Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Yara izi için fondöten

esravn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
115
0
Merhabalar
Şimdiye kadar hiç fondöten kullanmadım 18 yaşımdayım özel günlerde kullanıcam sadece fondöten tavsiyesine ihtiyacım var. Cildimin T bölgesi yağlı ve siyah nokta problemim var sivilcem yok hiç çıkmaz yalnız yüzümde kırmızı bir yara izi var küçüklükten beri onuda kapatacak bir fondöten olsun yada onun içinde kapatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. En önemlisi doğal durması...Fiyatı 120tl yi geçmesin. Şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar
Şimdiye kadar hiç fondöten kullanmadım 18 yaşımdayım özel günlerde kullanıcam sadece fondöten tavsiyesine ihtiyacım var. Cildimin T bölgesi yağlı ve siyah nokta problemim var sivilcem yok hiç çıkmaz yalnız yüzümde kırmızı bir yara izi var küçüklükten beri onuda kapatacak bir fondöten olsun yada onun içinde kapatıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. En önemlisi doğal durması...Fiyatı 120tl yi geçmesin. Şimdiden teşekkürler :)

Canım öncelikle o yara izini geçirecek bir krem öneriyorum sana, muhakkak kullan. "Contractubex" bu bir jel ve eczanelerden temin edebilirsin. Kesinlikle eski yaraları bile yok ettiğini biliyorum. Sonra benim yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim "Maybelline Affinitone" :) Bu fondotende en çok sevdiiğm şey doğal durması, tenle bütünleşiyor :) Tenine uygun rengi yakalamak çok önemli. Ben ilk aldığımda kozmetikte yardımcı olanlar bana bir ton koyu vermişlerdi. ama kremsi yapsıı çok hoşuma gitti ve ben bir ton açığını aldım. 4 senedir asla başka fondoten kullanmıyorum. Ayrıca tonlarca para dökme yazık yaa :KK66:

X