• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığım yüksek lisans, smmm staj süresini kısaltırmı?

carmennnn

herşeyin hayırlısı :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
109
1
46
Ankara
arkadaşlar bu bölümde okdar çok şey okudumki kafam karıştı...

ben örgün üniversite iktisat 3. sınıftayım... açıköğretim maliye 2. sınıftayım...

okul biter bitmez smmm staj kursuna başlamak iistiyorum... ama aynı zamanda mezun olduğum ünide yüksek lisansta yapcam hayırlısıyla...

sorum şu... diyelimki stajımın 1. senesi doldu ve bende yüksek lisansı yeni bitirdim... yaptığım yüksek lisans staj süresini kısaltırmı... kısaltırsa biile staja devam ederken mezuniyet belgemi vermem kabul edilirmi?

yüksek lisansın bana yararı ne olur ?

smmm olabilirsem hemen büromuda açıcam Allahın izniyle... bu smmm sıfatı bile beni çekiyor... bunun hayaliyle yaşar oldum... sizce nasıl bi meslek, getirileri götürüleri neler?? :26:

canım yanlış hatırlamıyorsam yüksek lisans staj süresini 3 ay kısaltıyordu. bağlı olduğun odayı ya da tesmer i arayarak daha kesin bilgi alabilirsin

canım şuanda ki uygulamada bir yıl kısaltıyo staj esnasında diplomanı götürmen yeterli oluyor. Ama şöyle bi durumda var bu uygulama tesmerin tekelinde olan bir durum. yani kişiye göre muamele yapılıyor. kabul edilebilirde edilmeyebilirde.
Stajını kısaltmak istiyorsan tesmerin staja başlama sınavı hazırlık kursları var onlar 4-6 ay kadar kısaltıyor stajını.

canım şuanda ki uygulamada bir yıl kısaltıyo staj esnasında diplomanı götürmen yeterli oluyor. Ama şöyle bi durumda var bu uygulama tesmerin tekelinde olan bir durum. yani kişiye göre muamele yapılıyor. kabul edilebilirde edilmeyebilirde.
Stajını kısaltmak istiyorsan tesmerin staja başlama sınavı hazırlık kursları var onlar 4-6 ay kadar kısaltıyor stajını.

çok teşekkürler... sen de adaymısın benim gibi

Back