yaralı kartalıma maşallahh!!!

biz yanında yemek yemiyoruz, mutfağa sokmuyoruz herşeye saldırdığı kendine zarar verir diye korkuyoruz, bizim erkekte küsmüştü bana bi kere ona kızdım diye 2-3 gün glmedi bana kaçtı hep, çok dışlanmış hissettim kendimi :-)
bide facede bi grup var orda resimlerini paylaşıyolar koyunlarında uyutanlar, kafasını sevdirenler çok özeniyorum onları görünce ama bizimki izin vermiyo. omzuma gelip konuşsun dursun ama ben ona hiç dokunmiyim kızıyo hemen, bebekken alıştırmamız gerekiyomuş bilememişiz

Kendini kaşıtmasına evet bebekken alıştırmak gerekiyor ama ben dışarıdan gelen bir kuşumu alıştırmıştım sonradan. Elime gelmeye başladıktan sonra omuzumda uyuklamasına izin veriyordum. Arada kaşınıyorlar ya o kaşındıkları zaman hemen yavaşça parmağımı yaklaştırıp yavaş yavaş ben de kaşımaya başladım boynunu başını :) önceleri farkedince kızıyordu gagasıyla ittiriyordu, ama zamanla kaşımama izin vermişti. En sonunda da kafasını kendi eğiyordu kaşıyayım diye :)) deneyin isterseniz sizde de işe yarar belki :)

Kendini kaşıtmasına evet bebekken alıştırmak gerekiyor ama ben dışarıdan gelen bir kuşumu alıştırmıştım sonradan. Elime gelmeye başladıktan sonra omuzumda uyuklamasına izin veriyordum. Arada kaşınıyorlar ya o kaşındıkları zaman hemen yavaşça parmağımı yaklaştırıp yavaş yavaş ben de kaşımaya başladım boynunu başını :) önceleri farkedince kızıyordu gagasıyla ittiriyordu, ama zamanla kaşımama izin vermişti. En sonunda da kafasını kendi eğiyordu kaşıyayım diye :)) deneyin isterseniz sizde de işe yarar belki :)
hep deniyorum bunu ama yok istemiyo kızıyo :)

nekadar güzel ya....inşallah o kıvama gelir paşacım...

[QUT E="pinoe post: 41239783, member: 622676"]:confused::confused:kuş evi gibi ne eğlenceli.[/QUOTE]
Benim icin oyle ama esim isteyene vet diyor, hepsi benim bebeklerim kiyamiyorum:-)

ayyy ya valla kızım demek çok zor geliyor :) genelde dişi dediler..veteriner erkek büyük ihtimal dedi..ama iyi bir kuşçuya sorucam..

ben çok meraklıyımdır canım muhabbet kuşlarına çocukluğumdan beri hep olmuştur kuşum, dişi gibi duruyor %80 ama tabiki kuşcu yakından bakınca daha farklı :)

ben çok meraklıyımdır canım muhabbet kuşlarına çocukluğumdan beri hep olmuştur kuşum, dişi gibi duruyor %80 ama tabiki kuşcu yakından bakınca daha farklı :)[/QUOTE

haftaya birkez daha veterinere götürücem..bu sefer dişi mi erkek mi kesin birşey söyleyin dicem :)tünek koydum dün akşam tek ayağını kaldırıyor..bu sabah aldım yine tünekleri..onu taktım kafama :110:

X