Sende farkındamısın burasıda yaprak dökümünün geyik topici değil, alay etmek yada olayı başka tarafa çekmek istiyorsan başka bir konu açabilirsin..
Herhalde burada yazılanları ciddiye alıcam arkadaşım, keşke baştan yazsaydın boş konuşuyorum kimse ciddiye almasın diye o zman bende okumaz es geçerdim yazını...
açıklamamı yaptım konu dağilmasın dedim hala suçlama,hakaret peşindesin.. dizi topiklerindeki ciddi cümlelerin toplamı 2 elin parmaklarını geçmez.. o zaman her lafa saldırman,alınman lazım senin.. işin çok zor yani..burda sohbet ediliyor diziler üzerine,bilimsel açıklamalar yapılmıyor.ciddi olunmasını gerektiren bir durum yok.
o mesajım için gülenler,eğlenenler , anlayanlar da oldu. ben paylaşımımı onlarla sürdüreyim. sen benim mesajları es geç okuma bundan sonra,dizi topiğinde bile tartışma yaşanmamış olsun.
arkadaşım alemsin yaa vaktini niye boşa harcıyorsun dalga geçmek için:))
saçmaladılar tamam ona lafım yok ama lezbiyen lafı hiç hoş degil:umursamaz:eger dalga geçmek için izliyorsan mesela neclanın aglaması yada yeni şevketin odun gibi olmasıyla falan dalga geç oda olmadı fikretin suratsız olduguyla falan yani lezbiyen yakıştırması hoş olmadı arkadaşım...
ben neclalarla,şevketlerle de fazlasıyla gülüp eğleniyorum canım merak etme sen..a
hayatta eğlenmeye de ihtiyaç var.. yaprak dökümü dizisi de benim için bu yüzden var...
eğer rahatsız oluryorsan sen de okuma cAnım benim mesajlarımı.. neticede kimseyi hedef alarak yazdığım bir şey yok ortada..
cevriye ve fikret hanımlar aramızdalarsa onlar takılsın bana..
yok ankım bi tanem biliyorum da...sadece demek istedim ki.....
bazen bazı yorumları espriyle yazıyoruz...yada bazı dizleri sevmek sorundada degiliz...
ben behlülle ilgili bir espri yaptım bazı arkadaşlar gülmüşler ..iyi güzel zaten gülsünler diye yazdım bir arkadaşta buna şimdi diye eksi rep vermiş
ne lakaysa
demek istedigim yani bir dizi için yada sevmedigin bir espri için birbirimizi kırmyalaım yada uzatmayalım bir yerlere çekerek....
hatta espriyi burayada yazayım....
o zman daha iyi anlaşılır sanırım ki eksi replik bir şeyde degil eleştirilecek bir durumda degil
işte espri
memati polatın yanına gidiyor diyor ki....
abi behlül gelmiş ne yapalım..polatta önce yengenisi koruyun sonra karıyı kızı ortadan yok edin diyor...
espri bumu ya gül geç yada eleştirme yani sonuçta nette buldugum bir espri o kadar.üzmeyede ortamı germeyde degmez anım bitenemolumunekankayizsmile
anlıyorum seni canım. aynı fikirdeyim.canı isteyen güler. canı isteyen espiriyi beğenmez ve göz ardı eder.az öncede belirttiğim gibi, burda diziler üzerine sohbet ediliyor neticede bilimsel araştırmalar yürütülmüyor. bazıları saçma bulur,dizilerde yaşamıyor herkes,ona göre dalga geçer.. kimisi ciddiye alır,etkilenir ağlar. herkesin tarzı kendine özgü olmalı ama birbaşkasına da sen şunla bunla niye alay ettin,espri yaptın ..vs demek insanın sohbet etme hakkını kırbaçlamak hoş değil. o noktada çok haklısın.