Yaprak Dökümü - Kanal D

ya kötü bişey yokki bunda espri gayet hoş olmuş şimçik behlül biraz çapkınya önce yenge korunacak sonrada karı kız güme gidecek
gerilmeyelim ya şurada ne güzel yorumlar yapıp glüp geçiyoruz işte
sende kafana takma bitenem benim olumunekankayizsmile yerimseniben

Şu ali sarperde hiç fırsatları kaçırmıyor şimdide adaya gidelim diyor birde ailemle tanıştıracağım seni dedi gıcık ya nejlada peki diyor akannehir

Şu ali sarperde hiç fırsatları kaçırmıyor şimdide adaya gidelim diyor birde ailemle tanıştıracağım seni dedi gıcık ya nejlada peki diyor akannehir

zaten bu ali sarper başlı başlına bir sorun ne uyuz bir tipi var
cemden sonra hiç çekilmiyor ki neclanında ne acelesi vardıda aliye koştu yapışık ali sarperalsanaalsanasmile

boşver acıklamını yaptın yanlış anlaşıldı farz et
aynen benim espri gibi.a.s.

ya kizlar ben mi kacirdim,yoksa fragmandaki yatak sahnesi yokmuydu dünki bölümde??

Vardı canım fragmandaki gibi gösterdi uyurken delikafadulden

cemden sonra hiç çekilmiyor ki neclanında ne acelesi vardıda aliye koştu yapışık ali sarperalsanaalsanasmile

ay evet eşim bile bazen seyrederken oda söylüyor ne sinir diye
yakında tekmeyi yemesinde nejla alsanaalsanasmile

açıklamamı yaptım konu dağilmasın dedim hala suçlama,hakaret peşindesin.. dizi topiklerindeki ciddi cümlelerin toplamı 2 elin parmaklarını geçmez.. o zaman her lafa saldırman,alınman lazım senin.. işin çok zor yani..burda sohbet ediliyor diziler üzerine,bilimsel açıklamalar yapılmıyor.ciddi olunmasını gerektiren bir durum yok.
o mesajım için gülenler,eğlenenler , anlayanlar da oldu. ben paylaşımımı onlarla sürdüreyim. sen benim mesajları es geç okuma bundan sonra,dizi topiğinde bile tartışma yaşanmamış olsun.
ben neclalarla,şevketlerle de fazlasıyla gülüp eğleniyorum canım merak etme sen..a
hayatta eğlenmeye de ihtiyaç var.. yaprak dökümü dizisi de benim için bu yüzden var...
eğer rahatsız oluryorsan sen de okuma cAnım benim mesajlarımı.. neticede kimseyi hedef alarak yazdığım bir şey yok ortada..
cevriye ve fikret hanımlar aramızdalarsa onlar takılsın bana..

anlıyorum seni canım. aynı fikirdeyim.canı isteyen güler. canı isteyen espiriyi beğenmez ve göz ardı eder.az öncede belirttiğim gibi, burda diziler üzerine sohbet ediliyor neticede bilimsel araştırmalar yürütülmüyor. bazıları saçma bulur,dizilerde yaşamıyor herkes,ona göre dalga geçer.. kimisi ciddiye alır,etkilenir ağlar. herkesin tarzı kendine özgü olmalı ama birbaşkasına da sen şunla bunla niye alay ettin,espri yaptın ..vs demek insanın sohbet etme hakkını kırbaçlamak hoş değil. o noktada çok haklısın.

ben bu dizinin adini deistirdim yaprak dokumu deil dallar dokumu dokule dokule yaprak kalmadi sira dallara geldi:roflol:

ali sarper'de mimik oynamıyor..
onun sahnelerinde yerlere yatıyorum gülmekten adam boston yutmuş gibi..
neclayla bir oldular bir oldular..
bir de sürekli kürklü hırka mı giyiyor bana mı öyle geliyor...

adamin surati gozukmuyo kildan ayni buna bensziyo:1ninca:

bir de şu necla ali sarper sahnesinde.. necla teknen de mi var diye sordu ya , orda koptum.

e be kızım.o adamın teknesi olmaz mı?

ne komik soru..

adamin surati gozukmuyo kildan ayni buna bensziyo:1ninca:

opuyorumnanaktan ilahi akasya o ikon nerden geldi aklına...
harbiden ya..
azıcık yüzü gözü açsa iyi olcak,adama döncek.

tahsinin de duş sahnesi kötüydü. halı gibiydı ya adam. göğüsten aldırıp,kafaya ektirme yöntemi daha çıkmadı mı ki.. olursa öyle bir şey..tahsini denek olarak kullanabilirler..

delikafadulden:roflol:sırnaşık şey:1ninca:

diyorum ya dizinin suyu cikti,konular bitti sacmaliklar basladi boshayallersmile

evet haklısın .işin tuhafı seneyede yapılacak bu dizi neymiş raytingler yüksekmiş. seyredenlere artık dizinin bu yıl son olacağını düşünürek sonunu izlemek için izliyor. seneye kimse kalmaz.mesela ben artık izlemiyorumarada bu forumdan yorumlardan birde fragmanalrdan takio ediyorum.
ayrıca dün fikret cevriyeyi yıkamış arkadaşın biride akıllara ziyan bi yorum yapmış pes doğrusu. kim bilebilir ki ileride elimizin ayağınmızın tutmayıp kendimize gelinimize yıkatmayacağımız. oğlumuza yıkatacak değiliz ya .çok talihsiz bir yorum
tamam hepimiz yorumalr yapıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz burda ama bu esprinin çok dışında bi yorum

Vardı canım fragmandaki gibi gösterdi uyurken delikafadulden

ay evet eşim bile bazen seyrederken oda söylüyor ne sinir diye
yakında tekmeyi yemesinde nejla alsanaalsanasmile

ya bu ali sarper evli degilmiydi benmi yanlış anladım bak şimdi takıldım buna
yoksa sevgiliydi de terk mi ettikafamçokkarıştı

hele birde sesi var ki gıcık bir ton...bu adam önceleri nerelerde oynadı bilen varmı kızlar.birden geldi kondu diziye...

necla bu adamdan çeker tekmeyide yer.....alirıza efendide yeter yeter artık demekten başkada bir şey yapamaz...

hele anne ye ne demeli ya epey timsah göz yaşları döktü neclaya acındırdı ama necla da yeter yeter dayanamıyorum deyip gitti...

o anne degilmi bu kızları böyle eden ne olduysa ferdunde ve annelerinin zengin damat derdi yüzünden oldu zaten

bu evliydi ama boşanma aşamasındaydı necla ile tanıstıklarında.. boşanmışlar artık.

karısının evden gidişini falan göstermişlerdi..kadın ağlıyor,sızlıyor.. bu alide höt zöt tavırlar,kadın geldi sarıldı..falan.. sonra kendinden büyük bavulunu aldı gitti kızcağız. boşanıyor da olsan insan o bavula el atar..bön bön baktı öyle..

bu ali nefes filminde duyuldu galiba..
ben izlemedim ama ..
bu bir de trabzon devlet tiyatrosundaymış. çok da yetenekli bulanlar var..sahnede izleyenler çok beğeniyor.. tiyatroda iyidir,tvde kötüdür belki bilemem..şaşırdım ben de..
adam yetenek sizsiniz türkiyedekilerden bile daha yeteneksiz duruyor bu dizide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…