• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yaptığım gelinlik kombinine bakar mısınız

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
Kızlar, duvağına göre gelinlik belirleyen bir ben varımdır herhalde. öncelikle la sposa'nın matiz modelini çok beğendim. fakat kenarı dantelli duvak takamayacağımdan, üstünü pronovias durban yapmaya karar verdim. nasıl olur sizce? yani gelinliğim A kesim olacak ve belden başlayacak, gümüş kemeri olacak. üstü ise durban olacak ve arkası düğmeli olacak. Yoksa direk matiz'i mi diktirsem? Yardımcı olursanız çok sevinirim. $MATIZ.jpg $Pronovias-2013-DURBAN.jpg

Bence matizin üst kısmı çok daha güzel, ayrıca etek ucundaki dantel ile duvaktaki dantel birbirine uygun olacaktır. Ne kadar dantel o kadar iyi :)

Aslında matizin üstünü ablam çok basit buldu. Bakalım, Perşembe günü gülercer'den randevu aldım. İstediğim kumaşı seçebileceğimi söylediler. Whats up'tan da resim yolladım, yaparız dediler. Sanırım Perşembe netleştireceğim.

Benim duvağım da sizinkindendi,upuzundu kuyruğumla nerdeyse aynı boydaydı, saçıma takılma şekli de nerdeyse aynıydı sizin koyduğunuz fotoğrafla .ben de çok beğenerek almıştım fakat inanılmaz zorlandım.herkes sizi öperken sarılırken duvağınızı çekiştiriyor . Duvak kısa olmadığından ve önde olduğundan o hengamede çok canım acıdı benim.az biraz bozuldu da.ve uzun olduğu için baya da ağır geldi ensem,başım çok ağrımıştı.gerçi belki sizin akrabalar daha susuz olur: )ama uzun duvak çok yoruyor onu söyleyeyim...

Benim duvağım da sizinkindendi,upuzundu kuyruğumla nerdeyse aynı boydaydı, saçıma takılma şekli de nerdeyse aynıydı sizin koyduğunuz fotoğrafla .ben de çok beğenerek almıştım fakat inanılmaz zorlandım.herkes sizi öperken sarılırken duvağınızı çekiştiriyor . Duvak kısa olmadığından ve önde olduğundan o hengamede çok canım acıdı benim.az biraz bozuldu da.ve uzun olduğu için baya da ağır geldi ensem,başım çok ağrımıştı.gerçi belki sizin akrabalar daha susuz olur: )ama uzun duvak çok yoruyor onu söyleyeyim...
Çok sağol canım. Benim nikah olacak zaten. Benim için fotoğraflar önemli, yine de önerini göz önünde bulunduracağım.

Ha o zaman sıkıntı olmaz fotolarda çok güzel çıkıyor
mutluluklar,kolaylıklar diliyorum...

canım öncelikle hayırlı olsun.Eğer dantelli duvak kullanmayı düşünüyorsan matiz modelinde dantelli duvak çok boğar. Ona düz sade duvak en güzeli bence. Durbana dantelli duvak daha uygun olur.:16:

canım öncelikle hayırlı olsun.Eğer dantelli duvak kullanmayı düşünüyorsan matiz modelinde dantelli duvak çok boğar. Ona düz sade duvak en güzeli bence. Durbana dantelli duvak daha uygun olur.:16:

Çok teşekkür ederim canım. Iyice kafam karıştı. Yarın modaevine gideceğim kısmetse. Artık yarın kararım netleşir canım.

Back