- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
sanirim ferhunde carpti..arabadan inende ferhundenin annesi galiba..bilmiyorumkismile
banada öyle geldi eyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanirim ferhunde carpti..arabadan inende ferhundenin annesi galiba..bilmiyorumkismile
leyla ne zaman geri donecek evine acaba, alo roza ne zaman affedecek acaba, sonra tekrar leyla ne zaman kacacak oguza acaba, alo roza ne zaman leylanin resimlerini yirtip,, artik o benim kizim deil diyecek acaba.... :roflol:
hadi be alo riza felc ol artik... uff her carsamba ha oldu ha olacak diye bekliyorum yani...
leyla evine donecek dyorum ama simdi aklima geldi alo roza nin evi yokki, leylada artik kahveye doner alo roza orda kaliyo ya, yada yok yok alo roza belki kizinin yanida gider ayyyy kafam karisti-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
amanın hayriye çarpılıyoooo !!!
dimi ya...ne minik ama..:roflol:nasıl oldu da görmediler mini minacık hayriyeyi :roflol::roflol:
dimi ya...ne minik ama..:roflol:
ferhundeyede kalin bi gözlük lazim...sengözlerimebaksanab
leyla ne zaman geri donecek evine acaba, alo roza ne zaman affedecek acaba, sonra tekrar leyla ne zaman kacacak oguza acaba, alo roza ne zaman leylanin resimlerini yirtip,, artik o benim kizim deil diyecek acaba.... :roflol:
hadi be alo riza felc ol artik... uff her carsamba ha oldu ha olacak diye bekliyorum yani...
leyla evine donecek dyorum ama simdi aklima geldi alo roza nin evi yokki, leylada artik kahveye doner alo roza orda kaliyo ya, yada yok yok alo roza belki kizinin yanida gider ayyyy kafam karisti-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
nasıl oldu da görmediler mini minacık hayriyeyi :roflol::roflol:
bu dizide zaten..hani derlerya korkulan basa gelir diye...bu dizide aynen öyle....tahsin sarkici kadina asik olursa fikreti terkederse hic sasmam...hürrem bence aşık olacak...
yoksa 1 yıl daha ne konusu bulup işliycekler..
anam döküle döküle yaprak kalmadı kaç yıldır hala devam hala devam...
bi ara alirızanın felç belirtileri vardı onlarda yok olup gitti...
bu dizi bitmeeez...
yalan rüzgarı gibi 8 sene sürerse şaşmam..
bizde artık ayşenin entrikalarını izleriz...
hürrem bence aşık olacak...
yoksa 1 yıl daha ne konusu bulup işliycekler..
anam döküle döküle yaprak kalmadı kaç yıldır hala devam hala devam...
bi ara alirızanın felç belirtileri vardı onlarda yok olup gitti...
bu dizi bitmeeez...
yalan rüzgarı gibi 8 sene sürerse şaşmam..
bizde artık ayşenin entrikalarını izleriz...
geçen netten 1988 yapımını izledim ..yaa süperdi..onu izleyince bu diziye iştahım kalmadı.. mirmirmirmir
evet ya..bu tekin ailesinin laneti hepimizi sardi birakmiyo...biraksinlar artik...hastalik gibiler..laelaelaelaelaecanım benim iştahım daha önceki versiyonu izlemeden kesildi bir de izlesem... akannehir
şaka bi tarafa baydılar artık yeteeeeer! biri bizi şu tekin lanetinden kurtarsın!
kanalın sayfasına yorum falan mı yazsak kızlar bu sezon bitsin diye