kaç haftadır izlemiyordum ama tabii fragmanlardan anlamak zor olmuyordu...
fikret ve cevriye sahnesinde ben itici birşey göremedim; aksine sıcaklık vardı... yaşlı bir kadın kendi temizliği için yardıma ihtiyaç duyuyor; gelini de yıkıyor nerde lezbiyen öğe var ki... bu çok yaşanılabilecek bir durum... dizi de belki gereksiz bir sahneydi ama fikret ve cevriyenin yakınlaşmasını anlatmak için kullanılmış ve başarılı da olmuş bence...
nejlaya tüm ailenin saldırmasına çok sinir oldum... ne var yani ; kocası ölmüşse ölmüş... üzüldü de yasını da tuttu... ama dediği gibi hayat devam ediyor... bu yas tutmanın belli bir süresi mi var... ayrıca millet ali sarpere karşı bu kadar karşı olmasaydı nejla da ona o kadar yakın hissetmeyecekti kendisini; o zaten uzak durmaya çalışıyordu... diğer çocuklar herşeyi yapsın; nejla birine birşeyler hissedince yüzlerini yere eğdirmiş olsun... ne saçma yaaa... ama yatak sahnesini göstermeleri de çok hızlı bir başlangıç oldu...
ferhundenin makyajının kötülüğü benim de dikkatimi çekti; hatta annesinin ondan güzel olduğunu ben de düşündüm o sahnede... geçen hafta tiyatroda izlediğim için kendisini; dizide çirkinleştirmişler ferhundeyi diyebilirim...
oğuz neden araba kapısının kilitini açtı son anda onu anlayan var mı? ya da niye kitlemedi salak...
Diziyi uzatıcağız diye boş boş sahneler olduğu çok doğru,
Yalnız, yaşlı bir kadını, yardım etmek için yıkayan gelininin görüntüsüne lezbiyen yakıştırması çok tuhaf, Benimde annem, halalarım, teyzelerim, anneannemi, babannemi yıkarlardı hep..Lezbiyenlik farklı bi konu bu sahneyle ilişkilendirmeniz çok yanlış, kusura bakmayın ama eleştirmeden geçemeyeceğim..
çigdemcim katılıyorum okurken agzım açık kaldı lezbiyen nedir onun açıklamasını yapsın arkadaş.gelinin kayınvalidesini yıkaması lezbiyenlikse vay halimize o zaman biz çocuklarımızı yıkarken ne denir onada tanım getirsin
çok ayıpladım ıyyy,öggg diyenlere o sizin saygınız,sevginiz yapanlar var elbet saygı duyun benim annemde yıkadı yeri gelincede bende yıkarım çok ayıp çokk
kız öyle demeyin yarın öbür gün yaşlandığınızda (Allah korusun tabi) elden ayakttan düşersiniz, gelininiz, kızınız bırakın yıkamayı tuvaletinizi bile yaptırır o zaman pişman olursunuz söylediklerinize...
bazı arkadaşlar hakkaten alınganlar..
anlamıyorum bende bir espri yapmıştım behlülle ilgili...
ne demekmiş bu diye eksi rep verdiler.
hey allahım ya
bazı arkadaşlar hakkaten alınganlar..
anlamıyorum bende bir espri yapmıştım behlülle ilgili...
ne demekmiş bu diye eksi rep verdiler.
hey allahım ya
hakikaten bir sorun var burada..
pes doğrusu..
yazdığım herşey espri içerikliydi o mesajda..doğrudüzgün okursanız anlarsınız..bir arkadas takılmış.ona detaylı açıklamayı da yaptım.
hala bu suçlamalarla geliyorsanız insana daha ne yapabilirim ki sizler için..
farkında mısınız bilmiyorum ama bu dizi rant peşinde koşan,hiçbir sanatsal öğe taşımayan,saçmalıklarla dolu bir dizi.. ben eğlence amaçlı izliyor ve matrak geçiyorum.her sahneyle alay ediyorum.oturup ciddiye alsam bu dizideki herşeyi , yaşamdan soğurum be.. hayata olan inancım yok olur..
gerçek yaşamdan bir kesitle ilgili bu şekilde konuşsam yerden göğe kadar haklısınız da
cevriyeyle fikreti kendi annenize,babaannenize hatta bebeklerinizi yıkamanıza çektiniz ve üstünüze alınmayı başardınız ya ayakta alkışlıyorum hepinizi..
hakikaten bir sorun var burada..
pes doğrusu..
yazdığım herşey espri içerikliydi o mesajda..doğrudüzgün okursanız anlarsınız..bir arkadas takılmış.ona detaylı açıklamayı da yaptım.
hala bu suçlamalarla geliyorsanız insana daha ne yapabilirim ki sizler için..
farkında mısınız bilmiyorum ama bu dizi rant peşinde koşan,hiçbir sanatsal öğe taşımayan,saçmalıklarla dolu bir dizi.. ben eğlence amaçlı izliyor ve matrak geçiyorum.her sahneyle alay ediyorum.oturup ciddiye alsam bu dizideki herşeyi , yaşamdan soğurum be.. hayata olan inancım yok olur..
gerçek yaşamdan bir kesitle ilgili bu şekilde konuşsam yerden göğe kadar haklısınız da
cevriyeyle fikreti kendi annenize,babaannenize hatta bebeklerinizi yıkamanıza çektiniz ve üstünüze alınmayı başardınız ya ayakta alkışlıyorum hepinizi..
duygu yaprak dökümü burası kuzum yanlış geldin herhalde
hayrola ne oldu yerimseniben