Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Yarın AŞILAMAM VAR 🙏🤲📿🌸
- Konu Sahibi Kanaryaaa
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2020
- 198
- 177
- 18
- 32
Hayırlısıyla olur inşallahKızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VAR cokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
benimde geçen ay oldu ama malesef kimyasal gebelik oluştu. Salı günü tekrar kontrol edilecek yumurtalarım geliştiyse bu hafta aşılamam olacak dua bekliyorum
- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Canim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizinKızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VAR cokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
Me zaman test yapacaksınızCanim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizin
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin sonuçları hayırlı olur bizde inşallah bir gün pozitifii görür sağlıklı bebekler doğururuzCanim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizin
Amin inşallah arkadaşım inşallah sende bu ay hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahHayırlısıyla olur inşallah
benimde geçen ay oldu ama malesef kimyasal gebelik oluştu. Salı günü tekrar kontrol edilecek yumurtalarım geliştiyse bu hafta aşılamam olacak dua bekliyorum
Benim de bugün 10 gün oldu rahmini rahat görmek için sıkışık olmanı isteyecekler sana tavsiyem çok fazla içme işlemden sonra çok rahatsız oluyorsun sıkıntınız neydiKızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VAR cokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
Çok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşımBenim de bugün 10 gün oldu rahmini rahat görmek için sıkışık olmanı isteyecekler sana tavsiyem çok fazla içme işlemden sonra çok rahatsız oluyorsun sıkıntınız neydi
Teşekkür ederim inşaallah işlemden sonra yarım saat yatırıyorlar sonrasında gidebilirsiniz dediler ama ben çok zor dayandım yarım saati siz daha tedbirli olun bikaç saat önceden az su İçin yeterli benceÇok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım
- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Erkenden yapmak istemiyorum cunku negatif ciksa bile ader olana kdr icimde bi umut olur 14.gun yapmayi dusunuyorum zaten 28.gun oluo genelde 26 27 28 de adet olurum ama ins olmam acayip bel agrim var bi iki gun kasikta batma oldu sonra gecti ama bakalimMe zaman test yapacaksınız
- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Ins arkadasim zaten bi hamile kalayim direk yazicam foruma bu forumun bana okdr faydasj olduki doktorlardan daha bilgili arkadaslar arrik okdr arastirma yapuyoruzki doktorlar bukdr anlatmioAmin inşallah arkadaşım inşallah sende bu ay hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Ben devlette ilerliyorum yarım saat yat demezler bana bence inşallah olumlu sonuçlanırTeşekkür ederim inşaallah işlemden sonra yarım saat yatırıyorlar sonrasında gidebilirsiniz dediler ama ben çok zor dayandım yarım saati siz daha tedbirli olun bikaç saat önceden az su İçin yeterli bence
Aynen öyle profesör olduk burda vallahi inşallah güzel sonuclarimiz olurIns arkadasim zaten bi hamile kalayim direk yazicam foruma bu forumun bana okdr faydasj olduki doktorlardan daha bilgili arkadaslar arrik okdr arastirma yapuyoruzki doktorlar bukdr anlatmio
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Ben aşılamadan sonra 2 dk uzandım, hemen tuvalete kosmustum pozıtıf oldu ama 9.haftada düşük yaptımÇok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım
- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Insallahhhhh aminnn rabbim yazdiysa olur tek inancim bu yöndeAynen öyle profesör olduk burda vallahi inşallah güzel sonuclarimiz olur
Çok üzüldüm canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah benimde düşüğüm var rabbim sağlıkla bebişler versin bize inşallahBen aşılamadan sonra 2 dk uzandım, hemen tuvalete kosmustum pozıtıf oldu ama 9.haftada düşük yaptım
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Amin cnm insallah, Nasipten öteye gidilmiyormuş maalesef, hayırlı zamanda saglıkla gelir ınsallahÇok üzüldüm canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah benimde düşüğüm var rabbim sağlıkla bebişler versin bize inşallah
Aynen öyle hayırlı zamanda kucaklarımız dolsun arkadaşımAmin cnm insallah, Nasipten öteye gidilmiyormuş maalesef, hayırlı zamanda saglıkla gelir ınsallah
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VAR cokkkk ama çok heyecanlıyım bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
İnsallah guzel haberlerını beklıyoruz, kacta asılama bugunAynen öyle hayırlı zamanda kucaklarımız dolsun arkadaşım