Yaprak Dökümü - Kanal D

lş sarper evleniriz dediğinde nejlanın bakışı gördünüz mü__
pireleri gülüyordu zillinin..oh bir yağlı kapı daha açıldı ...

hayriyeye bişey olmaz ali rıza yumuşasın diyesenaryoya böyle bişey kattılar da niye ferhunde çarpıyor ki ya arabamı yok mahallede...
hem ferhunde mi o çarpamn ki???

fragmanı izledim de içim bayıldı, yani yeter artık, kennedy ailesini geçti bunlar, ben leyla olsam her hafta aynı saçma sapan lafları etmekten sıkılırım.çoluk cocuk sahibi olacaksın hala, ben ne yaptım ne ettim derdindesin.gören de 15lık sanar bu kızı.baydınız gerçekten.ne ferhundeymiş ya ohaoldumsmile

Ya ben de anlamıyorum sanki koca İstanbulda koca Türkiyede bu on insan var onların çevresinde dönüp duruyor dünya.
birbirlerine çarpıyolar, olur olmaz her yerde karşılaşıyolar, biri gizli bişey yapacak olsa hemen ötekine yakalanıyo vs. vs.
yok artık diyorum daha da bişey diyemiyorum :eek:lmaz:

Ya ben de anlamıyorum sanki koca İstanbulda koca Türkiyede bu on insan var onların çevresinde dönüp duruyor dünya.
birbirlerine çarpıyolar, olur olmaz her yerde karşılaşıyolar, biri gizli bişey yapacak olsa hemen ötekine yakalanıyo vs. vs.
yok artık diyorum daha da bişey diyemiyorum :eek:lmaz:
dimi yani..eyerki ferhundenin arabasiysa hayriye hanima carpan...pek inandirici görüntü vermeyecek ..yapmacik olacak..tatini kacirmaya basladilar...sempatiksalakcinni

töbö töbe
ali roza felç geçirecek derken hayriye :1shok::1shok:
cem öldü
leyla safra kesesi taşı düşürdü
fikret sezeryan oldu
hayriye trafik kazası geçirdi ali roza da tık yok daha :eek:klava::eek:klava:
gelmeyen felç ali rızanın ki :hulya:
umarım hayriyenin dili tutulur da ferhunda tekin ailesinebilmeden büyük iylik yapmış olur:roflol::roflol:

Allah iyiliğinizi versin çok güldüm haa :roflol:

Açıkçası ben de istiyorum hayriyenin en azından çenesinin tutulmasını ama bana kalırsa bu hafta fragmanda bi Aşkı Memnuculuk yapmışlar ve olayları tersten göstermişler.

Yani Hayriye Ali Rızayı eve dönmesi için ikna etmeye kahveye gidecek, Ali Rıza boşanırım vs. diyecek, Hayriye ordan sinirle çıkınca Ferhunde buna çarpacak, bu olayın üstüne Ali Rıza Neclanın evine dönecek. Yani Hayriye'ye hiçbişiycikler olmayacak, hatta bu durumdan faydalanmaya bile çalışıp Şevket'ten fırça yiyecek. kafamçokkarıştı

ferhunde mi gercekten çarpan?
bende ses yok da sadece görüntü izledim.

açık renk trençkotlu bir kadın sanki..
ferhundenin açık rengi var mı ya..

hep aynı siyah trençkotu giydiğinden :1rolleyes:

acaba ferhunde değil de.. ferhundeymış gibi izlenim vermeye mi çalısılıyor.. atraksıyon katmak için

hayrıyeye de bişicik olmaz

ama bu kazayı fırsat bilip ne sömürüler yapacak kimbilir..

fikret de daha önce de dediğim gibi tahsının aldatma olayından kendini sorumlu tutacak.. salak fiko..

bana ferhunde çarpmış gibi gelmediCADIARZU öyle gösteriyor fragman bizi meraklandırmak atraksiyon katmak istiyorlar gibi zaten olmasın hiç inandırıcı olmaz:eek:lmaz:

Allah iyiliğinizi versin çok güldüm haa :roflol:

Açıkçası ben de istiyorum hayriyenin en azından çenesinin tutulmasını ama bana kalırsa bu hafta fragmanda bi Aşkı Memnuculuk yapmışlar ve olayları tersten göstermişler.

Yani Hayriye Ali Rızayı eve dönmesi için ikna etmeye kahveye gidecek, Ali Rıza boşanırım vs. diyecek, Hayriye ordan sinirle çıkınca Ferhunde buna çarpacak, bu olayın üstüne Ali Rıza Neclanın evine dönecek. Yani Hayriye'ye hiçbişiycikler olmayacak, hatta bu durumdan faydalanmaya bile çalışıp Şevket'ten fırça yiyecek. kafamçokkarıştı

hevesimi kırdın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayriyeye birşey olamz diyosun :nazar::nazar::nazar::nazar:

bana ferhunde çarpmış gibi gelmediCADIARZU öyle gösteriyor fragman bizi meraklandırmak atraksiyon katmak istiyorlar gibi zaten olmasın hiç inandırıcı olmaz:eek:lmaz:
sanirim ferhunde carpti..arabadan inende ferhundenin annesi galiba..bilmiyorumkismile

leyla ne zaman geri donecek evine acaba, alo roza ne zaman affedecek acaba, sonra tekrar leyla ne zaman kacacak oguza acaba, alo roza ne zaman leylanin resimlerini yirtip,, artik o benim kizim deil diyecek acaba.... :roflol:
hadi be alo riza felc ol artik... uff her carsamba ha oldu ha olacak diye bekliyorum yani...
leyla evine donecek dyorum ama simdi aklima geldi alo roza nin evi yokki, leylada artik kahveye doner alo roza orda kaliyo ya, yada yok yok alo roza belki kizinin yanida gider ayyyy kafam karisti-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

X