- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Matizle neden dantel çerçeveli duvak olmayacağını düşünüyorsun?
Bence matizin üst kısmı çok daha güzel, ayrıca etek ucundaki dantel ile duvaktaki dantel birbirine uygun olacaktır. Ne kadar dantel o kadar iyi :)
Peki dantel dilimli duvağı nasıl buldunuz, düz duvak mı kullanmalıyım sizce?
Dilimli duvaklari daha çok seviyorum, tamamen dantelsiz bir model haricinde sanırım benimki dantelli olurdu...
Çok sağol canım. Benim nikah olacak zaten. Benim için fotoğraflar önemli, yine de önerini göz önünde bulunduracağım.Benim duvağım da sizinkindendi,upuzundu kuyruğumla nerdeyse aynı boydaydı, saçıma takılma şekli de nerdeyse aynıydı sizin koyduğunuz fotoğrafla .ben de çok beğenerek almıştım fakat inanılmaz zorlandım.herkes sizi öperken sarılırken duvağınızı çekiştiriyor . Duvak kısa olmadığından ve önde olduğundan o hengamede çok canım acıdı benim.az biraz bozuldu da.ve uzun olduğu için baya da ağır geldi ensem,başım çok ağrımıştı.gerçi belki sizin akrabalar daha susuz olur: )ama uzun duvak çok yoruyor onu söyleyeyim...
Ha o zaman sıkıntı olmaz fotolarda çok güzel çıkıyor
mutluluklar,kolaylıklar diliyorum...
canım öncelikle hayırlı olsun.Eğer dantelli duvak kullanmayı düşünüyorsan matiz modelinde dantelli duvak çok boğar. Ona düz sade duvak en güzeli bence. Durbana dantelli duvak daha uygun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?