süt mü bilmem ama sağ göğüs ucu beyazdı.ama ağlaması falan yoktu.doktrum bunun sık sık bebeklerde görülebileceğini kesinlikle dokunmamamı söylemişti.nitekim ben de hiç dokunmadım kendiliğinden geçti.bence ovmadan önce doktora danışmakta fayda var diye düşünüyorum.
evet bizde de oldu ve doktorumuz kesinlikle dokunmayın dedi.var bir bildikleri ki söylüyor doktorlar.siz de dokunmayın bizimki geçti evet geçmesi biraz zaman alıyor.
evet bana da sağlık ocağındaki ebemiz söylemişti,oranın ovulmasını ve o sütün ordan çıkarılması gerektiğini.:94:
canım hafıf gogus uclarındakı kahverengı yerlerın etrafında daıresel masajlar yapıyoruz.sut dagılsın dıe.agrı yapıyormus bebege onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?