Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gözenek sıkılaştırmak ve lekeler için koreaco mavisi ve sarısını kullanıyorum.Bir bilginiz var mı bu serumlar hakkında?Hatta ikinci kez sipariş verdim ama yine de emin olamadım faydası oluyor mu diye.Arbutin serum yüzdeki sivilce izleri ve kahverengi lekelere iyi geliyor.Sonucu görmek icin en az 3 ay kullanmalısınız.Ben rutinime ekledim arbutin ve gözenekleri sıkılastırmak icinde niacinamide serumu peş peşe kullanıyorum memnunum öneririm.
O markayı bilmiyorum ben revolution ve the purest kullandım.İkisi de cok iyi ama revolution niacinamide ve arbutini c vitamini harika.Bittikce alırım.Merhaba gözenek sıkılaştırmak ve lekeler için koreaco mavisi ve sarısını kullanıyorum.Bir bilginiz var mı bu serumlar hakkında?Hatta ikinci kez sipariş verdim ama yine de emin olamadım faydası oluyor mu diye.
Anladım teşekkür ederim.Tamam bunlar da aklımda bulunsun.O markayı bilmiyorum ben revolution ve the purest kullandım.İkisi de cok iyi ama revolution niacinamide ve arbutini c vitamini harika.Bittikce alırım.
Mavisi peeling aha bha peeling onda da kullandıgım şöyleEki Görüntüle 3498087
Kullandığım serumlar bunlar
Ekledigim görselde arkada lorealin beyaz şişe c vitamini lacivert sise retinol serum onlardan da cok memnunum.Düzenli kullanımda gerçekten etkisi var.Anladım teşekkür ederim.Tamam bunlar da aklımda bulunsun.
Çok teşekkür ederim.Bi bakayım olmadı bunlardan da sipariş veririm.Elimdeki bitince kullanırım.Leke ve sıkılaştırma için dimi bu serumlar?Mavisi peeling aha bha peeling onda da kullandıgım şöyle
Leke icin arbutin gözenek icin niacinamide aha bha da hafta iki kere biliyorsunuz o da gözenek icin etkili cok severim kendisini memnun kalırsınız bu ürünlerden de rica ederimÇok teşekkür ederim.Bi bakayım olmadı bunlardan da sipariş veririm.Elimdeki bitince kullanırım.Leke ve sıkılaştırma için dimi bu serumlar?
Çok teşekkür ederimLeke icin arbutin gözenek icin niacinamide aha bha da hafta iki kere biliyorsunuz o da gözenek icin etkili cok severim kendisini memnun kalırsınız bu ürünlerden de rica ederim
Lekeler yüzümde degil kolumda bacağında sırtımda yine de ise yarar miArbutin serum yüzdeki sivilce izleri ve kahverengi lekelere iyi geliyor.Sonucu görmek icin en az 3 ay kullanmalısınız.Ben rutinime ekledim arbutin ve gözenekleri sıkılastırmak icinde niacinamide serumu peş peşe kullanıyorum memnunum öneririm.
bariyer onarıcı kremlere bakabilirsinizVücudumda sivilceden tutun da en ufak darbenin izleri yara izleri cok zor geçiyor. Sivilce tedavisine basladim ama yara izlerim cok moralimi bozuyor. Sivrisinek ısırsa kaşımasam bile kızarıyor kahverengi oluyor ve oyle kalıyor. Bana krem önerebilir misiniz