yaralı kartalıma maşallahh!!!

dişi mi kuş veteriner erkek büyük ihtimal dedi bizde oğlum diye seviyoruz :)
sakin hırçın kartal..saf daha arkasını kollayamıyor..:)) ayna koymuyoruz ozaman bizi unuturmuş..
ceresi çok açık bana dişi gibi geldi bilmem ki belkide erkektir :)

nasıl duygulandım yaaa....miniğimi sokakta bulduğum gün geldi aklıma...şiir çok güzelmiş..resmen bizi anlatıyor...

oyy maşallah ya ne güzel bişeysin sen öyle :)) sana alıştı mı hiç susmaz sahibine çok bağlı oluyorlar ama biraz zaman işte :)

eğer gagası beyazsa dişidir.ama bazı yavrular büyüdükçe mavileşiyor.kuzu ya çok tatlı maşalllah

Pek tatlıymış ya :) Çok sevindim şuan sizi de azminizden dolayı tebrik ederim zavallıcık başka ellerde olsa bu kadar ilgi görmeyecekti belkide umarım gün gün dahada iyi olur :))

eğer gagası beyazsa dişidir.ama bazı yavrular büyüdükçe mavileşiyor.kuzu ya çok tatlı maşalllah

ceresi pembemsi veya açık mavi olduğunda dişi oluyor çok koyu mavi laciye yakınsa erkek. birde erkekler heybetli duruyor dişilerde daha küçük ve narin :) bu kartal kızımızında yaşını tam bilemem ama yavru değil 1 yaş üstü yani. Allah uzun ömürler versin kartala ve güzel kalbi ile sarmalayan zelibon'a

bizde yavru sanıyorduk ama deilmiş veterinerde öyle dedi tam yaşını söylemedi ama yavru deil dedi..ama çok minnak ya...
o yüzden bize alışması zaman alabilir..kurtardı kendini inşallah bizimle yaşar..

Pek tatlıymış ya :) Çok sevindim şuan sizi de azminizden dolayı tebrik ederim zavallıcık başka ellerde olsa bu kadar ilgi görmeyecekti belkide umarım gün gün dahada iyi olur :))
teşekkür ederim canım inşallah dahada iyi olur..bu hali bizi çok şaşırttı çünkü ayağı arkaya doğruydu şimdi ön tarafta enazından dengesini sağlayabiliyor..

Ben eger yavruysa alip gogsumun ustunde elimle tutup uyutuyorum. Kokuma akistigi icin hemen bana da alisiyor. Ama yavru degilse biraz zor oluyor. Elime onun sevdigi bir avuc yem aliyorum. Hafif avucumu uzatip bekliyorum. Bir sure sonra kendi gelip cekine crkine azicik yiyor. Boyle boyle alisiyor. Yedikten sonra da isaret parmagimi uzatip konsun diye bekliyorum. Tabi ilk zamanlar konmaz. Buyumus kusa bunu ogretmek zor oluyo bence. Ama zamanla ustune konacaktir. Kafana omzuna falan

Geçmiş olsun kartal paşaya da sana da Bir hayvansever olarak iyileşmesine çok sevindim. Rabbim tüm hayvan dostlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…