- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 3 damla damlattım ve ilk 5 dakika geçti mi geçmedi mi bakmadım hemen çektim testimiVar gibi ama kasetin içi bu kadar kırmızı olmaz dağılmış muhtemelen. Tekrar yapın bence
İnşallah canım çok teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize ayrı ayrıCanim var gibi gozukuyor
Bende yaptim 5dktan sonra silik cizgi tam belirledi insallah seninde olur
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah yarın yine yapacağım eğer çıkmazsa olmadığına kanaat getireceğim inşallah yanıltmıyordur bu testBence de var, sabah ilk idrarınla tekrarla hayırlısı olsun.
İnşallah canım, yoksa kafana takma zamanı vardır demekki...Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah yarın yine yapacağım eğer çıkmazsa olmadığına kanaat getireceğim inşallah yanıltmıyordur bu test
Öyle canım hayırlısı herşeyin Rabbim biliyor hakkımızda en hayırlısı neyse onu versinİnşallah canım, yoksa kafana takma zamanı vardır demekki...
Ümit vermek istemem ama sanki gölge var gibi ben zaten bu erken gebeliklerde guvenmiyorim normal test yap ya da kan ver direk bence cmmKızlar bugün ki test
Kızlar normalde yapmıştım o yüklenmemiş ya şimdi farkettim normalKızlar bugün ki test
1 kaçtane değil canım 8 gebelik 8 düşük ve tıbbi tedavi malesef yok yapılabilecek birşey kan sulandırıcı iğne dışın da...canım ben sana uzun zamandır denk geliyorum senin testler hep böyle şüpheli çıkıyor bir kaç tanede kimyasalın vardı yanlış hatırlamıyorsam hiç detaylı araştırdınız mı bu durumu düşüklerin sebebi vs
Rabbim tez zaman da hayırlısı ile evlat nasip etsin sana canım