- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
-
- Konu Sahibi strawberrylips
Canım teşekkürler konuyla ilgilenip cevap yazdığın için,bütün tespitlerinde haklısın tek çocuk ayrıca anneannesi ve dedeside çok şımartıyor ben her istediğini yapmasam bile aile büyükleri faktörü yüzünden beni dinlemiyor,ayrıca bilgisayar oyunları asıl sorunumuz bu yüzdende sosyalleşemiyor tabi mizacıda etkili bu konuda dışarıda süt dökmüş kedi gibi oluyor resmen,mutlaka bi spora göndereceğim zaten ama şuan okulu öğleden akşama kadar olduğu için vakit yok yaz tatilinde göndermeyi planlıyorum tekrar teşekkürler[/QUOTE]E="alara90, post: 40703401, member: 371555"]ustunuze alınmayın bilemem çocugunuzun durumunu dr degılım ama, ailede çok sımartılan çocuklar aileye isyankar olur, cok tv ızlıyor veya cok nette takılıyorsa da dışarıda çekıngen olur. sosyallesmesını saglamak en ıyısı, sız de sımarıklıgını önlemek ıcın ona kızın bagarın demıyorum ama her ıstedıgını yapınca da sımarabılıyorlar, en ıyısı dra göturun onlar bu işi çözer, okulda dayak yemesi içimi acıttı gerçekten de, spora yazdırın olmazsa.
Canım teşekkürler konuyla ilgilenip cevap yazdığın için,bütün tespitlerinde haklısın tek çocuk ayrıca anneannesi ve dedeside çok şımartıyor ben her istediğini yapmasam bile aile büyükleri faktörü yüzünden beni dinlemiyor,ayrıca bilgisayar oyunları asıl sorunumuz bu yüzdende sosyalleşemiyor tabi mizacıda etkili bu konuda dışarıda süt dökmüş kedi gibi oluyor resmen,mutlaka bi spora göndereceğim zaten ama şuan okulu öğleden akşama kadar olduğu için vakit yok yaz tatilinde göndermeyi planlıyorum tekrar teşekkürler