- 31 Temmuz 2011
- 1.599
- 5
- Konu Sahibi KittyConda
merhabalar ben toplam beş dövme yaptırmak istiyorum. bir ağaç, bir müzik dövmesi, bir yıldız dövmesi, bir de ailemin isimleri. ve de bir erkek melek
ilk yaptıracağım dövme erkek melek olacak bacağımın şu kısmına;
fiyatı 2000 tl dediler.dövmem oldukça ayrıntılı ancak yine de bu fiyat bana çok fazla geldi. daha uygun bir ücrete iyi yapan bir yer var mı bildiğiniz istanbulda??
ve de bu meleği kendi kafamda oluşturdum, çizdirmek istiyorum bundan ayrı para alırlar mı??? alırlarsa ne kadar alırlar acaba??
ve de bacağımda yarı çıplak bir erkek melek dövmesi görseydiniz yadırgar mıydınız?? gerçi gizli bir yerimde sadece bikiniliyken görülecek ama merak ettim yine de.
yaptıracağım dövmenin benzerleri şöyle;
benim meleğim bunlardan daha yakışıklı olacak tabikide
ilk yaptıracağım dövme erkek melek olacak bacağımın şu kısmına;
fiyatı 2000 tl dediler.dövmem oldukça ayrıntılı ancak yine de bu fiyat bana çok fazla geldi. daha uygun bir ücrete iyi yapan bir yer var mı bildiğiniz istanbulda??
ve de bu meleği kendi kafamda oluşturdum, çizdirmek istiyorum bundan ayrı para alırlar mı??? alırlarsa ne kadar alırlar acaba??
ve de bacağımda yarı çıplak bir erkek melek dövmesi görseydiniz yadırgar mıydınız?? gerçi gizli bir yerimde sadece bikiniliyken görülecek ama merak ettim yine de.
yaptıracağım dövmenin benzerleri şöyle;
benim meleğim bunlardan daha yakışıklı olacak tabikide
Son düzenleme: