• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın kızım geliyoooor

sevcan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
45
5
98
Çorum
kızlar bugün devlet hastanesinden yarın sezeryan için gün aldık. ama korkuyorum.kızım aşağı inmiyor sancımda yok. üstelik 41 haftayı geçti.doktor artık sezeryan olacaksın dedi. benim korkum sezeryanın sonrasında kötü günler yaşattığı. sütüm gelmese diyede korkuyorum.göğüslerim büyümedi hiç ayrıca sızı sancı da yok. korkudan kalbim küt küt atıyor. korku ve heyecan karıştı.9 ayın sonunda nelerle karşılaşacağım bilmiyorum.bebeğimin sağlıklı olmasını çok istiyorum.sizde böyle oldunuz mu? .

korkma canim allah buyuk onun izniyle hersey guzel olcak sutun de gelir bende acil sezaryen oldum kac saat dogum sancisi cektikden sonra ama sutum geldi sukur
senin de gelir bazen bi gun gelmez ama sonra geliyor hic korkma bizler icin de dua edersin artik
allah kurtarsin canim allah yardimcin olsun

tatlım ben de yarın sezeryan olcam
aynen ben de korkuyorum ama ne gelir elden
bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler de sonrası mühim değil
şimdiden hayırlı dogumlar diliyorum sana

hiç korkma bence sezeryan okadarda korkulacak bişey değil.ben 8 yıl önce sezeryan olduğumda ilk kendine geldiğinde ağrı sancm olmuştu ağrı kesicilerle geçti ertesi güne hiçbirşeyim kalmamıştı.kısmetse 25 nisanda ikinci doğumumu yapacağım...şimdiden geçmiş olsun bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum...

Back
X