- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
dimi yani..eyerki ferhundenin arabasiysa hayriye hanima carpan...pek inandirici görüntü vermeyecek ..yapmacik olacak..tatini kacirmaya basladilar...sempatiksalakcinniYa ben de anlamıyorum sanki koca İstanbulda koca Türkiyede bu on insan var onların çevresinde dönüp duruyor dünya.
birbirlerine çarpıyolar, olur olmaz her yerde karşılaşıyolar, biri gizli bişey yapacak olsa hemen ötekine yakalanıyo vs. vs.
yok artık diyorum daha da bişey diyemiyorumlmaz:
su hayriye olsede kurtulsak ufff
Allah iyiliğinizi versin çok güldüm haa :roflol:
Açıkçası ben de istiyorum hayriyenin en azından çenesinin tutulmasını ama bana kalırsa bu hafta fragmanda bi Aşkı Memnuculuk yapmışlar ve olayları tersten göstermişler.
Yani Hayriye Ali Rızayı eve dönmesi için ikna etmeye kahveye gidecek, Ali Rıza boşanırım vs. diyecek, Hayriye ordan sinirle çıkınca Ferhunde buna çarpacak, bu olayın üstüne Ali Rıza Neclanın evine dönecek. Yani Hayriye'ye hiçbişiycikler olmayacak, hatta bu durumdan faydalanmaya bile çalışıp Şevket'ten fırça yiyecek. kafamçokkarıştı
aaaaa kizlar cok acimazsizsiniz..su hayriye olsede kurtulsak ufff
sanirim ferhunde carpti..arabadan inende ferhundenin annesi galiba..bilmiyorumkismilebana ferhunde çarpmış gibi gelmediCADIARZU öyle gösteriyor fragman bizi meraklandırmak atraksiyon katmak istiyorlar gibi zaten olmasın hiç inandırıcı olmazlmaz:
sanirim ferhunde carpti..arabadan inende ferhundenin annesi galiba..bilmiyorumkismile