Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla ne zaman geri donecek evine acaba, alo roza ne zaman affedecek acaba, sonra tekrar leyla ne zaman kacacak oguza acaba, alo roza ne zaman leylanin resimlerini yirtip,, artik o benim kizim deil diyecek acaba.... :roflol:
hadi be alo riza felc ol artik... uff her carsamba ha oldu ha olacak diye bekliyorum yani...
leyla evine donecek dyorum ama simdi aklima geldi alo roza nin evi yokki, leylada artik kahveye doner alo roza orda kaliyo ya, yada yok yok alo roza belki kizinin yanida gider ayyyy kafam karisti-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

delikafaduldensırnaşık şeysempatiksalakcinni

leyla ne zaman geri donecek evine acaba, alo roza ne zaman affedecek acaba, sonra tekrar leyla ne zaman kacacak oguza acaba, alo roza ne zaman leylanin resimlerini yirtip,, artik o benim kizim deil diyecek acaba.... :roflol:
hadi be alo riza felc ol artik... uff her carsamba ha oldu ha olacak diye bekliyorum yani...
leyla evine donecek dyorum ama simdi aklima geldi alo roza nin evi yokki, leylada artik kahveye doner alo roza orda kaliyo ya, yada yok yok alo roza belki kizinin yanida gider ayyyy kafam karisti-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

:roflol:

150. Bölüm Özet

Ferhunde, arabası ile Hayriye Hanım’a çarpıyor

Artık sabrı tükenen Ali Rıza Bey, 40 yıllık evliliklerini bile bitirmeyi göze alıyor. Bu tehdit, Hayriye Hanım’ı hiç beklenmeyen bir şekilde Ferhunde’nin önüne savuruyor.
Tahsin duyguları ile aklı arasındaki tercihini, vicdan yükünü taşımaktan yana kullanır. Tahsin’in geçmişle muhasebesinde tek dileği, Fikret’le ilişkisine düşürdüğü kara gölgenin geleceklerini esir almasını engellemektir. Geçmişle muhasebesini sürdüren bir tek Tahsin değildir. Hayriye Hanım da Necla ile Leyla’nın hayatında oynadığı önemli rolün huzursuzluğunu yaşamaktadır. Ali Sarper’le yeni bir yolda ilerleyen Necla’nın ise hayatının yönünü değiştirecek kararlar için zamana ihtiyacı vardır. Gelecek güzel günlerin hayalini bebeğiyle birlikte büyüten Leyla, kapısında bekleyen karanlığın tedirginliğini yaşamaktadır. Kırgınlıklarını yalnızlığında iyileştirmeye çalışan Ali Rıza Bey’e Hayriye Hanım’ın eve dön baskısı sürmektedir. Öfkeyle sabrı tükenen Ali Rıza Bey 40 yıllık evliliklerini bile bitirmeyi göze almıştır. Bu tehdit Hayriye Hanım’ı hiç beklenmeyen bir şekilde Ferhunde’nin önüne savurur. Necla’nın Ali Sarper ile olan ilişkisi Şevket’le arasındaki ince bağı tamamen koparır. Leyla’nın ise, annesiyle kurduğu küçük iletişim, tutunacağı yeni bir umut dalıdır. Buzların yavaşça erimeye başladığı dönemde, Tahsin’in kalbinde kopan fırtına Fikret’in umutlarına gölge olmayı sürdürür. Ferhunde’den gelen sadaka, Ali Rıza Bey’i çılgına çevirir. Ferhunde bu sebeple bile olsa Ali Rıza Bey’i ayağına getirmekten mutludur.

tahsinin kalbinde kopan fırtına derken? :uhm:
vicdan azabından mı, şırfıntı karıya aşkından mı bahsediyorlar?

hürrem bence aşık olacak...
yoksa 1 yıl daha ne konusu bulup işliycekler..
anam döküle döküle yaprak kalmadı kaç yıldır hala devam hala devam...
bi ara alirızanın felç belirtileri vardı onlarda yok olup gitti...
bu dizi bitmeeez...
yalan rüzgarı gibi 8 sene sürerse şaşmam..
bizde artık ayşenin entrikalarını izleriz...

bu dizi bitmeeez...
bu dizide zaten..hani derlerya korkulan basa gelir diye...bu dizide aynen öyle....tahsin sarkici kadina asik olursa fikreti terkederse hic sasmam...

geçen netten 1988 yapımını izledim ..yaa süperdi..onu izleyince bu diziye iştahım kalmadı.. mirmirmirmir

bu dizi bitmeeez...

aynen valla

diziyi uzatıcaz diye tahsin gibi adamı da zampara yaptılar ya pes!! akannehir

geçen netten 1988 yapımını izledim ..yaa süperdi..onu izleyince bu diziye iştahım kalmadı.. mirmirmirmir

canım benim iştahım daha önceki versiyonu izlemeden kesildi bir de izlesem... akannehir

şaka bi tarafa baydılar artık yeteeeeer! biri bizi şu tekin lanetinden kurtarsın!

kanalın sayfasına yorum falan mı yazsak kızlar bu sezon bitsin diye

canım benim iştahım daha önceki versiyonu izlemeden kesildi bir de izlesem... akannehir

şaka bi tarafa baydılar artık yeteeeeer! biri bizi şu tekin lanetinden kurtarsın!

kanalın sayfasına yorum falan mı yazsak kızlar bu sezon bitsin diye
evet ya..bu tekin ailesinin laneti hepimizi sardi birakmiyo...biraksinlar artik...hastalik gibiler..laelaelaelaelae

hay allaaaaaam ya adam kapıyı da pronto diye açtı. kapıyı açarken de alo diyen ilk insan oldu bizim neyyirin kocası...

flashbacklerle doldurcaklar bu bölümü gene..
cevriyenin süslenme sahneleri bitti dayak temalı flashbackler başladı :eek:lmaz:

X