- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
neyse kizlar ben cikyorum. maca bakmaya gidyorum baska care yok. yarin bakarim internetten diziye. aski memnu da gorusmek uzeremirmirmirmir yarin kumanda benim guclubacismile
Bizi de götürsene ya benneyaptımki
anam herşey bitti birde kaynanayı yıkıyor yaaaa....
ah fiko ah..
yav ne karmaşık bir durum y..tahsin çok pişman bu durumda ne olması lazım kızlar ya...
gel canım gel salçalı makarna yaptım şimdi az kaldı beklerim opuyorumnanaktan
Ferhundeyi ilk gösterdiklerindeki kırmızı ruju neydi öyle yaa sanki çok güzel dudakları varmış gibi bide kırmızıyla iyice ortaya çıkarmış iğrençti bence....
Ali Rıza beyde gittikçe kilo almaya başladı kahvenin masasında uyurken kolları kavuşmuyordu kilodan uyuyan panda gibiydi...Çocukları için çok fedakarlık yapan bir baba ama bu kadarda doğrucu ve planlı olunmuyor işte hayatta....
Gelelim Nejlaya aslında Nejlayı hiç sevmeme rağmen Ali Sarper konusunda kızmıyorum ona..Cem öldü ama Nejla yaşıyor..Hep başkalarının olmasını istediği gibi davranamazdı...Bu dünyada aman başkaları ne der hakkımda ne düşünür diye yapamadığımız yaşayamadığımız ne kadar çok şey vardır..Hayat çok kısa aşkı bulmuşken (aslında aşık değil ona sadece Ali Sarperin ilgisini seviyor) yaşaması bence çok normal..
Mithatta Ferhundeyle konuşurken dişleri ne kadar sararmıştı öyle...Mithat keşke soyadı gibi Kara olup Ferhundenin hakkından gelebilseydi...
1 tane Allahın kuluda çıkıp Ferhundeye bişey yapamıyo ya hayret ediyorum..Bana göre Ferhunde akıllı değil çevresindekiler aptal....
Fikreti çok soğuk ve kalıp gibi buluyorum..Yürürken bile kendine güvensiz yürüyor..Suratı her zaman mahkeme duvarı gibi..Tahsini örnek koca ilan etmeme rağmen ummadık taş baş yarar diyebiliyorum onada..Eğer aptallık edip Fikrete söylerse vay haline o Tahsinin..Artık dizi 2020 demi biter 2030 yılındamı bilmem..
Dizide en çok Leylayı seviyorum...Yanlış kararlarda verse biraz ailesinin etkisi olduğunu düşünüyorum..Nejla kocasını aldı kaçtı, nişanlısından ayrılmasına sebep oldu, abisi hırsızlık yaptı, Ferhunde gibi bir şeytan yüzünden hem kendi başını yaktı hem ailesinin ama nedense fatura Leylaya kesildi..Herkes iyi oldu, Leyla kötü oldu..Herkesin canı varda Leylanın canı yokmu?...
Ohh be içimdekileri döktüm rahatladım valla...
Okyanus Elif tşk ederim canım...
Aslına bakarsan şu an dizide en güzel hayat Sedefin tabi..Ama sedef İtalyada değilde İstanbulda olsaydı yine rüyalarını Şevket süslerdi..Ya Şevkette ne varsa Ferhundeyle Sedef bir paylaşamadılar adamı..Sedef çok iyi niyetli bir kız ,tam bir cici aile kızı ama oda çok sıkıcı ve çok monoton yaa..Yaşamasını bilmiyor maalesef...
Oğuz hapisten çıkınca tamam adam oldu düzelecek iyi biri olacak dedim o yine bataklığa attı kendini..Hep Oğuz yapardı kötülüğü şimdi başkalarından kötülük görünce bir tuhaf oldum.Bir gün Oğuz için üzüleceğimi hiiç düşünmezdim doğrusu...Oğuz o hırsız kılıklı çakma mafya babası adamdan kurtulsun diye dua eder oldum..
Ben en çok Tahsin Fikrete söyleyecekmi onu merak ediyorum..Söylerse Fikret yine pılını pırtını toplayıp, kucağında bebeğiyle İstanbul un yolunu tutacak..Ama oraya gitse nerde kalacak?Baba evide yok, eşyasıda yok..Zaten onlarında derdi başından aşmış bide Fikret dert olacak..Fikret evlenirken baba evindeki sorunlardan kaçmak için evlenmişti güya ama evlendiği günden beri maaşallah elinden telefon ve bavul düşmedi..Cevriye hanıma kızıyorum ama bazen çok doğru konuşuyor..Fikret biraz Cevriye hanımın dediklerini yapsa şöyle süslense biraz daha güleryüzlü olsa Tahsin Fikretin peşinde kurt gibi ulur valla...Ama nerdee o soğuk Fikrette o akıl..Eeee nede olsa Ali Rızanın kızı çok görmemek lazım..
Ya bu nehirleri sedefleri neden gösteriyorlar ben onların sahnelerinden çok sıkılıyorum kanal değiştirmek istiyorum hayriyelerle bir ilişkisi kalmadıki onların hayatından bizene.
maalesef canim anlatamam simdi ben kumandayi aliyorum ya benim kocacimda bilgisayari aliyo. bir gun o bir gun ben. yoksa kaydirigubbakcemile sana cok tessekur ediyorum canim anlattigin icin ŞenizYarın kurtlar vadisi var yarın da sen anlatırsın bana memnuyu :1hug:
anam herşey bitti birde kaynanayı yıkıyor yaaaa....
ah fiko ah..
Ya bu nehirleri sedefleri neden gösteriyorlar ben onların sahnelerinden çok sıkılıyorum kanal değiştirmek istiyorum hayriyelerle bir ilişkisi kalmadıki onların hayatından bizene.