Dövme Yaptıracağım Dövme Hakkında. Bir Bakar mısınız??(resimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
merhabalar ben toplam beş dövme yaptırmak istiyorum. bir ağaç, bir müzik dövmesi, bir yıldız dövmesi, bir de ailemin isimleri. ve de bir erkek melek:KK69:
ilk yaptıracağım dövme erkek melek olacak bacağımın şu kısmına;

$r_gtm66scxfxagpxwxnbu4.jpg

fiyatı 2000 tl dediler.dövmem oldukça ayrıntılı ancak yine de bu fiyat bana çok fazla geldi. daha uygun bir ücrete iyi yapan bir yer var mı bildiğiniz istanbulda??

ve de bu meleği kendi kafamda oluşturdum, çizdirmek istiyorum bundan ayrı para alırlar mı??? alırlarsa ne kadar alırlar acaba??

ve de bacağımda yarı çıplak bir erkek melek dövmesi görseydiniz yadırgar mıydınız?? gerçi gizli bir yerimde sadece bikiniliyken görülecek ama merak ettim yine de.

yaptıracağım dövmenin benzerleri şöyle;

benim meleğim bunlardan daha yakışıklı olacak tabikide:KK69:

Son düzenleme:
2000 fazla bence de.

maalesef dövmecilerin çoğu aslında çizim beceremiyor, en basit tasarımı bile yapamıyor. resmi getir, ben dövmesini yaparım diyor sana.
ben biriyle görüşmüştüm, istediğini anlatıyorsun, dövme tasarımı yapıyor. tabii önce tasarım için para veriyorsun, dövmeden vazgeçersen emeğinin boşa gitmemesi için. dövmeyi yaptıracağın zaman ilk verdiğini toplam ücretten düşüyor, ekstra masrafa girmiyor yani. çok minik alanda bile ayrıntılı ve çok güzel çizim yapan bir dövmeci tanıyorum, işlerine bakarsan sen de bayılırsın :) özel msjla atarım adını, yerini.

2000 fazla bence de.

maalesef dövmecilerin çoğu aslında çizim beceremiyor, en basit tasarımı bile yapamıyor. resmi getir, ben dövmesini yaparım diyor sana.
ben biriyle görüşmüştüm, istediğini anlatıyorsun, dövme tasarımı yapıyor. tabii önce tasarım için para veriyorsun, dövmeden vazgeçersen emeğinin boşa gitmemesi için. dövmeyi yaptıracağın zaman ilk verdiğini toplam ücretten düşüyor, ekstra masrafa girmiyor yani. çok minik alanda bile ayrıntılı ve çok güzel çizim yapan bir dövmeci tanıyorum, işlerine bakarsan sen de bayılırsın :) özel msjla atarım adını, yerini.

çok saol canım tavsiyen için ben de onun çalışmalarını çok beğeniyorum biraz daha ucuza yapsalar keşke:97:
ama tasarımı toplam ücretten kesmelerine çok sevindim :KK66::KK66::KK66::KK66:

2000 fazla bence de.

Eğer İstanbuldaysa bana da atar mısın canım özelden...

çok pahalı demiş erkek arkadaşmın dövmesi büyük ve üç boyutlu ama 120tl yaptırdı. tabi malatyada çok prof.biri yaptı. harika ve uygun arastır öyle yaptır.

benimde bir tanıdığım var. 1. mi 2. mi canım hangisini düşünüyorsan senın ıcın fıyat alabılırım?

ikisi de değil canım erkek melek örneği olsun diye paylaştım ben bir dövmeciye çizdiricem çizimi iyi olan birine.
ancak 19 cm uzunluğunda 14 cm genişliğinde kırmızı beyaz ve siyah renklerde, ayrıntılı. böyle söylersen tahmini fiyat verebilir ayy söylersen çook seviniriiiimm canııım:KK66::KK66::KK69:

Tercihleriniz güzel ama yapılacak yer bana biraz havada kalmış gibi geldi yani. Havada kalmıştan kasıt yükseklik değil tabi:
Bacağın tam ön yüzünde mi olacak dövme yoksa yanlara doğru mu...
Ben de ilgileniyorum dövme ile yani yaptıracağımı kafamda tasarlama aşamasındayım.
Ayrıca tasarım yapan dövmecinin sütudyo ismini ben de alabilir miyim?
İzmir'de Coşkun Şakre ve ekibi tasarım dövme yapıyor diye biliyorum ve çalışmalarını çok beğeniyorum.

Ben vücudumun yan kısmına kalçaya daha yakın arka tarafa doğru yaptırmayı tercih edebilirdim.
Alıntıdaki aslandan değil kastım yukarıdaki tarif hizalarında :KK1:

Eklentiler

• $ddd.jpg
    $ddd.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 619
Son düzenleme:
Tercihleriniz güzel ama yapılacak yer bana biraz havada kalmış gibi geldi yani. Havada kalmıştan kasıt yükseklik değil tabi:
Bacağın tam ön yüzünde mi olacak dövme yoksa yanlara doğru mu...
Ben de ilgileniyorum dövme ile yani yaptıracağımı kafamda tasarlama aşamasındayım.
Ayrıca tasarım yapan dövmecinin sütudyo ismini ben de alabilir miyim?
İzmir'de Coşkun Şakre ve ekibi tasarım dövme yapıyor diye biliyorum ve çalışmalarını çok beğeniyorum.

Ben vücudumun yan kısmına kalçaya daha yakın arka tarafa doğru yaptırmayı tercih edebilirdim.
Alıntıdaki aslandan değil kastım yukarıdaki tarif hizalarında :KK1:

açıkçası ben de o konuda kararsızım ön tarafına mı yana mı olsun diye:44:

belki şöyle de olabilir;

$i_39_0.jpg

ya ama benim bacağımın o yanı dümdüz değil. zayıfladığımda belki o basen çıkıntısı giderse o bölgeye yaptırabilirim. ama o basen gitmezse dövme iyi görünmez.

biz dream tattoo diye bir yerden söz ettik. google'a yaz direk çıkar ordan adresini alırsın canım ben daha stüdyoya gitmedim.

ha bu arada sen ne yaptırmayı düşünüyosun acaba merak ettim de:26:

Son düzenleme:
açıkçası ben de o konuda kararsızım ön tarafına mı yana mı olsun diye:44:

belki şöyle de olabilir;

Eki Görüntüle 246716

ya ama benim bacağımın o yanı dümdüz değil. zayıfladığımda belki o basen çıkıntısı giderse o bölgeye yaptırabilirim. ama o basen gitmezse dövme iyi görünmez.

biz dream tattoo diye bir yerden söz ettik. google'a yaz direk çıkar ordan adresini alırsın canım ben daha stüdyoya gitmedim.

ha bu arada sen ne yaptırmayı düşünüyosun acaba merak ettim de:26:

Dream tatto biliyorum canım takip ediyorum o stüdyoyuda..
Bacak konusunda biraz daha düşün derim ben, seçtiğin dövme zevkli.Oturtacak daha iyi bir yer bulabilirsin belki ve bacak civarları deforme olabiliyor çatlak falan ileriyi düşünürsen...Görüntüsünde pürüzlenmeler olabilir...Yaşını bilmiyorum ama vücudunun değişim göstereceği dönemler olacaktır en basitinden gebelik ve sonrası gibi...

Bana gelince kafamda 3 4 tane var zamanı gelince vücudumda olacaklar...:KK12:
1. phoenix :KK34: yani anka kuşu..Efsanesiyle hayatımın örtüştüğü noktalar var.Herkesin bir efsanesi destanı vardır ya sevdiği benimki anka kuşu destanıdır..

2. 4 yapraklı yonca: Bunun da yine mitolojik hiyakesi vardır. Her yaprak bir şeyi sembol eder. 4. yaprak ile şansı. Hayatımı paylaştığım insanın şansım olduğuna inanıyorum ve 4 yapraklı yonca nın 4. yaprağının B harfi olacağı bir dövme yaptıracağım. Bu da tasarım gerektiriyor.

2 sini paylaştım yeterlidir sanırım...:KK68:

Dream tatto biliyorum canım takip ediyorum o stüdyoyuda..
Bacak konusunda biraz daha düşün derim ben, seçtiğin dövme zevkli.Oturtacak daha iyi bir yer bulabilirsin belki ve bacak civarları deforme olabiliyor çatlak falan ileriyi düşünürsen...Görüntüsünde pürüzlenmeler olabilir...Yaşını bilmiyorum ama vücudunun değişim göstereceği dönemler olacaktır en basitinden gebelik ve sonrası gibi...

Bana gelince kafamda 3 4 tane var zamanı gelince vücudumda olacaklar...:KK12:
1. phoenix :KK34: yani anka kuşu..Efsanesiyle hayatımın örtüştüğü noktalar var.Herkesin bir efsanesi destanı vardır ya sevdiği benimki anka kuşu destanıdır..

2. 4 yapraklı yonca: Bunun da yine mitolojik hiyakesi vardır. Her yaprak bir şeyi sembol eder. 4. yaprak ile şansı. Hayatımı paylaştığım insanın şansım olduğuna inanıyorum ve 4 yapraklı yonca nın 4. yaprağının B harfi olacağı bir dövme yaptıracağım. Bu da tasarım gerektiriyor.

2 sini paylaştım yeterlidir sanırım...:KK68:

peki nereme yaptırmamı önerirsin ?? bel, kalça, göğsümün yan tarafı falan?? aynen dediğin sorunlar ben de sürekli oluyor çünkü habire kilo alıp veriyorum:KK43:

anka kuşu harika çok başarılı çalışmalar var:KK69: ben de 5 tane yapmayı düşünüyorum ancak hepsi 2000 tl civarlarında fiyatlarda artık 5.inciyi yaptığımda 50 yaşında olurum:KK1:

inş seninde benim de dövmem çok iyi olur canım:81:

peki nereme yaptırmamı önerirsin ?? bel, kalça, göğsümün yan tarafı falan?? aynen dediğin sorunlar ben de sürekli oluyor çünkü habire kilo alıp veriyorum:KK43:

anka kuşu harika çok başarılı çalışmalar var:KK69: ben de 5 tane yapmayı düşünüyorum ancak hepsi 2000 tl civarlarında fiyatlarda artık 5.inciyi yaptığımda 50 yaşında olurum:KK1:

inş seninde benim de dövmem çok iyi olur canım:81:

Umarım öyle olur tatlım dövmelerimiz..Benim zamanım var biraz daha beklediğim şeyler var.:KK12:
Ben yanılmıyorsam birde ağaç istiyormuşsun...Gotik ve kiraz çiçeği ağaçlarını seviyorum ve bunun için sana yan tarafından sırta doğru gelen şekilde yaptırman konusunda öneride bulunabilirim, çünkü hani bir tarafa doğru eğimli ağaçlar oluyor ya...Belden sırta doğru.

Bu melek dövmeyi de ensenin daha aşağısından başlayıp sırtının üst kısmına yaptırabilirsin.Sanırım örnek gösterdiğin fotoğraflardan birinde o şekilde uygulanmıştı. Onu düşünmüyorsan da şey de olabilir alt bacak yan kısmına da oturabilir tatto o da hoş durur çok sayıda fotoğraf var böyle çalışmalara dair.
Ağaç dövme istediğini öğrenince sırt bel kısmını ona önermek istedim çünkü o çalışmaları çok seviyorum:KK9:
Hem bacak düşünüyordun e üst bacak olmazsa alt bacak yanı da olabilir:KK34:

X