Yaptığım duvar süsleri, hediyelik çubuklar ve magnetler. Yorumlarınıza ihtiyacım var:

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
Arkadaşlar uzunca bir süredir ekleyeceğim ürünleri yapıyorum. Ancak fazlaca sipariş alamıyorum:KK43:( Kızımın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başlamıştım ama maalesef kazanamadım çok fazla. Ürünleri inceleyerek eksiklerim konusunda beni yönlendirir misiniz lütfen?

Öncelikle çubuklu hediyeliklerimi ekliyorum:)
$IMG_0106.jpg $IMG_0103.jpg $IMG_0068.jpg $IMG_0065.jpg $IMG_0063.jpg $IMG_0059.jpg $IMG_0028.jpg $IMG_0020.jpg $Image000471.jpg $Image000469.jpg $Image000462.jpg $Image000447.jpg $Image000441.jpg $Image000424.jpg $Image000383.jpg $Image000351.jpg $Image000345.jpg $Image000342.jpg $Image000263.jpg

Çoookk güzel görünüyolar... Emeğine sağlık.. Yaratıcılığını konuşturmuşsun resmen özellikle kapı süslerine bayıldım.. :KK16:

Çoookk güzel görünüyolar... Emeğine sağlık.. Yaratıcılığını konuşturmuşsun resmen özellikle kapı süslerine bayıldım.. :KK16:

Çok ama çok teşekkür ederim. Böyle bir yorum almak gerçekten çok mutlu etti beni:))) Sipariş almak konusunda sıkıntı yaşıyorum acaba eksik birşeyler mi yapıyorum diye telaşlanmaya başlamıştım:KK43:

çalışmalarınız çok güzel. hepsi çok tatlı :) onlarda bir sıkıntı yok, belki pazarlamada sıkıntı var. onu da özellikle netten aktif edebilirsiniz. blog, facebook sayfası açın. nakit ödeme seçeneğini mutlaka koyun. çok insana ulaşın, özellikle hanımlara. bir de hediyelik eşya satan yerler var.el işi ürünler de satıyorlar. yaşadığınız şehirde bu gibi yerleri bulup anlaşabilirsiniz. oraya örneklerinizi koyarlar sipariş alırlar. dükkana komisyon vereceğiniz kesin ama en azından sipariş çok olursa şimdikinden daha çok kazanırsınız.

bir de blog açacak olursanız oraya güzel yazılar da yazın. yaptığınız süslerin hikayesi mesela. sallasanız da olur, estetik yazılar olması önemli :) blog sayfanıza hanımların ilgisi çekecek konular da koyun. önerilerde bulunun. internette bununla ilgili sayısız yazılar ve kaynaklar bulabilirsiniz. beğendiklerinizi seçip kendi dilinizle yazın. örneğin yemek,makyaj,evde doğal ürünler bakım gibi. ne biliyim, ailece gittiğiniz bir pikniği bile anlatın.ne kadar çok eklerseniz, biri herhangi bir konuyu google'da aradığında sizin sayfanıza ulaşma ihtimali o kadar yükselir.

kadın günlerini ihmal etmeyin. mümkün olduğunca farklı ve çok sayıda günlere ulaşmaya çalışın.çevrenizi kullanabilirsiniz bunun için. kadınların bir araya geldiği bu günlerde ürünlerinizi sergileyebilirsiniz.veya gün yapan ama sizin gidemediğiniz eş,dosta rica edin. hiçbir şey yapmasalar bile sehpanın veya konsolun herhangi bir köşesine sizin süslerinizden birkaç tane satın almış gibi koysun. kadınlar mutlaka sorarlar.

Magnet manyağı biri olarak öncelikle onlara bayıldım
Diğerleri de birbirinden güzel :)
Fotoğrafların üzerindeki adresten ekleyip biraz orada tanıtım yapalım :KK66:
böyle bir katkım olsun en azından

Son düzenleme:
Arkadaşlar güzel yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim tekrar. Fiyat soran arkadaş için fiyatları da belirteyim. Duvar süsleri xxxx magnetler xxxx ile xxxxarasında, çubuklu süsler ise xxx ile xxxarasında değişiyor. Tekrar teşekkürler. Yorumlara her zaman açığım:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Magnet manyağı biri olarak öncelikle onlara bayıldım
Diğerleri de birbirinden güzel :)
Fotoğrafların üzerindeki adresten ekleyip biraz orada tanıtım yapalım :KK66:
böyle bir katkım olsun en azından

İşte en çok ihtiyacım olan şey reklam:)) Çok teşekkür ederim. İlginiz için.

X