• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaralı köpeği çöp kamyonunda preslediler

ZeyMurEl

Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
4.638
14.562
208
Çorum'un Osmancık ilçesinde tabanca ile vurularak yaralanan sokak köpeğini çöp kamyonuna atarak götürdüler

Çorum'un Osmancık ilçesinde tabanca ile vurularak yaralanan sokak köpeğini yol ortasından kaldırmak için gelen çöpçüler, acı içerisinde havlayan köpeği çöp kamyonuna atarak götürdüler. Yaralı köpek çöp kamyonuna atılırken, skandal olay cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Çorum Radyo Televizyonu'nun haberine göre olay Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana geldi. Osmancık İlkokulu yakınındaki çöp konteynırı yanında bulunan sokak köpeği tabancayla ateş edilerek yaralandı.

Yaralı köpek yol ortasında kalırken çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Polis, şehir içerisinde silah kullanılması nedeniyle soruşturma başlattı. Bu sırada yaralı köpeğin öldüğü zannedilerek Osmancık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra köpeğin ölmediği anlaşıldı.

Çöp kamyonu ile olay yerine gelen temizlik işleri müdürlüğü ekipleri köpeğin acı içerisinde havlamasına aldırış etmeden, köpeği yol ortasından kaldırarak çöp kamyonunun pres bölümüne attı. Bu sırada bir vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Köpeği çöp kamyonuna atan temizlik işçileri daha sonra çöp kamyonu ile olay yerinden ayrıldı.

http://www.haberturk.com/gundem/hab...inde-yarali-kopegi-cop-kamyonunda-preslediler

Allah belanızı versin, ayni şey size yapılmalı, ne küfürler ettim içinden size, hamilenin duası kabul olur derler ayni eziyeti Allah size de yaşatsın, tüm hayvanla ra eziyet edenler aynısını çeksin inşallah, Amin !

Neden? Nasıl bir insan yapabilir böyle bir şeyi. Katilsiniz, bir canlıyı öldürdünüz. Göz göre göre bir canlının hayatını elinden aldınız. Katilsiniz.

Yani muhtar sanki çorumda değil texasta yaşıyor çıkarmış hayvanı vurmuş, çöpçülerde canlı canlı preslemiş, yorumlara baktım köpek çok bağırmış, bu sesi bilgisayardan duysam felç olacam diye videoya bakamazken, adamlar o anı normal bişey gibi yaşıyor.

Bu nasıl bir kalp, beyin, hayvan olsa o sese tepki verir, bunlar nasıl bir yaratık, nasıl bir tür, insan ya da hayvan değiller, amip sülük bile daha üst mertebede bunlardan...

Yani muhtar sanki çorumda değil texasta yaşıyor çıkarmış hayvanı vurmuş, çöpçülerde canlı canlı preslemiş, yorumlara baktım köpek çok bağırmış, bu sesi bilgisayardan duysam felç olacam diye videoya bakamazken, adamlar o anı normal bişey gibi yaşıyor.

Bu nasıl bir kalp, beyin, hayvan olsa o sese tepki verir, bunlar nasıl bir yaratık, nasıl bir tür, insan ya da hayvan değiller, amip sülük bile daha üst mertebede bunlardan...
İzleyemedim, izleyemem. Bizim canımız kanser oldu diye uyutmak zorunda kaldık, ağlaya ağlaya vurdurduk iğneyi, bu nasıl bir vicdandır, nasıl bir ahlaktır.

Hakettiğinizi fazlasıyla bulursunuz inşallah en kısa surede hemde .
Ne vicdansız , merhametsiz insanlar var böyle ya , konuyu okumak bile zor geldi .

''Merhamet etmeyene merhamet edilmez '' Hesap günü ağır olacak.

bu hesap gününü nasıl hemen gelsin diye bekliyorum bilemezsiniz ha benimde var verecek hesaplarım o ayrı 5 vakit namaz gibi :( çocuklara tacizde bulunanların savunmasız hayvanlara insanlık dışı muamele yapanların cezasını hemen çekmelerini istiyorum

Ne garip bir ülke, ne garip bir dünya..
En vahşi hayvanlar karınlarını doyurmak için öldürür, bazıları korunmak için saldırır..
Ama insan vahşisi çok kötü.. Cani.. Gücünün yettiği zavallı yaralı bir hayvan..
İnşallah cezalandırılırlar bunu yapan insan canilerini..

Ne garip bir ülke, ne garip bir dünya..
En vahşi hayvanlar karınlarını doyurmak için öldürür, bazıları korunmak için saldırır..
Ama insan vahşisi çok kötü.. Cani.. Gücünün yettiği zavallı yaralı bir hayvan..
İnşallah cezalandırılırlar bunu yapan insan canilerini..
Hep dedim, demeye devam edeceğim, yeryüzünde insan kadar vahşi bir canlı türü daha yoktur.

İnsanlar için denmiştir ki yeryüzünde fesat çıkaracak, kan dökecek. Yapıyor muyuz yapıyoruz.
Bizden kötü canlı yok işte:(

Allah belalarınını versin , o can , can o can , o zavallı günahsız , masum , ağzı var dili yok canlıya yaptıklarının bedelini iki dünyada da yaşayıp çeksinler inşallah , merhamet ve vicdan yoksulları , sen mi yarattın ki yok etmeye hak buldun kendinde

Back