• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yara, sivilce ve ciltte pürüz kaşımak koparmak...

morburcak

nergis
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
53
0
26
İstanbul
yara, sivilce ve ciltte pürüz kaşımak koparmak bir hastalıkmıdır? ciddi bir durum bendeki farkındayım.. ama bu hastalıkmı değilmi bilemedim... :((

eğer bi hastalıksa o ben uslanmaz bi hastayım elleyip duruyorum elim sürfekli yüzümde.annem diyo deli gibi napıyosun sürekli elin kolun yüzünde sırtında :27:

Eğer istemsiz yapıyorsanız tik deniyor buna. Psikolojik sorun olabilir. Doktora danışın bence...

Merhaba Morburcak
aynı şey bende de var, küçüklüğümden beri hemde. Özellikle stresli sıkkın olduğum zamanlarda yolarım bende. Kollarım yara içinde. Sivilce değil en ufak bir kabarıklığı minicik bir yag bezesini sıkmaktan zevk alıyorum. Sonra yara olunca da üzülüyorum bir daha oynamıycam diyorum ama her seferinde yine yapıyorum. Bacaklarım feci durumdaydı. ağdadan sonra kıl dönmeleri sivilceler... yola yola yara yapardım hepsini lazer epilason yapıp kurtuldum artık sivilce çıkmadığı için yolacak bişey bulamıyorum, etek de giyebiliyorum artık :) ama kollara devam ne yapmak lazım bilmiyorum :(

Merhaba Morburcak
aynı şey bende de var, küçüklüğümden beri hemde. Özellikle stresli sıkkın olduğum zamanlarda yolarım bende. Kollarım yara içinde. Sivilce değil en ufak bir kabarıklığı minicik bir yag bezesini sıkmaktan zevk alıyorum. Sonra yara olunca da üzülüyorum bir daha oynamıycam diyorum ama her seferinde yine yapıyorum. Bacaklarım feci durumdaydı. ağdadan sonra kıl dönmeleri sivilceler... yola yola yara yapardım hepsini lazer epilason yapıp kurtuldum artık sivilce çıkmadığı için yolacak bişey bulamıyorum, etek de giyebiliyorum artık :) ama kollara devam ne yapmak lazım bilmiyorum :(

ya benimde bacaklarım öyle, ben bide sıktığım için fln dahada beter oldu. lazer epilasyon bende düşünüyorum ama bilemiyorum emin değilim, hem fiyatı açısından hemde hamile kalınca o tüylerin bi kısmı tekrar çıkıyo diyolar. ama ne epilasyon makinesi ne ağda ne başka şey bacaklarımdaki batıklara yaralara engel olmuyo, bide galiba benim derim tavuk derisi dedikleri tipten :( off bi çare bulamıyorum........... :( :( :(

stresten, yalnızlıktan, içine kapanıklıktan, uğraş bulamamaktan kaynaklanıyo bu durum. kendinize kızın ve karışmayın sivilcelerinize, yağ bezelerinize :12:

Merhaba Morburcak

Ayyy aynı ben ya sanki beni anlatmışsınız valla hastalık ki ne hastalık koparmadan duramıyorum daha cok dagılıyo sonra cırkın gorunuyo:((

Back