- 7 Mayıs 2014
- 36
- 15
- 8
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben yasa dışı bir şey yaptım bilginiz olsun burdan itiraf edeyim. eski erkek arakdaşım ayrılmamıza rağmen beni 15 günde bir falan arıyor bazen buluşmak istiyor hatta niyeti bozuyordu. sonra sosyal medya ve ortak çevremiz aracılığıyla kız arkadaşı olduğunu hatta evlenme teklifi ettiğini hatta düğün yeri tarihi alındığını öğrendim. sonrasında düğünlerine 1 ay kala bana atılan mesajların screenshutlarını ve olan biteni kıza mail attım. buraya kadar yasa dışı bir şey yok ama sonra kız bana yalan sölediğimi ima edince ben tehditler çirkeflikler ne varsa yaptım. kız benim kim olduğumu bilmiyor alakasız bir mailden yazdım bunları sonrasında da kız benim İP'min bulunacağını savcılığa başvurduğunu söyledi. ben tabi 3 buçuk atmaya başladım bir de bütün bunları kardeşimin bilgisyarından yapmıştım. aradan bir kaç ay geçti evlendiler sonra kızın sosyal medya hesaplarında lanet olsun türk adaletine bir İP'yi bulamıyorlar neymiş maili atan amerika'dan atmış da falan yazmış. Oha dedim noluyo lan ben amerikadan falan atmadım maili. sonra çakızladım durumu ki kardeşime anlatınca o anladı aslında. kardeşim youtube vb yasakları aşmak için Purevpn diye bir program kullanıyormuş ve ben kullandığım sırada o açıkmış. bu vpn programları da başka ülke üzerinden bağlanıyormuş böyle saçma şeyler için de türk savcılığı uğraşıp vpn'den kim olduğunuzu bulamıyormuş ama kek gibi normal internetle girseydim şimdi hakkımda tedbir kararı çıkacakmıştı :))