• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptırdıgım Hormon Testi Bilenlerden Yardım

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.432
168
merhabalar.. benimde 2-3 sene oncesinde yumurtalıklarda polikistik cıkmıstı adetlerim duzenli tuylenmede yok doktor ozaman sorun yok dedi ilacda vermedi..
prolaktinim 53 civarı cıkmıstı gecen ay doktor adet donemi zamanı olur demişti bir hafta sonra baska bir doktora yaptırdım 95 cıktı ultrason ve tahlil istendi bugun yaptırdım fakat adetimin baslamasına 1-2 gun var..sonuclarda soyle
LH:7.04
FSH:2.36
TSH:5.35
PROGESTERON:3.41
BETA HCG:<2
PROLAKTİN:58
E2:105

bu sonuclar sanırım adet doneminde degişirmiş benim adetimin baslamasına 1 gun kala degerlendirirsek nasıl bilenler mutlaka vardır:)

merhabalar.. benimde 2-3 sene oncesinde yumurtalıklarda polikistik cıkmıstı adetlerim duzenli tuylenmede yok doktor ozaman sorun yok dedi ilacda vermedi..
prolaktinim 53 civarı cıkmıstı gecen ay doktor adet donemi zamanı olur demişti bir hafta sonra baska bir doktora yaptırdım 95 cıktı ultrason ve tahlil istendi bugun yaptırdım fakat adetimin baslamasına 1-2 gun var..sonuclarda soyle
LH:7.04
FSH:2.36
TSH:5.35
PROGESTERON:3.41
BETA HCG:<2
PROLAKTİN:58
E2:105

bu sonuclar sanırım adet doneminde degişirmiş benim adetimin baslamasına 1 gun kala degerlendirirsek nasıl bilenler mutlaka vardır:)
Laboratuvarin referans degerlerine gore degerlendirilmesi lazim yaziyordur orada :)

Bence adetin 2. ya da 3. günü istemelerinin kesin bir sebebi vardır bence o günlerde yaptırıp o değerleri dikkate alın derim..bu arada burada bi topikte okumuştum senelerdir hamile kalamıyormuş sonra bir gün bi doktor tsh hormonun yüksek olduğunu o düşmeden hamile kalamayacağını söyleyip tedavi vermiş ve hamile kalmış bence bi araştır senin şu anda yazdığın oranda o yükseklikte..

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
Bildigim kadari ile lh fsh tan buyik oldugu takdirde polikistik over teshisi konuluyor digerleri icin bi bilgim yok malesef

Back