Yaprak Dökümü - Kanal D

Helal ossun emire sedefin ailesinin gözüne girdi şimciden mirmirmirmir

Ali rıza da zavallım kahvede uyuya kalmış masada tutuldu heryeri

neyse kizlar ben cikyorum. maca bakmaya gidyorum baska care yok. yarin bakarim internetten diziye. aski memnu da gorusmek uzeremirmirmirmir yarin kumanda benim guclubacismile

Yarın kurtlar vadisi var yarın da sen anlatırsın bana memnuyu :1hug:

anam herşey bitti birde kaynanayı yıkıyor yaaaa....
ah fiko ah..

Merhametli kız fikret ondan yıkıyor.

Onun gibi zor bulunur bu devirde ..

yav ne karmaşık bir durum y..tahsin çok pişman bu durumda ne olması lazım kızlar ya...

İtiraf edicek sanırım fikrete .Ederse evliliği tehlikeye girecek etmezse vicdan azabından ölecek .

Etmesi daha mantıklı bence.Fikret bilsin neyin ne olduğunu.Pişman olucak o kadından af dilediğine o zamanda.

gel canım gel salçalı makarna yaptım şimdi az kaldı beklerim opuyorumnanaktan

Oh oh ellerine sağlık kuzum...Kaşarda serpelim üstüne cokacimcoook

Tahsin itiraf edemeden bitirdiler diziyi...

Edecek mi sizce kızlar...o kadar gözyaşından sonra etmemesi imkansız gerçi ama

eder diye düşünüyorum,tahsin bi ömür böyle duramaz,saklayamaz bu durumu.

Ferhundeyi ilk gösterdiklerindeki kırmızı ruju neydi öyle yaa sanki çok güzel dudakları varmış gibi bide kırmızıyla iyice ortaya çıkarmış iğrençti bence....
Ali Rıza beyde gittikçe kilo almaya başladı kahvenin masasında uyurken kolları kavuşmuyordu kilodan uyuyan panda gibiydi...Çocukları için çok fedakarlık yapan bir baba ama bu kadarda doğrucu ve planlı olunmuyor işte hayatta....
Gelelim Nejlaya aslında Nejlayı hiç sevmeme rağmen Ali Sarper konusunda kızmıyorum ona..Cem öldü ama Nejla yaşıyor..Hep başkalarının olmasını istediği gibi davranamazdı...Bu dünyada aman başkaları ne der hakkımda ne düşünür diye yapamadığımız yaşayamadığımız ne kadar çok şey vardır..Hayat çok kısa aşkı bulmuşken (aslında aşık değil ona sadece Ali Sarperin ilgisini seviyor) yaşaması bence çok normal..
Mithatta Ferhundeyle konuşurken dişleri ne kadar sararmıştı öyle...Mithat keşke soyadı gibi Kara olup Ferhundenin hakkından gelebilseydi...
1 tane Allahın kuluda çıkıp Ferhundeye bişey yapamıyo ya hayret ediyorum..Bana göre Ferhunde akıllı değil çevresindekiler aptal....
Fikreti çok soğuk ve kalıp gibi buluyorum..Yürürken bile kendine güvensiz yürüyor..Suratı her zaman mahkeme duvarı gibi..Tahsini örnek koca ilan etmeme rağmen ummadık taş baş yarar diyebiliyorum onada..Eğer aptallık edip Fikrete söylerse vay haline o Tahsinin..Artık dizi 2020 demi biter 2030 yılındamı bilmem..
Dizide en çok Leylayı seviyorum...Yanlış kararlarda verse biraz ailesinin etkisi olduğunu düşünüyorum..Nejla kocasını aldı kaçtı, nişanlısından ayrılmasına sebep oldu, abisi hırsızlık yaptı, Ferhunde gibi bir şeytan yüzünden hem kendi başını yaktı hem ailesinin ama nedense fatura Leylaya kesildi..Herkes iyi oldu, Leyla kötü oldu..Herkesin canı varda Leylanın canı yokmu?...
Ohh be içimdekileri döktüm rahatladım valla...

düsündümde bazi esini aldatan erkekler nasil tekrar esiyle beraber ayni yatagi paylasiyor...esinin cocuklarinin yüzüne bakiyor gönül rahatligiylan...tahsin mesela cok pisman ..fikretin cocuklarin yüzüne bakamiyor dogrudürüst...ne vicdansiz erkekler var demek..eslerini aldatip hic birsey olmamis gibi yapan..

Son düzenleme:

wauuww...
neler demissin oyle :))
ama sana katiliyorum, guzel ozet gecmissin
suan en guzel hayat sedef'in galiba italya milano luks restaurantlar ohh.. birde citir oglan
eee zaten artik sevket'ten bahsetmiyor bile(etmesin zaten)
dedigin gibi bitmez bu dizi yaa, bunca dugum olmus kotu olay kim bilir kac bolumde cozulur ama yok dugumleri cozuceklerine iyice kordugum ediyorlar...kafamçokkarıştı
bende dizinin bitmesi taraftariyim...

Okyanus Elif tşk ederim canım...
Aslına bakarsan şu an dizide en güzel hayat Sedefin tabi..Ama sedef ıtalyada değilde ıstanbulda olsaydı yine rüyalarını Şevket süslerdi..Ya Şevkette ne varsa Ferhundeyle Sedef bir paylaşamadılar adamı..Sedef çok iyi niyetli bir kız ,tam bir cici aile kızı ama oda çok sıkıcı ve çok monoton yaa..Yaşamasını bilmiyor maalesef...
Oğuz hapisten çıkınca tamam adam oldu düzelecek iyi biri olacak dedim o yine bataklığa attı kendini..Hep Oğuz yapardı kötülüğü şimdi başkalarından kötülük görünce bir tuhaf oldum.Bir gün Oğuz için üzüleceğimi hiiç düşünmezdim doğrusu...Oğuz o hırsız kılıklı çakma mafya babası adamdan kurtulsun diye dua eder oldum..
Ben en çok Tahsin Fikrete söyleyecekmi onu merak ediyorum..Söylerse Fikret yine pılını pırtını toplayıp, kucağında bebeğiyle ıstanbul un yolunu tutacak..Ama oraya gitse nerde kalacak?Baba evide yok, eşyasıda yok..Zaten onlarında derdi başından aşmış bide Fikret dert olacak..Fikret evlenirken baba evindeki sorunlardan kaçmak için evlenmişti güya ama evlendiği günden beri maaşallah elinden telefon ve bavul düşmedi..Cevriye hanıma kızıyorum ama bazen çok doğru konuşuyor..Fikret biraz Cevriye hanımın dediklerini yapsa şöyle süslense biraz daha güleryüzlü olsa Tahsin Fikretin peşinde kurt gibi ulur valla...Ama nerdee o soğuk Fikrette o akıl..Eeee nede olsa Ali Rızanın kızı çok görmemek lazım..

leyla'yi seviyorsunya o yuzden oguz icin dua ediyorsun sanirim leyla'nin hatrina :))
ama tespitlerine hakikaten katiliyorum..supersin canum a.s.

Ya bu nehirleri sedefleri neden gösteriyorlar ben onların sahnelerinden çok sıkılıyorum kanal değiştirmek istiyorum hayriyelerle bir ilişkisi kalmadıki onların hayatından bizene.

gene tiksinç bir bölüm izledik..

ali rıza yeteeeeer diye bağırdı kalbini tutttu bilmemne.. sonra kahve köşelerinde sabahlamalar falan..

o değil de adamda ne kalp varmış be.. ne sağlammış kalbim benacol reklamlarında falan oynasın kendileri..

ferhundenin o bembeyaz pudrasına gıcığım..bari dekolte bölgesine de sürdürse... böyle ton farkı çok eğreti duruyor.louis vuitton çantan da gözümden kaçmadı.. bütün bir kış aynı siyah,deri diz altı çizmeleri giydin ama louis vuitton alcak parayı buldun ha...bravo..

ali sarperle neclanın charlie chaplin izleyerek romantikleşmesi de korkunçtu...
bir de kendince ferhundeye koydu ya ali sarper...
salak yakında seni yatağa atmasın da içkine bişiler katıp guclubacismile

leyla hamile ama paso zayıflıyor maşAllah..
ayrıca geçen bölüm olmuştu ama hamilelere ilk 3 ay egzersiz önerilmez.. cahil şey..

italya sahneleri de bööööö
ayrıca orası italya değil,istinye park.. seyirciyi yiyecekseniz de azııck kenar köşe mekan seçseydiniz..bir de engin hepilerinin dizideki adını unuttum şimdi.. milanodaki tüm işletmelerde market,restoran vırt zırt çaışıyor olması ayrı bir muamma..bir dahaki bölüm kuaföre gidecek sedef orda da kalfalık yapıyor olcak oğlan pöhh..
bu arada kuaför demişken gitse iyi olur zira o saç modelinden gına geldi sedef faresinin..
bir de sedef sen dün evde oturuyordun. milanodaki lüks restoranlarda yemek yiyecek kadar oldun mu be..mc donaldsa falan götürsen anlıcam da.. şaraplar, lüks menüler.. milanoda öyle yerlerde tabağına para ödersin be kızım..

fikretin cevriyeyi yıkadığı sahne ise çok gereksizdi..
lezbiyen öğeler içermekteydi..
çoluk çocuk izliyor bu diziyi ya tü tü tü size..

son sahnede ise noldu bilemiorm zira zaplarken kaçırdım.
anlatan sevaba girer..

Ya bu nehirleri sedefleri neden gösteriyorlar ben onların sahnelerinden çok sıkılıyorum kanal değiştirmek istiyorum hayriyelerle bir ilişkisi kalmadıki onların hayatından bizene.

nerdeyse kendilerinin maaile diziden çıkmaları için dilekçe vercem ..
o derece diş biliyorum kendilerine..
sedefe sövmekten hal oluyorum görünce..

bu arada anasının adı neyyir canım, nehir değil.. bu konida hassasum da.. kaydirigubbakcemile3

Yarın kurtlar vadisi var yarın da sen anlatırsın bana memnuyu :1hug:
maalesef canim anlatamam simdi ben kumandayi aliyorum ya benim kocacimda bilgisayari aliyo. bir gun o bir gun ben. yoksa kaydirigubbakcemile sana cok tessekur ediyorum canim anlattigin icin Şeniz
anam herşey bitti birde kaynanayı yıkıyor yaaaa....
ah fiko ah..

neeeee cevriyeyi mi yikadi:1shok: ay ben kaynanamin suratina bile bakmak istemiyorum birde onu yikadigimi dusunyorum :1ninca:

dogru soyluyosun canim onlarda kimse kocaya kacmiyo, sedef kimsesden hamile kalmiyo, nehirin gozunu para burumuyo............... :roflol:sırnaşık şey

Bu ali sarperde alkolikmidir nedir ? hangi sahnede görsem elinde bir şarap kadehi habire içiyor hani bi arabadan inerken filan elinde kadeh yok Ya o ayrık otu şevkette gitti işe başladı yakındır orada batacak
Hele bide milano diye millete yutturmazlarmı çok komık ya garson zaten türk yemekteyizde çıkmıştı Ali rızada gidecekse gitsin artık fenalık geldi elinde valiz sürekli gidiyor

yemekteyizdeki alex italyan ama tr de calistigi icin turkce biliyor..bir tek o gercek sahte italyadaasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…