• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaprak porselen

liilith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
261
4
68
İstanbul
Benim çene problemim var. Yani alt çenem önde tel tedavisi uygulandı 3 yıl kadar alt çenemde diş kayıpları vardı yani süt dişlerim hala duruyordu(geçen gün tedavi amacıyla çektirdim) ve o süt dişlerimin yerine diş gelmiyordu. çene röntgeni çekildiğinde görüldü diş olmadığı. şimdi benim dişlerime zirkonyum kaplama yapacaklar. Ama ben üst dişlerimi yaprak porselenle büyütmek istiyorum ve sol kanin ile küçük azı dişimin arasında boşluk var onu doldurtmak istiyorum açıkcası üst dişleriminde daha büyük olmasını istiyorum. Bu tedavi yöntemi nasıl olur eksileri artıları nelerdir ya da şuan uygulanan yöntem doğru mudur? çünkü alt dişlerimde oldukça kayıp var. telden dolayı kapatmak için dişlerimi hafif içeri doğru yatırdılar yani dişlerim içe doğru / bu şekilde duruyor

Dişlerinin arasında boşluk neden var tel tedavisi ile o boşluk kapanmaz mı? Yoksa oraya implant mı yapılması gerekiyor?
Bir de süt dişlerin küçükken düşmedi sanırım o yüzden mi çektirmek zorunda kaldın? Çektirmeseydin ne olurdu?
Pek canlandıramadım gözümde acaba fotoğraf koyabilir misin?

Dişlerinin arasında boşluk neden var tel tedavisi ile o boşluk kapanmaz mı? Yoksa oraya implant mı yapılması gerekiyor?
Bir de süt dişlerin küçükken düşmedi sanırım o yüzden mi çektirmek zorunda kaldın? Çektirmeseydin ne olurdu?
Pek canlandıramadım gözümde acaba fotoğraf koyabilir misin?

Fotoğrafı diğer konuda paylaştım:))

Back