• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yarın AŞILAMAM VAR 🙏🤲📿🌸

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kanaryaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
641
857
33
29
Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VAR 🙏 cokkkk ama çok heyecanlıyım 😍 🕺🕺 bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi 🌸📿🥰🤗 Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah 🙏

Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi yarın AŞILAMAM VAR 🙏 cokkkk ama çok heyecanlıyım 😍 🕺🕺 bu süreci yaşayanlar biraz sohbet edelim mi 🌸📿🥰🤗 Mevlam isteyen herkese nasip etsin içinden bizleri de ayırmasın inşallah 🙏
Hayırlısıyla olur inşallah ❤️
benimde geçen ay oldu ama malesef kimyasal gebelik oluştu. Salı günü tekrar kontrol edilecek yumurtalarım geliştiyse bu hafta aşılamam olacak dua bekliyorum 🤲🏻

Canim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizin

Canim bende gecen hafta oldum 10.gunum beklemedeyim hiç korkma 1 dklik islem heycan oluyor ama korkulcak hicbirsey yok ki ben alttan muayenede bile eli ayagi esen biriyim o yuzden ins olumlu sonuclarin olur senin benim hepimizin
Allah razı olsun canım 🙏 🥰 inşallah hepimizin sonuçları hayırlı olur bizde inşallah bir gün pozitifii görür sağlıklı bebekler doğururuz🥰🙏

Hayırlısıyla olur inşallah ❤️
benimde geçen ay oldu ama malesef kimyasal gebelik oluştu. Salı günü tekrar kontrol edilecek yumurtalarım geliştiyse bu hafta aşılamam olacak dua bekliyorum 🤲🏻
Amin inşallah arkadaşım inşallah sende bu ay hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 🙏

Benim de bugün 10 gün oldu rahmini rahat görmek için sıkışık olmanı isteyecekler sana tavsiyem çok fazla içme işlemden sonra çok rahatsız oluyorsun sıkıntınız neydi

Benim de bugün 10 gün oldu rahmini rahat görmek için sıkışık olmanı isteyecekler sana tavsiyem çok fazla içme işlemden sonra çok rahatsız oluyorsun sıkıntınız neydi
Çok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım🤲🌸

Çok sağol canım sıkıntı yok eşimle alakalı ufak tefek sorunlar vardı tekvilerle düzeldi benim tek yumurtalığım var ondan direk aşılama ile başladılar sanırım ... Ne kadar sonra tuvalete çıkmayı öneriyorlar ? İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın arkadaşım🤲🌸
Teşekkür ederim inşaallah işlemden sonra yarım saat yatırıyorlar sonrasında gidebilirsiniz dediler ama ben çok zor dayandım yarım saati siz daha tedbirli olun bikaç saat önceden az su İçin yeterli bence

Me zaman test yapacaksınız
Erkenden yapmak istemiyorum cunku negatif ciksa bile ader olana kdr icimde bi umut olur 14.gun yapmayi dusunuyorum zaten 28.gun oluo genelde 26 27 28 de adet olurum ama ins olmam acayip bel agrim var bi iki gun kasikta batma oldu sonra gecti ama bakalim

Amin inşallah arkadaşım inşallah sende bu ay hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 🙏
Ins arkadasim zaten bi hamile kalayim direk yazicam foruma bu forumun bana okdr faydasj olduki doktorlardan daha bilgili arkadaslar arrik okdr arastirma yapuyoruzki doktorlar bukdr anlatmio

Teşekkür ederim inşaallah işlemden sonra yarım saat yatırıyorlar sonrasında gidebilirsiniz dediler ama ben çok zor dayandım yarım saati siz daha tedbirli olun bikaç saat önceden az su İçin yeterli bence
Ben devlette ilerliyorum yarım saat yat demezler bana bence🤦 inşallah olumlu sonuçlanır

Ben aşılamadan sonra 2 dk uzandım, hemen tuvalete kosmustum☺️ pozıtıf oldu ama 9.haftada düşük yaptım

Çok üzüldüm canım benim Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah benimde düşüğüm var rabbim sağlıkla bebişler versin bize inşallah 🙏
Amin cnm insallah, 🙏🏻❤️Nasipten öteye gidilmiyormuş maalesef, hayırlı zamanda saglıkla gelir ınsallah

inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)

Back