yaralı kartalıma maşallahh!!!

sanırım yavru deil kuşumuz..ötsün neşeli olsun omzumuza konsun azcıkta konuşsun istiyorum...biliyorum bunlar hep zamanla olcak..daha kartalı bulalı 9 gün oldu..kısa gibi duruyor ama çok yol katettik..

Geçmiş olsun kartal paşaya da sana da Bir hayvansever olarak iyileşmesine çok sevindim. Rabbim tüm hayvan dostlarımızı korusun

teşekkürler canım..
bu aralar sokakta yeni anne olmuş bir köpek var ona sardım...vala hep içimden geçiriyorum gelse diye hopp çıkıveriyor biyerden hemen besliyorum..
çok şey deil ya herkes evdeki yemeklerden artanı çöpe deilde çöpün yanına koyarsak enazından küçük bir faydamız olur

amanın o da ne bayıldım, bittim, minik lokum o nasıl güzel maşallah, rabbim şifa versin minik Kartal'a

Maşallah fıstığa,fıstık bu fıstık,ne güzel tutunmuş hayata.
Benimde bugün aklımdan geçti ne oldu acaba diye ve konuyu gördüm çok sevindim inanki.
Alışma konusunda yem vermeyin,elinizden yedirin derler genelde ama kıyabilirmisin bilemedim. Bence zamana bırak,zamanla yaklaşır ,ekstra çekingendir o yaşadıklarından dolayı.

kesinlikle çekingen..dışarda neler yaşadı kuzucum bilmiyoruz...elime gelsin diye uğraşıyorum sonra göğsüme koyuyorum 1 dk falan duruyor sonra uçuyor..inşallah ya ben alışacağına inanıyorum..

oyy benim boncuğum geldi aklıma bu kaçtı ben evlenmeden önce kaç yıldır odadan bile çıkmayan kuş bide ben anlamıyım diye aynı renk kuşu koymuştu annemler kafese ama hemen anladım benim boncuğum olmadığını birden görünce resmi nasıl özledim o tombik kafasını öpesim geldi ya (((

Eklentiler

• Fotoğraf0599.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 80
Kesinlikle canım benim. Ben de 2 kedi annesiyim. Sokakta baktığım sürüyle kedim var. Kapının önüne bir kap su ve yemek koymak hiç zor birşey değil. Umarım herkes bu duyarlılığı bir gün kazanır :) Onların sevgisinden güzel ve rahatlatıcı birşey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…