teşekkür ederim.elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş.
merhaba haklısınız kendi emeği olduğunda daha kıymetli oluyor ben youtubeden öğrendim ordan bebek patiği yapılışı diye araştırın mutlaka öğrenirsiniz.Çok güzeller ama ben daha çok öğrenme çabasındayım kendi emeğimin geçmesi adına
Keşke nasıl yaptığınızı paylaşabilseniz
Bu modelleri kafaya taktım birsürü video izledim.Ah ah günlerdir beceriksizliğim yüzünden yap sök yap sök aşamasındayım halenmerhaba haklısınız kendi emeği olduğunda daha kıymetli oluyor ben youtubeden öğrendim ordan bebek patiği yapılışı diye araştırın mutlaka öğrenirsiniz.
evet satıyorum. sipariş üzerine yapıyorum.merhaba, bunları yapıp satıyormusunuz?
2 yaş için babet modelinde olanlar 10tl converse ve bot modelimiz 15tl ben izmirdeyim ama her yere kargoyla gönderiyorum. patiklerimi kaliteli iple örüyorum tabanı çift kat iple örülüyor çok şık duruyor bebeklerin ayaklarında.2 yaş için fiyat nedir. yeriniz nerede ?
2 yaş için babet modelinde olanlar 10tl converse ve bot modelimiz 15tl ben izmirdeyim ama her yere kargoyla gönderiyorum. patiklerimi kaliteli iple örüyorum tabanı çift kat iple örülüyor çok şık duruyor bebeklerin ayaklarında.
converse ve bot modelinin resmini yükledim. umarım beğenirsiniz :)converse ve bot modelin de fotoğrafları var mı acaba?
converse ve bot modelinin resmini yükledim. umarım beğenirsiniz :)
Teşekkür ederim :)Elden düşmesi önemli.
Sizin elinizden güzel düşüyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?